reklama
A teraz zalicza drzemke
Jak wstanie to SINLAC i jedziemy pierwszy raz wozkiem starym Jedziemy do lekarza Zobacze jak z waga po tych jej nietypowych kupach Cala pupe ma opszczypana Niech tez to zobaczy lekarz Naszej Pani Dr nie ma ale z chercia zasiegne opini innego lekarza :-)
Po drodze spacer :-)
Zapowiadali u mnie dzis 15 stopni i bark deszczu Teraz sloneczko swieci az bym juz wyszla bo boje sie ze jak wyjde to nie bedzie swiecilo hehehe
Porobie zdjecia z dziesiejszego spaceru i wam pokaze
A nie ma waszej pani doktor?? Ja wole chodzic do tego samego lekarza , ktory zna dziecko i wie mniej wiecej co i jak, wie jakie lekarstwa dzialaja, i wogole chyba dziecko jest spokojniejsze (o ile moze byc u lekarza)jak jest jeden i ten sam pan doktor. Oczywiscie jak jest jakas naprawde powazna choroba to wtedy nawet trzeba isc po inna opinie, i czasami zdarza sie tak ze nie ma naszego lekarza, ale wtedy wole zadzwonic zeby przyszedl prywatnie.
usypiam wlasnie moją parówkę, tzn siedze obok ona zasypia, i patrze co tu u was;-) lepiej nie będę obiecywać ale wieczorem postaram się trochę popisać
zaraz spadam do porządków, wzięłam się dzis wreszcie w garść bo od 2 tygodni psychicznie się do nich nastawiam tzn to takie grubsze sprzątanie i male przemeblowanie, musze troche rzeczy powywalac, troche przygotowac na wysyłke do pl i ogólnie miejsca troche zrobić w chacie wiec wiecie a za tydzien gościa mamy (słyszałam ze juz wiecie;-)) wiec nie moge sobie wstydu narobić, hehe dobra, ide, parówka śpi
milego dzionka!!:-)
No jak mozesz parowka.... ewentualnie parowunia moze byc:-):-):-):-)
blond_20
Czarownica
No czesc;-)ale pieknie swoja corcie nazywaszmoj jest Grzybczesc dziewczyny:-)
ja to chyba powinnam wątek powitalny w pierwszej kolejności odwiedzić tyle mnie tu nie było łatwiej mi na zamkniętych was czytać bo tutaj tyle tych stron produkujecie że ekran mi sie rozmywa jak próbuje byc na bieżąco no a ile "nowych" mamuś się pojawiło oczywiście pozdrawiam wszystkie:-) no, "stare" też
usypiam wlasnie moją parówkę,
nieoddam.moje calkiem fajne sie zrobiloU mnie to co wczoraj, mlody chyba sie szaleju najadl i wytrzymac z nim nie mozna.
Prosilam Asie zeby oddala moje dziecko ale nie chce;-) Bo jakby stas z rafalem sie zamienili
kurcze moze i ja bym z mlodym poszlaNo i dzis basenik, zobaczymy jak bedzie bo mieliśmy miesieczną przerwę.
czekam na relacje.Dorotka czy gdzies kolo Twojej stacji albo na staji jest bankomat?bo W tam zaraz bedzie i szuka.Jak wstanie to SINLAC i jedziemy pierwszy raz wozkiem starym
magdziunia
Październikowa Mama'08
Co za frędzel jeden - buuyhhhh ... wrrr... ubiłabym takiegoPsa już nie ma znalazł się właścieciel, pies uciekł mu 3 dni temu i dostał odemnie opi... ze pies w takim złym stanie, takiej niedowagi i kołtunów nie wychodował w jeden dzień, a u nas był 2 dni, wielce mi właściciel nawet nie chciała do niego polecieć i nie mógł jej złapać- wielce mi policjant.
Mały ma nową zabawe, ajk jest w tym starym lózeczku co jest w kuchni to wstaje i tak się buja ze przesuwa łóżeczko dziś tak spory kawałek odjechał od ściany.
