reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Witam pogodnie - super jest i oby tak do końca dnia pozostało.
Wyspałam się mimo pobudki po 2.00 ale happy bo mąż wrócił.

Madziu oj suwaczki śliczne :-)

Justynko witaj na głównym wątku.
Fajnie, że znów jesteś tu z nami.

Pati o Kamiś to spryciarz mały i wie jak sobie poradzić :-D
Brawo dla maluszka.

Asiu oj co się stało z tym grzecznym Rafałkiem :-(

Ja wstawiłam pranie, jeszcze kilka czeka no i na zakupki skoczę a później jedzemy na imprezkę.

No ale spoko loko, oddam mu sie wieczorem i nie bedzie sie gniewal:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: Nie no zartuje i tak bym mu sie oddala:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

:-)

o no..:baffled: znaleziona??
:happy:

Nie :-(
Najgorzej, że ja jej nigdy nie zdejmuję.
WIęc musiała mi się zsunąć niewiadomogdzie...

heheh ladne Magda ladne:tak:ija tez mam nowe:-p
idz sie oddawaj Jackowi:rofl2:i nie szczuj bo tez chce a W nie bedzie:-(
mlody zrobil jazde przed snem, wpadl w taka histerie ze nie wiedzialam co sie dzieje.dawalam mu kaszke i nagle tak sie rozdarl ze jak nigdy go z lozka nie wyciagam to go wzielam na rece i darl sie dalej.i tak 15 minut...nie wiem co to bylo.ja koncze pifko, gadam z W i zaraz lulu
dobranoc

Mi to wygląda na reakcję na ból.
Może on ma rzeczywiście kolki jeszcze???
A dajesz mu coś jeszcze na brzuszek???

Mialam juz wczesniej napisac Justynka na tym zdjeciu wygladasz jak Justyna Steczkowska:tak:

Ale to chyba nie jest komplement.... :eek:

Pokłóciłam się wczoraj z M., więc chyba w tym miesiącu już braciszk nie będze.
Remont w pełni, a ojciec mnie tak wk....a , że głowa mała.
I jeszcze mi z tekstem, że "łaski mu nie robię".:wściekła/y:
A ja właśnie robię!!!

No nic. Dzisiaj ciąg dalszy. Zobaczymy.
Iza koncertuje dalej z zębami, ale nie ma tragedii.
Miłego dnia Miłe Panie!

Witam!U nas nocka średnia bo od 2.30 do 3.00 był koncert niewiadomo o co. Moje autko posute i trza dać do naprawy a wiadomo wiąże sie z tym kasa.niepocieszona jestem z tego powodu. Wczoraj kupiłam małemu za 15 zł 3 pary spodni na lato i 2 bluzeczki :-) dziś póki co piękna pogoda. w planach wyjście na bazar i zakup świezych owocków i warzywek i coś na panieński muszę kupić kumpeli. mysłałam o kajdankach ale nie wiem gdzie tu w pobliżu jest jakiś sex shop ;-) potem spacer i może sobie pójde cos kupic a na wieczór juz zakupiony czeka szampan z okazji braku okazji :-) miłego dzionka.

Malena mi tam sie Steczkowska podoba jako kobieta...troche ma duzy nochal (nasza Justynka nie ma;-)) ale ma takie cos co przyciaga wzrok, i jak dla mnie to jest niesamowicie kobieca i uwodzicielska:tak:

No to i ja sie witam, od rana wkurzona na mlodego, bo taki maruda sie zrobil ze mam go normalnie dosyc. Jesc nie, nosic nie, siedziec nie tym bardziej lezec....brrrrr
Dzisiaj skoczymy na jakis spacerek bo w domu oszaleje, moze cos kupie malemu na lato:tak:
A co myslicie o tym?? zamowie chyba (napewno) na chrzciny malego
CZEKOLADKI Z TWOIM ZDJĘCIEM! NA CHRZEST 40 SZTUK! (645002693) - Aukcje internetowe Allegro

Lilunia swietnie to ujelas Z okazji braku okazji Wiec milego wieczoru zycze :tak:
MAGDASF tys jest agentka A suwaczki sliczne
MALENA oj wspolczuje klotni z M
Moze o obraczke poszlo ? Wlasnie co on na to ze zgubilas?
Sliczne zdjecie Izuni Juz mialam wczoraj pisac :-)

Sorki ze na raty pisze ale Oli mi nie pozwala Teraz tez sie wydziera w lozeczku jakby ja obdzierano A przedchwila przy kaszce w krzeselku mi usypiala

Ja nie mam dzis cierpliowosci do nikogo Lece bo sie zaplacze na amen :confused2:

