reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

reklama
Hejka u mnie wczoraj był bardzo fajny dzionek. Najpierw przyjechała do mnie koleżanka z synkiem. Byłyśmy na spacerku i połaziłyśmy sobie po sklepach. Kupiłam Maciuisowi 2 koszule za całe 6 zł :-) potem przyjechał do Macia mój brat czyli ojciec chrzestny ze spóznionymi życzeniami na dzien dziecka.Przy okazji przywiózł nam rózne słodkości bo pracuje w cukierni. Ech...Nigdy nie zacznę tej diety :-) hihihi a teraz pierwszy od dawna weekenmd który spędzimy w domku bo K nie ma żadnej imprezki do zagrania. Bardzo się cieszę, że sobie odpoczniemy. Miłego dzionka.

I ja sie witam z rana, nocka ładna tzn pobudka przed 5 i spał do 7. Teraz szaleje na podłodze juz zdążył mi się do szuflad dostać i nimi walił. No i dzis basenik, zobaczymy jak bedzie bo mieliśmy miesieczną przerwę.

LILUNIA ciesze sie ze wczorajszy dzien mialas udany :-)
I zapowiada sie leniwy weekend :-)
PATI powodzenia na basenie Pocykaj zdjecia ja z checia zobacze :-)

WITAM Oli jadla mleka okolo 24 pozniej o 5,30 I spala do 7,30 ale juz ze mna w lozku :-)
Od 7,30 do teraz lezala w lozku Troche sama Troche ze mna Pobawilysmy sie :-)
A teraz zalicza drzemke
Jak wstanie to SINLAC i jedziemy pierwszy raz wozkiem starym Jedziemy do lekarza Zobacze jak z waga po tych jej nietypowych kupach Cala pupe ma opszczypana Niech tez to zobaczy lekarz Naszej Pani Dr nie ma ale z chercia zasiegne opini innego lekarza :-)
Po drodze spacer :-)
Zapowiadali u mnie dzis 15 stopni i bark deszczu Teraz sloneczko swieci az bym juz wyszla bo boje sie ze jak wyjde to nie bedzie swiecilo hehehe
Porobie zdjecia z dziesiejszego spaceru i wam pokaze

Jutro chce isc z niuni kontrolnie do lekarza Bo dzis tez byly kupy Tylko to tak jakby byla kupa a pozniej nastepne 3 razy to takie jakby resztki kupy Tak jakby robila ja na raty Widac ze cos sie dzieje Pupe ma opszczypana przez to cala I ide skontrolowac i wage i wsiI bede mogla sie przejechac wozkiem :-)
Jeszcze jak ogladalam pogode to choc ma jutro nie padac wiec nie powinno byc zle :-)
MALENA ok wiec zapraszam za 2 tygodnie :-)
Rozumiem ze sie bedziesz denerwowala 3 mam kciuki za cwiczenia I czekam jutro na relacje :-)
A widzisz jaka Izunia zdolna Jak tak ladnie siedzi Ja moze zle robie ale jak Oli siedzi ladnie i sie dlugo trzma i widze ze jej to nie meczy to jej pozwalam
Mysle ze jak Izunia chce siedziec to jej na to pozwol TYLKO MNIE TU NIE LINCZUJCIE :-)

Lepiej sprawdzic co z tą kupką.
A co do siedzenia to jej troszkę pozwalam, ale ona chciałaby non stop siedzieć.
A to już przesada :tak:
W krzesełku do karmienia nie da się wogóle oprzeć:tak:
Żaden lekarz nie mówił, żeby nie sadzać, a każdy się pyta czy posadzone siedzi.
To jak ma wiedzieć czy posadzone siedzi bez posadzenia jej? :confused2:

Psa już nie ma znalazł się właścieciel, pies uciekł mu 3 dni temu i dostał odemnie opi... ze pies w takim złym stanie, takiej niedowagi i kołtunów nie wychodował w jeden dzień, a u nas był 2 dni, wielce mi właściciel nawet nie chciała do niego polecieć i nie mógł jej złapać- wielce mi policjant.