A Kamiś szaleje no no
No i weekendzik razem spędzicie.Hejka u mnie wczoraj był bardzo fajny dzionek. Najpierw przyjechała do mnie koleżanka z synkiem. Byłyśmy na spacerku i połaziłyśmy sobie po sklepach. Kupiłam Maciuisowi 2 koszule za całe 6 zł :-) potem przyjechał do Macia mój brat czyli ojciec chrzestny ze spóznionymi życzeniami na dzien dziecka.Przy okazji przywiózł nam rózne słodkości bo pracuje w cukierni. Ech...Nigdy nie zacznę tej diety :-) hihihi a teraz pierwszy od dawna weekenmd który spędzimy w domku bo K nie ma żadnej imprezki do zagrania. Bardzo się cieszę, że sobie odpoczniemy. Miłego dzionka.
Oj niedobrze a może faktycznie przy malowaniu zdjełaś i leży spokojnie gdzieś.:-(
Chyba zgubiłam obrączkę.
Nigdy jej nie zdejmuję, a właśnie zorientowałam się, że na palcu brak
:-(
ja czasem do męża mówię tak .. tylko dodaje jeszcze staryNo czesc;-)ale pieknie swoja corcie nazywaszmoj jest Grzyb
No i weekend za pasem - ufff ... mam dość po dzisiejszym maratonie.
A na koniec lekcji dwaj chłopcy się z lekka spieli razem.
Nosz qrna ... myślałam, że jednemu i drugiemu dam z liścia i pasem po pupach przejadę (zresztą nie wolno mi bić dzieci) ale tak mnie zdenerwowali, że całą drogę do domu jechałam jak osa
Na szczęście mąż dziś już wraca ... mały się ucieszy ale dopiero rano.
Bo tatuś przyjedzie a synek będzie spał.
Za to dostanie prezencik.
Jutro idziemy na imprezkę - 6 rocznica ślubu mojej sis rodzonej.
A my na swoja do września czekamy
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MAGDASF niezle z ta zamiana dzieci :-)
Mojej pani dr nie bylo na URLOPIE jest ale teraz jakos wraca :-)
ASIA TO W BYL DZIS W ZORACH ?
BANKOMAT jest niedaleko w kauflandzie Ale pytalas juz jakis czas temu wiec to juz pewnie nieaktualne
W tankowal na shellu ? FAJNIE jaki ten swiat maly :-)
Jesli chodzi o wozek to nie bylo za ciekawei bo Oli pol drogi sie wydzierala Juz mialam wracac i wziasc tamten wozek Nie wiem czy to przez ten wozek czy wogole chodzilo o wozek
Spala w tym wozku 15 min tylko W tym wozku nie ma wmontowanych szelek Mam takie uniwersalne szelki dokupione do tego wozka ale za nic nie wiemy jak je zamontowac aby bylo ok I troche mi Oliwka zjezdzala
Porobilam troche zdjec w wozku wmiedzy czasie gdy chwile sie nie wydzierala Zaraz wkleje na fotkowy :-)
MADZIU oj ja bym sie tez wkurzyla na twim miejscu Ja wlasnie nie moglabym byc nauczycielka Fajnie ze M wraca :-)
JUSTYNKA no wiesz PROWKA ??? :-)
oLI DZIS POBIJA REKORDY NIE SPANIA
Zaliczyla drzemke przed 9 rano Pozniej az 15 min w wozku i to tyle na caly dzien Pewnie padnie dzis wczesniej Moze o 19 juz pojdzie spac na noc Zobaczymy TeRAZ BAWI SIE Z G on spiewa a oan tez proboje spiewac :-)
Mojej pani dr nie bylo na URLOPIE jest ale teraz jakos wraca :-)
ASIA TO W BYL DZIS W ZORACH ?