Malena mi tam sie Steczkowska podoba jako kobieta...troche ma duzy nochal (nasza Justynka nie ma;-)) ale ma takie cos co przyciaga wzrok, i jak dla mnie to jest niesamowicie kobieca i uwodzicielska:tak:

O widzisz! A dla mnie paszczur jakich mało.
I do tego kwintesencja plastiku!:szok:

MALENA oj wspolczuje klotni z M
Moze o obraczke poszlo ? Wlasnie co on na to ze zgubilas?
Sliczne zdjecie Izuni Juz mialam wczoraj pisac :-)

On na to, że pewnie go zostawię... bla bla bla.
A poszło o przytulanki... ale nie chcę o tym pisać, bo mi wstyd aż za niego i za moje małzeństwo :-(

A ja wstalam dzis chyba lewa noga :baffled:Wszystko mnie wkurza Balagan w domu ze sam sie nie chce posprzatac mnie wkurza Pies mnie wkurza G mnie najbardziej wkurza a zwlaszcza jakdo mnie dzwoni a mnie sie nie chce z nim gadac I klocimy sie przez to przez telefon nawet :crazy:
Oliwka mnie wkurza MAGDASF dolanczasz do wkurzonych ??????????:-p
Nawet ja sama siebie denerwuje Sama nie wiem co mi jest Tak mam przed @ ale gdzie tam ona za jakies 2 tygodnie dopiero :rofl2:

moze to glupio zabrzmi ale dzis jak taka wkurzona jestem to sie ciesze ze ide do pracy i chwile od dziecka odpoczne Pewnie jeszcze zanim wyjde pozaluje tych slow Bo pewnie jak bede wychodzic to bedzie mi zle tak jak zawsze jak ide na noc i ja zostawiam
Ale wiem ze sa babcia i dziadek i jest w dobrych rekach :tak:

U as nocka ok Jadla przed 24 pozniej obudzila sie dopiero po 5 G ja nakarmil Ja poszlam do lazienki wracam a ona oczy jak 5 zl i lezy w lozeczku Polozylam sie i wstalam dopiero za 2 godziny Bo Oli majaczyla na brzuchu
Wzielam ja do siebie i jeszcze lezalysmy i drezmalysmy do po 9 Dzis mam nocke wiec trzebabylo dluzej polezakowac :tak:

U mnie szaro buro na dworze Moze ta pogoda na mnie tak dziala :baffled:Ale jak sie ogarne I mieszkanie ogarne To przejde sie z Oliwka Po truskawki WEZME SOBIE DO PRACY
COS PRZYJEMNOSCI W PRACY TEZ MUSZE MIEC :tak:

WIECIE CI CHCIALABYM SIE ZAKOCHAC ALE GDZIE MAM ZNALESC KANDYDATA DO ZAKOCHANIA
TAK SIE MI MARZY ZE SIE ZAKOCHAM I Z POMACA TEGO UKOCHANEGO UWOLNIE SIE OD G I BEDE ZYLA DLUGO I SZCZESLIWIE :-p:tak:
NO NOC POZOSTALO MI NARAZIE MARZYC

SOrki ze marudze hehehe

Aha jutro po 6 wroce z pracy Poloze sie na chwile i jedziemy jutro do chrzestnego od niuni Oni maja 1,5 rcznego synka i ona jest w ciazy teramin ma na pazdziernik:tak:Oni kupili sobie mieszkanie niedawno i jedziemy do nich pierwzy raz na to mieszkanie Kupialm temu malemu krotkie spodenki na lato i jesczez cos dla nich musze kupic jakis upominek do mieszkania

AHA Oliwka tak mnie dzis wkurza ze pierwszy raz pobujalam ja do usniecie TO LOZECZKO JAK SIE TO ZAWIESZENIE RUSZY TO SIE oOLIWKA BUJA wlaczylam jej wibracje ,melodyjcki i bujalam ja i zasnela
Pierwszt raz zdazylo mis ie ja bujac do snu:sorry2:

reklama
Oj to się porobiło Malenko mam nadzieję, że złości przejdą.
Tatko też przestanie denerwować i nerwową atmosferę wprowadzać.

Qrcze ... ech mężczyźni.
Głowa do góry i pamiętaj niech przyjdzie i przeprosi pierwszy.
Tobie nie potrzebne nerwy i gniewanie się.

Magda :-D agenciara z Ciebie - pouwodź trochę Jacentego ... to się będzie działo :-D

Dorotko a może małą brzunio pobolewał, może to przez ząbki :-(

Ja tam za Steczkowską nie przepadam - ale głosik ma piękny.
Poza tym widziałam ją na żywo kiedyś na pływalni w moim rodzinnym mieście.
Mieszka blisko więc korzystała - taka lalunia i tyle.
No ale wiadomo sława jak uderzy do głowy to zmienia ludzi.

Do góry