Ja bym takiemu jaja ucięła :wściekła/y:

Zapomnialam napisac ze u KATE wsio ok Marika grzeczna Zwiedzaja sobie Tylko pogod moglaby byc lepsza

:-)

pozdrów ją serdecznie!

Hej.
U mnie zmęczenie materiału więc bedę rzadziej tu zaglądac.
Pozdr

Kaka - wygadaj się! Martwimy się o Ciebie!
Co z tą rozmową?

Hejka u mnie wczoraj był bardzo fajny dzionek. Najpierw przyjechała do mnie koleżanka z synkiem. Byłyśmy na spacerku i połaziłyśmy sobie po sklepach. Kupiłam Maciuisowi 2 koszule za całe 6 zł :-) potem przyjechał do Macia mój brat czyli ojciec chrzestny ze spóznionymi życzeniami na dzien dziecka.Przy okazji przywiózł nam rózne słodkości bo pracuje w cukierni. Ech...Nigdy nie zacznę tej diety :-) hihihi a teraz pierwszy od dawna weekenmd który spędzimy w domku bo K nie ma żadnej imprezki do zagrania. Bardzo się cieszę, że sobie odpoczniemy. Miłego dzionka.

Miłego weekensu i uważajcie na siostrzyczki ;-)

Wieści lekarskie na lekarzowym :tak:
Fotki z krzesełka zaraz na zakupowy wrzucę :tak:
Nocka super 20-6. Potem jeszcze poleżałyśmy do 7.
Dzisiaj dalszy ciąg remontów, pogoda niezachwycająca :-(

Miłego!

MALENA wlasnie lekarze pytaja czy siedzi I wlasnie jak mam to sparwdzic jak jej mam nie sadzac heheh smieszne to Oli lubi siedziec i ja sadzam Nie obkladam ja niczy tylko jestem przy niej Jak widze ze juz sie zabardzi chwieje lub krzywo siedzi to ja klade Lub jak sama sie przewruci to juz jej nie sadzam Dopiero tam za jakis czas :-)

KAKA wlasnie kazalas na 3 mac kciu a teraz nic nie napiszesz ? :-(

Oli spi ja mam w domu zajgon an glowie sajgon Ja wstanie chce isc z nia do lekarza I zamiast cos robic to ja siedze na BB
POnziej mala wstanie i moze mi nie dac tyle zrobic

BB WCIAGA MASAKRA HEHEHEH

:-(
Chyba zgubiłam obrączkę.
Nigdy jej nie zdejmuję, a właśnie zorientowałam się, że na palcu brak

A u mnie tak sobie... myślałam, że przedwczoraj pogodzimy się z M, ale nic :-( rozmawiamy z sobą, ale tak ogólnikowo,...tylko to co najważniejsze... wiem, że rozmowa by pomogła i to bardzo, ale zawsze ja zaczynam rozmawiać i tym razem wypiełam się... jak M zacznie rozmowe to OK, ale ja nie... fakt, że z reguły jak jest jakiś mały konflikt to najczęściej z mojej winy, gdyż mi częściej coś nie pasuje, coś popsuje, ale od razu staram się porozmawiać i naprawić (ogólnie mam trudny charakter raczej)... ale zcasem M zawini, wtedy też ja zaczynam rozmowę....tym razem czekam na rozmowę czy jakiś ruch z jego strony....zobaczymy.,...
Nie daj sie a sam sie przymili do Ciebie. Moze w koncu zrozumie:-p
mam to samo :-( i jest mi strasznie przykro, walczę , piję ziółka, nie poddaję się- Alicja jeszcze nie dostała innego mleka ale czuję że koniec blisko i jest mi z tym bardzo źle :-( Może niektóre z Was stwierdzą że przesadzam ale sprawia mi to tyle przyjemności jak ona przytula się tak do mnie że bardzo to przeżywam :-(
Rozumeim Ciebie i napewno to przezywasz ale matki natury nie oszukasz jak i dziecka. Widocznie mniej potrzebuje i dlatego mniejsza produkcja:tak:

