reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2008

HEj

U nas pogoda do bani. Wczoraj siedzieliśmy cały dzień w domku i się opierniczaliśmy, tzn ja starałam się robić wszystko żeby moje dziecko się nie zabiło ani nie zdemolowało mi domu, byłam z młodym tylko na krótkim spacerze w chuście i zakupach. Wieczorkiem obiado-kolacja i filmik i tak dzień zleciał. Może dziś uda mi się pojechać do Wrocławia na zakupy bo jedzonko dla Kacperka się kończy a w planach jedziemy na weekend do Kielc do pradziadka Kacperka. Uciekam zabrać się za siebie puki Potworniak śpi.

Miłego dnia życzę

reklama
Helo dziołchy. Mały padł na drzemke wiec wpadam tu do was:-p
Dorota ja popieram Asie niech sobie sami gotują:-p
Asia wow akcja jak z filmu:szok::szok::szok: Co do zakupow kazdy ma jakies zboczenie:laugh2::laugh2:
Magdziunia ciemne pieczywko, zero słodyczy i woda woda woda:tak::tak: Dla mnie okres wakacyjny to nie okres na dietki:-p gille, %, spotkanka:-D:-D:-D:-D aż szkoda:laugh2::laugh2:
Magdasf ob nic powazngo u Stasia daj znac:tak:
Asia Malena Indianek hmmm nie wiecie jak robia indianki raczka o buzie takie a a a a a czy tez u u u u:-D:-D:-D Mały ma otwarta paszcze i ja delikatnie uderzam dlonia, przy tym sa takie dzwieki.Ale wam wytłumaczyłam:rofl2::rofl2::rofl2:
Evelajna kofam twoje posty normalnie zawsze sie uśmieje
KAKA TRZYMAM KCIUKI!!!!!!!!!!!!!!
Malena Ty chcesz jeszcze 5kg zrzucic:szok::szok::szok::szok:z czego:eek::eek::eek::eek:

Witam środowo
Kolejny dzien pełen monotoni:eek: dobrzez ze brzydka pogoda i nie mam wyrzutów ze znów siedzimy w domku:sorry:
Kurde moja sis dostała wysypki i juz myslelismy ze to różyczka:szok::szok::szok: ale okazało sie ze pokrzywka:tak:

Cześc Mamuśki. Ja tylko na chwile bo jakoś nie mam humoru. Długo mnie tu nie było bo jakas deprecha mnie dopadła. Sama nie wiem co sie ze mną dzieje. Na okrągło płacze właściwie bez powodu. Najpierw myślałam że to dlatego że nie ma @ i myslałam że jestem w ciąży. Robiłam test i okazało sie że nie jestem potem przyszła @ ale mój humor sie nie poprawił. Jest mi żle samej ze soba. Moj Maksio jest bardzo grzeczny i kochany i co najważniejsze zdrowy. Nie wchodziłam tu do was bo nie chciałam was zanudzać i smęcić. Mam nadzieje że u was wszystko ok że maluchy zdrowe. O znów mi łzy leca nie wiadomo dlaczego. Dobra kończe bo tylko sie użalam nad sobą. Pozdrawiam was wszystkie i wasze dzieciaczki. Odezwe sie jak mój nastrój sie poprawi. Pa

Mama Maksa sciagnełam Ci normalnie myślami moze i Moli zajrzy bo o niej tez myslałam:-p
moze to przez pogode???? Kazdy z nas miewa gorsze dni, ja czasem mam sama dosc siebie:confused2::confused2::confused2::confused2: jk przyjdzie prawdziwe sloneczko i letnia pogoda wszytsko wróci do normy i nie zostawiaj na juz:-p

Aisah a u mnie wieje i na deszcz się zanosi
malena pewnie :-). trzymam kciuki
magda ale masz dobra sąsiadkę:-), zdrówka dla Stasia
czarna jejku niech się zacznie w końcu lato
maksiowa może ta pogoda bo ciśnienie non stop skacze

Młody ma drzemke jak wstanie i nie będzie lać idziemy na spacer. A my mamy trzeciego psa, suczka coli się przykleiła, zabidzona strasznie. Już obdzwoniłam lecznice i nikt jej nie szuka, nikt nie zdłosił zaginięcia, szkoda jej bo same kości i włosy, ale sierść i pyszczek ładny. Tylko imienie jeszcze nie ma i musze ją dokładnie obejrzeć, ale to jak młody się obudzi

Wiecie co Kacperek nauczył się chrumkać i robi to cały czas. Tak jak ten chłopczyk z reklamy bebiko na końcu. Normalnie można paść ze śmiechu.:-D Ciekawe czy mu już tak zostanie :eek::-D

O tak 28 i 29 nie wiem dlaczego 19 napisalam:rofl2:
ok wysłane:-p
Aisah a u mnie wieje i na deszcz się zanosi
malena pewnie :-). trzymam kciuki
magda ale masz dobra sąsiadkę:-), zdrówka dla Stasia
czarna jejku niech się zacznie w końcu lato
maksiowa może ta pogoda bo ciśnienie non stop skacze

Młody ma drzemke jak wstanie i nie będzie lać idziemy na spacer. A my mamy trzeciego psa, suczka coli się przykleiła, zabidzona strasznie. Już obdzwoniłam lecznice i nikt jej nie szuka, nikt nie zdłosił zaginięcia, szkoda jej bo same kości i włosy, ale sierść i pyszczek ładny. Tylko imienie jeszcze nie ma i musze ją dokładnie obejrzeć, ale to jak młody się obudzi
ojj biedny psiaczek kiedys miałam suczke Coli szczeniaka wygladała jak szczur owłosiony:-D:-D:-D

kaka Jak rozmowa??????????????????

reklama
No to wam pokarze wyczyny mojego szczęścia z dzisiejszego ranka. Pierwsze to ja będe wieszał pranie, 2 I tak wejdę do kuchni i 3 to ja pościelę łóżko.

Do góry