BANKOMAT jest niedaleko w kauflandzie Ale pytalas juz jakis czas temu wiec to juz pewnie nieaktualne
W tankowal na shellu ? FAJNIE jaki ten swiat maly :-)
Jesli chodzi o wozek to nie bylo za ciekawei bo Oli pol drogi sie wydzierala Juz mialam wracac i wziasc tamten wozek Nie wiem czy to przez ten wozek czy wogole chodzilo o wozek
Spala w tym wozku 15 min tylko W tym wozku nie ma wmontowanych szelek Mam takie uniwersalne szelki dokupione do tego wozka ale za nic nie wiemy jak je zamontowac aby bylo ok I troche mi Oliwka zjezdzala
Porobilam troche zdjec w wozku wmiedzy czasie gdy chwile sie nie wydzierala Zaraz wkleje na fotkowy :-)
MADZIU oj ja bym sie tez wkurzyla na twim miejscu Ja wlasnie nie moglabym byc nauczycielka Fajnie ze M wraca :-)
JUSTYNKA no wiesz PROWKA ??? :-)
oLI DZIS POBIJA REKORDY NIE SPANIA
Zaliczyla drzemke przed 9 rano Pozniej az 15 min w wozku i to tyle na caly dzien Pewnie padnie dzis wczesniej Moze o 19 juz pojdzie spac na noc Zobaczymy TeRAZ BAWI SIE Z G on spiewa a oan tez proboje spiewac :-)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Jak tu pusto :-(
Wytancowalam sie z mala :-)
Padla o 19,10 przy 70 ml mlekaPewnie zaniedlugo bede musiala ja dokarmic bo dlugo na tym nie pociagnie Mam nadzieje ze posip dzis ladnie bo jutro mam nocke Wiec przdaloby mi sie wyspac :-)
Lece na kanapki pyszne Jasiu zrobil A po truskawki
Juz wam mowie DOBRANOC :-)
Wytancowalam sie z mala :-)
Padla o 19,10 przy 70 ml mlekaPewnie zaniedlugo bede musiala ja dokarmic bo dlugo na tym nie pociagnie Mam nadzieje ze posip dzis ladnie bo jutro mam nocke Wiec przdaloby mi sie wyspac :-)
Lece na kanapki pyszne Jasiu zrobil A po truskawki
Juz wam mowie DOBRANOC :-)
ppatqa
Październikowe mamy'08
witam ja tak krótko bo padam. Dzis spacerek i stajnia, potem obiad i pilnowanie małego, castorama szybko i basenik, po basenie latanie i padam.
Mały zaczał raczki i już dobiera sie tam gdzie nie wolno. No i wymyślił sposób przemieszczania się razem z tym starym lózeczkiem, staje w nim i na stojąco tak się buja ze wędruje też łóżeczko a on w nim, naszczęście to w sypialni to ciężki kloc i go nieruszy choć bardzo się stara. Acha i nauczyl się przybijać piątkę
Mały zaczał raczki i już dobiera sie tam gdzie nie wolno. No i wymyślił sposób przemieszczania się razem z tym starym lózeczkiem, staje w nim i na stojąco tak się buja ze wędruje też łóżeczko a on w nim, naszczęście to w sypialni to ciężki kloc i go nieruszy choć bardzo się stara. Acha i nauczyl się przybijać piątkę
Zrobilam sobie nowe suwaczki i nie wiem czy sie pojawia....;-)
U nas juz cisza i spokoj, dziecie spi i jacek tez Zocha u tesciowej, jutro jedzie po psa, i juz sie doczekac nie moze. Zakupy zrobione, miesko na grilla kupione jutro bedziemy probowac bo dzisiaj juz doszedl i nawet niezle wyglada, to samo express az milo sie rozczarowalam bo za taka cene sa naprawde super. Ja madra wymyslailam soebie ze powiem ze sasiadka podarowala express a tu du.pa blada zapomnialam wyrzucic pokwitowanie No ale spoko loko, oddam mu sie wieczorem i nie bedzie sie gniewal Nie no zartuje i tak bym mu sie oddala
U nas juz cisza i spokoj, dziecie spi i jacek tez Zocha u tesciowej, jutro jedzie po psa, i juz sie doczekac nie moze. Zakupy zrobione, miesko na grilla kupione jutro bedziemy probowac bo dzisiaj juz doszedl i nawet niezle wyglada, to samo express az milo sie rozczarowalam bo za taka cene sa naprawde super. Ja madra wymyslailam soebie ze powiem ze sasiadka podarowala express a tu du.pa blada zapomnialam wyrzucic pokwitowanie No ale spoko loko, oddam mu sie wieczorem i nie bedzie sie gniewal Nie no zartuje i tak bym mu sie oddala
J
justyneczka
Gość
gratulacje dla Kamilka:-)
Na szczęście mąż dziś już wraca ... mały się ucieszy ale dopiero rano.
