reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Witam popołudniowo - zakupy udane: i dla Sebcia i dla mnie :-D
Wpadłam do rodziców i chyba załapię się na truskaweczki z makaronikiem - oj mniam, mniam.

reklama
Ustinja wcale to nie glupie :-)
MADZIU pochwal sie pozniej zakupami :-)

My bylismy na krotkim spacerze Troche sie rozpogodzilo

Przymiezam sie do wyprobowania sapacerowki Tego wozka co Oli w gondoli jezdzila Jeszcze z tego wozka w spacerowce nie jezdzila
Mysle ze od czasu do czasu pojezdzic innym byloby fajnie :-)

No a ja właściwie to wpadłam się pochwalić. Właśnie dostałam @ :-D:-D:-D

SUPER!

MALENA jejku na miejscu Izuni tez bym nic nie robila
To kiedy idziecie pierwszy raz na cwieczenia ??
Z ciebie to maja niezly pozytek jak im umalujesz
Moze kiedys wpadniesz do mnie pomalowac ?;-)

Spoko! Za dwa tygodnie wpadnę na malowanie :tak:
Zajęcia z Izą mamy jutro o 14:30 a rano jeszcze wizyta u neurologa :-(
Znowu się będę denerwować...:wściekła/y:

A u mnie tak sobie... myślałam, że przedwczoraj pogodzimy się z M, ale nic :-( rozmawiamy z sobą, ale tak ogólnikowo,...tylko to co najważniejsze... wiem, że rozmowa by pomogła i to bardzo, ale zawsze ja zaczynam rozmawiać i tym razem wypiełam się... jak M zacznie rozmowe to OK, ale ja nie... fakt, że z reguły jak jest jakiś mały konflikt to najczęściej z mojej winy, gdyż mi częściej coś nie pasuje, coś popsuje, ale od razu staram się porozmawiać i naprawić (ogólnie mam trudny charakter raczej)... ale zcasem M zawini, wtedy też ja zaczynam rozmowę....tym razem czekam na rozmowę czy jakiś ruch z jego strony....zobaczymy.,...

Zawsze mi się w takich sytuacjach przypomina piosenka:

"Nie traćmy czasu na żal i ciche wojny
skoro żyjemy tylko raz
bądźmy dla siebie ziemią i niebem
na zimę, wiosnę, lato, jesień..."

mam to samo :-( i jest mi strasznie przykro, walczę , piję ziółka, nie poddaję się- Alicja jeszcze nie dostała innego mleka ale czuję że koniec blisko i jest mi z tym bardzo źle :-( Może niektóre z Was stwierdzą że przesadzam ale sprawia mi to tyle przyjemności jak ona przytula się tak do mnie że bardzo to przeżywam :-(

A mnie ostatnio zalewa znowu.
Chyba przez ten mój wilczy apetyt.

Łazienka pomalowana a w kuchni trochę poszpachlowane.
Mamy drugiego ząbka więc dziejszy dzień należał do miaukliwych.
Przyszło krzesełko do karmienia i jest super - foty jutro może.
Iza nie daje się położyć upiera się na siedzenie, kombinuje jak tu siąść.
Nie mam już do niej siły ;-)
Nawet trudno ją przewrócić - taka się stabilna zrobiła.
Biegnę kąpać Izunię i Dr. House czeka:-D

Co z Kaką?

A ile można ścierać - niby to farby z teflonem ... ale przez tyle lat użytkowania czas najwyższy się wziąć za to ;-)
z teflonem?????lo matko!;-)

Nie uwierzycie ale my z Kacprem dopiero wstaliśmy. Tzn najpierw obudził się ok 4 i dostał butle zasnął potem przed 6 wariował z 30 minut a potem jak zasnął to dopiero się obudziliśmy :-D
my tez tak ostatnio spimy:-)malego karnie kolo 6-7 a pozniej ide do swojego pokoju i spie a on sobie gada i znowu zasypia i spi do 9-10.a wczoraj spal nawet do 9 bez zadnego jedzenia porannego:-)

a teraz młody rozpracowuje tuner i dvd bo sie do nich dolazł
to ja sie cieszyc zaczynam ze moj taki nieruchawy:-p
Ja gotuje zupke, wczoraj tylko zrobilam na jeden dzien bo malo miesko mialam, a dzisiaj bedzie ogorkowa wiec na bank wszamie cala miseczke:tak: Dla zochy i jacka chyba spagetti zrobie, malo roboty i szybko;-)
my jutro z brokulowa startujemy.ja zjem i dla malego bedzie.