Kaka sie sprała...czyta ale nie ma weny, ma doła i wogóle jest do dupy
Eeeee czarownico jeszcze w srode dobrze było:rofl2: kurde nie mam gg ale zaraz bede na tlenie:rofl2:
Psa już nie ma znalazł się właścieciel, pies uciekł mu 3 dni temu i dostał odemnie opi... ze pies w takim złym stanie, takiej niedowagi i kołtunów nie wychodował w jeden dzień, a u nas był 2 dni, wielce mi właściciel nawet nie chciała do niego polecieć i nie mógł jej złapać- wielce mi policjant.
Hehe właściciel od siedmiu bolesci!!!! A dzis mi sie śniło ze miałam pieska Coli:-D:-D:-D
Hej.
U mnie zmęczenie materiału więc bedę rzadziej tu zaglądac.
Pozdr
Malutka gdyby nie moje dzieci juz bym była u Ciebie!!!!!!!!
Chyba zgubiłam obrączkę.
No i jeszcze wiecej chudnij:-p ŻART!!!!!!! Moze gdzies sie osuneła???? Ja tez kiedys zgubiłam i kumpela znalazła wdeptana w piasek przed moja klatka schodowa:szok::szok: i od tej pory nie nosze bo musze ja zmniejszyc:tak:

Witam piątkowo. U mnie bez zmian wiec nie bede sie rozpisywac:-p Siedze przed kompem pije kawke i mocze syrki:-D

To w weeknd bedzie szal pal;-) Oj jak ja bym wszamala cos slodkiego...zazdroszcze wszystkim ktre moga jest nie martwiac sie ze ich przybedzie.

Chyba zgubiłam obrączkę.

A nie zdjelas jej wczoraj jak malowalas?? oby sie szybko znalazla:tak:

U mnie to co wczoraj, mlody chyba sie szaleju najadl i wytrzymac z nim nie mozna.
Prosilam Asie zeby oddala moje dziecko ale nie chce;-):-p Bo jakby stas z rafalem sie zamienili:rofl2:
Musimy dzisiaj jechac po deserki malemu, bo u mnie marny wybor, no i przyszlo pismo z US, z ktorego nic nie wiem a dodzwonienie se do nich graniczy z cudem:baffled: We wteorek mamy wizyte w poradni, wiec sie podjedziezapytac dokladnie o co kaman.
Narazie mamusie

reklama
czesc dziewczyny:-)
ja to chyba powinnam wątek powitalny w pierwszej kolejności odwiedzić:laugh2: tyle mnie tu nie było:rofl2: łatwiej mi na zamkniętych was czytać bo tutaj tyle tych stron produkujecie że ekran mi sie rozmywa jak próbuje byc na bieżąco:szok::-D no a ile "nowych" mamuś się pojawiło:happy: oczywiście pozdrawiam wszystkie:-) no, "stare" też:rofl2:
usypiam wlasnie moją parówkę, tzn siedze obok ona zasypia, i patrze co tu u was;-) lepiej nie będę obiecywać ale wieczorem postaram się trochę popisać:happy:
zaraz spadam do porządków, wzięłam się dzis wreszcie w garść bo od 2 tygodni psychicznie się do nich nastawiam:laugh2::laugh2::rofl2: tzn to takie grubsze sprzątanie i male przemeblowanie, musze troche rzeczy powywalac, troche przygotowac na wysyłke do pl i ogólnie miejsca troche zrobić w chacie wiec wiecie:rofl2::laugh2::laugh2: a za tydzien gościa mamy (słyszałam ze juz wiecie;-)) wiec nie moge sobie wstydu narobić, hehe:laugh2: dobra, ide, parówka śpi
milego dzionka!!:-)

Do góry