Bo tatuś przyjedzie a synek będzie spał.
Za to dostanie prezencik.
Jutro idziemy na imprezkę - 6 rocznica ślubu mojej sis rodzonej.
A my na swoja do września czekamy
ale macie fajnie, udanej imprezki:-)
No czesc;-)ale pieknie swoja corcie nazywaszmoj jest Grzyb
grzyb tj chyba w plebanii jak dobrze kojarze co
Justynka wiedziałysmy o takich planach ale nie wiedziałysmy kiedy bo Minisia za latana i nie ma czasu na bb. Fajnie ze sie tu odezwałaś mi zamkniety nie po drodze
no i mamy nadzieje ze sie powiedzie:-) a minisia tak, praca praca ale mówiła że zajrzy tu
Chyba zgubiłam obrączkę.
Nigdy jej nie zdejmuję, a właśnie zorientowałam się, że na palcu brak
o no.. znaleziona??
Hejka u mnie wczoraj był bardzo fajny dzionek. Najpierw przyjechała do mnie koleżanka z synkiem. Byłyśmy na spacerku i połaziłyśmy sobie po sklepach. Kupiłam Maciuisowi 2 koszule za całe 6 zł :-) potem przyjechał do Macia mój brat czyli ojciec chrzestny ze spóznionymi życzeniami na dzien dziecka.Przy okazji przywiózł nam rózne słodkości bo pracuje w cukierni. Ech...Nigdy nie zacznę tej diety :-) hihihi a teraz pierwszy od dawna weekenmd który spędzimy w domku bo K nie ma żadnej imprezki do zagrania. Bardzo się cieszę, że sobie odpoczniemy. Miłego dzionka.
jejku zazdroszcze....właśnie dlatego tęsknie za polska, domem i "swoimi" ludźmi, dla was to takie zwykłe a mnie się łzy kręcą w oku
Hej.
U mnie zmęczenie materiału więc bedę rzadziej tu zaglądac.
Pozdr
3maj sie laska:-) mam nadzieję że szybko wrócisz do formy
reklama
blond_20
Czarownica
heheh ladne Magda ladneija tez mam nowe
idz sie oddawaj Jackowii nie szczuj bo tez chce a W nie bedzie:-(
mlody zrobil jazde przed snem, wpadl w taka histerie ze nie wiedzialam co sie dzieje.dawalam mu kaszke i nagle tak sie rozdarl ze jak nigdy go z lozka nie wyciagam to go wzielam na rece i darl sie dalej.i tak 15 minut...nie wiem co to bylo.ja koncze pifko, gadam z W i zaraz lulu
dobranoc
idz sie oddawaj Jackowii nie szczuj bo tez chce a W nie bedzie:-(
mlody zrobil jazde przed snem, wpadl w taka histerie ze nie wiedzialam co sie dzieje.dawalam mu kaszke i nagle tak sie rozdarl ze jak nigdy go z lozka nie wyciagam to go wzielam na rece i darl sie dalej.i tak 15 minut...nie wiem co to bylo.ja koncze pifko, gadam z W i zaraz lulu
dobranoc
Podziel się: