dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
KAKA co sie dzieje ????Moze na zamknietym ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro chce isc z niuni kontrolnie do lekarza Bo dzis tez byly kupy Tylko to tak jakby byla kupa a pozniej nastepne 3 razy to takie jakby resztki kupy Tak jakby robila ja na raty Widac ze cos sie dzieje Pupe ma opszczypana przez to cala I ide skontrolowac i wage i wsiI bede mogla sie przejechac wozkiem :-)
Jeszcze jak ogladalam pogode to choc ma jutro nie padac wiec nie powinno byc zle :-)
MALENA ok wiec zapraszam za 2 tygodnie :-)
Rozumiem ze sie bedziesz denerwowala 3 mam kciuki za cwiczenia I czekam jutro na relacje :-)
A widzisz jaka Izunia zdolna Jak tak ladnie siedzi Ja moze zle robie ale jak Oli siedzi ladnie i sie dlugo trzma i widze ze jej to nie meczy to jej pozwalam
Mysle ze jak Izunia chce siedziec to jej na to pozwol TYLKO MNIE TU NIE LINCZUJCIE :-)
Psa już nie ma znalazł się właścieciel, pies uciekł mu 3 dni temu i dostał odemnie opi... ze pies w takim złym stanie, takiej niedowagi i kołtunów nie wychodował w jeden dzień, a u nas był 2 dni, wielce mi właściciel nawet nie chciała do niego polecieć i nie mógł jej złapać- wielce mi policjant.
Zapomnialam napisac ze u KATE wsio ok Marika grzeczna Zwiedzaja sobie Tylko pogod moglaby byc lepsza
:-)
Hej.
U mnie zmęczenie materiału więc bedę rzadziej tu zaglądac.
Pozdr
Hejka u mnie wczoraj był bardzo fajny dzionek. Najpierw przyjechała do mnie koleżanka z synkiem. Byłyśmy na spacerku i połaziłyśmy sobie po sklepach. Kupiłam Maciuisowi 2 koszule za całe 6 zł :-) potem przyjechał do Macia mój brat czyli ojciec chrzestny ze spóznionymi życzeniami na dzien dziecka.Przy okazji przywiózł nam rózne słodkości bo pracuje w cukierni. Ech...Nigdy nie zacznę tej diety :-) hihihi a teraz pierwszy od dawna weekenmd który spędzimy w domku bo K nie ma żadnej imprezki do zagrania. Bardzo się cieszę, że sobie odpoczniemy. Miłego dzionka.
Nie daj sie a sam sie przymili do Ciebie. Moze w koncu zrozumieA u mnie tak sobie... myślałam, że przedwczoraj pogodzimy się z M, ale nic :-( rozmawiamy z sobą, ale tak ogólnikowo,...tylko to co najważniejsze... wiem, że rozmowa by pomogła i to bardzo, ale zawsze ja zaczynam rozmawiać i tym razem wypiełam się... jak M zacznie rozmowe to OK, ale ja nie... fakt, że z reguły jak jest jakiś mały konflikt to najczęściej z mojej winy, gdyż mi częściej coś nie pasuje, coś popsuje, ale od razu staram się porozmawiać i naprawić (ogólnie mam trudny charakter raczej)... ale zcasem M zawini, wtedy też ja zaczynam rozmowę....tym razem czekam na rozmowę czy jakiś ruch z jego strony....zobaczymy.,...
Rozumeim Ciebie i napewno to przezywasz ale matki natury nie oszukasz jak i dziecka. Widocznie mniej potrzebuje i dlatego mniejsza produkcjamam to samo :-( i jest mi strasznie przykro, walczę , piję ziółka, nie poddaję się- Alicja jeszcze nie dostała innego mleka ale czuję że koniec blisko i jest mi z tym bardzo źle :-( Może niektóre z Was stwierdzą że przesadzam ale sprawia mi to tyle przyjemności jak ona przytula się tak do mnie że bardzo to przeżywam :-(
Eeeee czarownico jeszcze w srode dobrze było kurde nie mam gg ale zaraz bede na tlenieKaka sie sprała...czyta ale nie ma weny, ma doła i wogóle jest do dupy
Hehe właściciel od siedmiu bolesci!!!! A dzis mi sie śniło ze miałam pieska ColiPsa już nie ma znalazł się właścieciel, pies uciekł mu 3 dni temu i dostał odemnie opi... ze pies w takim złym stanie, takiej niedowagi i kołtunów nie wychodował w jeden dzień, a u nas był 2 dni, wielce mi właściciel nawet nie chciała do niego polecieć i nie mógł jej złapać- wielce mi policjant.
Malutka gdyby nie moje dzieci juz bym była u Ciebie!!!!!!!!Hej.
U mnie zmęczenie materiału więc bedę rzadziej tu zaglądac.
Pozdr
No i jeszcze wiecej chudnij ŻART!!!!!!! Moze gdzies sie osuneła???? Ja tez kiedys zgubiłam i kumpela znalazła wdeptana w piasek przed moja klatka schodowa i od tej pory nie nosze bo musze ja zmniejszyc:-(
Chyba zgubiłam obrączkę.
Nigdy jej nie zdejmuję, a właśnie zorientowałam się, że na palcu brak
:-(
Hejka u mnie wczoraj był bardzo fajny dzionek. Najpierw przyjechała do mnie koleżanka z synkiem. Byłyśmy na spacerku i połaziłyśmy sobie po sklepach. Kupiłam Maciuisowi 2 koszule za całe 6 zł :-) potem przyjechał do Macia mój brat czyli ojciec chrzestny ze spóznionymi życzeniami na dzien dziecka.Przy okazji przywiózł nam rózne słodkości bo pracuje w cukierni. Ech...Nigdy nie zacznę tej diety :-) hihihi a teraz pierwszy od dawna weekenmd który spędzimy w domku bo K nie ma żadnej imprezki do zagrania. Bardzo się cieszę, że sobie odpoczniemy. Miłego dzionka.
Chyba zgubiłam obrączkę.
Nigdy jej nie zdejmuję, a właśnie zorientowałam się, że na palcu brak