Widziałyście może post dziewczyny na giełdzie bb. Ze szuka chetnej do zamiany wózka;-) To już jest jej 3 wózek i znów chce sie zamienic:-p
ja sie chetnie zamienie.mam juz 2 a zastanawiam sie nad 3 bo ten Slapi to sie niedlugo rozleci mam takie wrazenie.on tylko ladnie sie prezentuje.a jakis taki sztywny mi sie teraz wydaje...

A u mnie tak sobie... myślałam, że przedwczoraj pogodzimy się z M, ale nic :-( rozmawiamy z sobą, ale tak ogólnikowo,...tylko to co najważniejsze... wiem, że rozmowa by pomogła i to bardzo, ale zawsze ja zaczynam rozmawiać i tym razem wypiełam się... jak M zacznie rozmowe to OK, ale ja nie... ...
ja tez tego nie cierpie.wole od razu wszystko wyjasniac.szkoda tylko ze najczesniec faceci w d... to maja:baffled::crazy:

mam to samo :-( i jest mi strasznie przykro, walczę , piję ziółka, nie poddaję się- Alicja jeszcze nie dostała innego mleka ale czuję że koniec blisko i jest mi z tym bardzo źle :-( Może niektóre z Was stwierdzą że przesadzam ale sprawia mi to tyle przyjemności jak ona przytula się tak do mnie że bardzo to przeżywam :-(
rozumiem.tez mi blo smutno chociaz tego nie lubilam i karmilam bardzo krotko ale czulam ze zabieram cos malemu...no i to przytulanie.ale z drugiej strony moze to wlasnie ten czas...pozniej bezie jeszcze gorzej jak bedzie latac za Toba i wolac ze chce cyca...

Wpadłam do rodziców i chyba załapię się na truskaweczki z makaronikiem - oj mniam, mniam.
daj troche;-)

Ustinja wcale to nie glupie :-)

Przymiezam sie do wyprobowania sapacerowki Tego wozka co Oli w gondoli jezdzila Jeszcze z tego wozka w spacerowce nie jezdzila
Mysle ze od czasu do czasu pojezdzic innym byloby fajnie :-)
ja dzisiaj to zrobilam .niby fajnie ale jakas taka ciezka i sama juz nie wiem czy nie wrocic do lekkiego.

Kaka sie sprała...czyta ale nie ma weny, ma doła i wogóle jest do dupy
trzymaj sie!!!:-(

Mamy drugiego ząbka więc dziejszy dzień należał do miaukliwych.
Gratuluje!!!!i powodzenia zycze na wizycie.

a u nas dzisiaj dzien zlecial spokojnie.bylismy z mlodym w Tesco na zakupach starym wozkiem bo wiekszy kosz ma no i w tamtym oslone na nogi rozwalil:eek:tak kopal....no ale nic.oczywiscie 2 butle nowe dostal bo mamusia nie bylaby soba jakby nie kupila:-Dnie ma to jak miec na tym punkcie pierd.....ca.kupilam mu 330 ml Aventa bo w tych mniejszych sie nie miescimy.i taka z tesco z dziurka .dokupilam ustnik z canpola i go pomeczylam troche.cos tam wypil ale wiecej wylal na siebie.ale nawet sam trzymal hehe.
W na Slowacji, i nie mam z kim na telefonie powisiec:-(dobrze ze jeszcze Magda gadu okupuje to zawsze mozna z kims normalnie( albo nienormalnie)pogadac;-)
mlody spi, ja komedie ogladam jakas i jem surowke z mlodej kapuchy.
milego wieczorku!!!

ASIU wiem ze pewnie ziezka bedzie mi sie wydawac ta spacerowka I taka WIELLLKKKAAAA ale chce nia jutro pojechac
Jutro chce isc z niuni kontrolnie do lekarza Bo dzis tez byly kupy Tylko to tak jakby byla kupa a pozniej nastepne 3 razy to takie jakby resztki kupy Tak jakby robila ja na raty Widac ze cos sie dzieje Pupe ma opszczypana przez to cala I ide skontrolowac i wage i wsiI bede mogla sie przejechac wozkiem :-)
Jeszcze jak ogladalam pogode to choc ma jutro nie padac wiec nie powinno byc zle :-)
MALENA ok wiec zapraszam za 2 tygodnie :-)
Rozumiem ze sie bedziesz denerwowala 3 mam kciuki za cwiczenia I czekam jutro na relacje :-)
A widzisz jaka Izunia zdolna Jak tak ladnie siedzi Ja moze zle robie ale jak Oli siedzi ladnie i sie dlugo trzma i widze ze jej to nie meczy to jej pozwalam
Mysle ze jak Izunia chce siedziec to jej na to pozwol TYLKO MNIE TU NIE LINCZUJCIE :-)

Oli spi zasnela kolo 21
Natancowalysmy sie dzis I nasmialysmy MOJA KOCHANA PERELKA :-)

Lece bo pranie musze jeszcze powiesic i ide spac JUTRO NA SZCZESCIE MAM JESZCZE WOLNE W SOBOTE IDE NA NOC :-(

Hello wieczorkiem.
Najadłam się truskawek i dobrze mi.
A teraz oglądam "Pani Doubfire" :-D:-D:-D uwielbiam ten film.

Asiu tak z teflonem - np Śnieżka takie farby posiada.
Takie farby są dobre bo przez dłuższy czas nic nie przywiera do ich powierzchni i są chronione.

Malenko tak się cieszę, że Izuni wyszedł drugi zębolek.
Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytke.

Kaka co ty gadasz - wspaniała kobieta jesteś.
Głowa do góry kochana - my tu nadal kciukaski trzymamy za Ciebie.
Przesyłam pozytywne fluidki.

Dorotko napewno tak i jakie urozmaicenie.

A ja juz życze dobrej nocy.

Marma dzięki, w nosidle troche ciężko go się nosi, bo już swoje waży
czarna nie wiedziałam, jejku trzeci
dorotko fajna taka wymiana
ania jejku ale zalatany dzien, a może M się nie skapnął ze jesteście w konflikcie;-)
Kaka no co ty
malena gratki zębola
asiu miłego wieczorku, ile ty masz tych butelek:-)

co do karmienia, jakby mały nie był taki uparty na butle to bym już go przestawiła, bo zaczyna mi brakować mleka, cyca dostaje teraz rano, 11 i 18, czasami chce pocyckać po wieczornej kaszcze i tyle lub aż tyle.

Psa już nie ma znalazł się właścieciel, pies uciekł mu 3 dni temu i dostał odemnie opi... ze pies w takim złym stanie, takiej niedowagi i kołtunów nie wychodował w jeden dzień, a u nas był 2 dni, wielce mi właściciel nawet nie chciała do niego polecieć i nie mógł jej złapać- wielce mi policjant.

Mały ma nową zabawe, ajk jest w tym starym lózeczku co jest w kuchni to wstaje i tak się buja ze przesuwa łóżeczko dziś tak spory kawałek odjechał od ściany.

MALENA GRATKI 2 ZABKA DLA IZUNI :-)
MADZIU jak wlasnie wciagnelam truskawki :-)
PATI jejku szkoda ze sie wlasciciel znalazl bo cos mi sie wydaje ze U was ten piesek mialby lepiej
Cos mi sie wydaje ze zle traktowali tego pieska :-(

Zapomnialam napisac ze u KATE wsio ok Marika grzeczna Zwiedzaja sobie Tylko pogod moglaby byc lepsza

DOBRANOC JA JUZ SERIO IDE :-)

reklama
Do góry