malena81
mamusia październikowa 08
to ja sie przylaczam do teskniacych:-(moj tez moze w weekend dopiero.a moze jeszcze w nastepny.i tak zawsze:---(
ja nic n glownym ostatnio nie pisze bo ciagle mam dola w sumie.wyladuje w szpitalu chyba przez tego potwora.nie moge na niego patrzec.glupio mi az.
pije sobie piwko i odpoczywam...no i gadam na gg z taka jedna Magdaco jej sie chce tego mojego gadania sluchac
Szkoda, że się tak rzadko widujecie....
Ale zawsze możesz się nam wygadać!
Nikt nie będzie przecież miał Ci za złe marudzenia.
Nie jest to forum dla "mam z nieustającym rogalem na twarzy"
Asiu oj witam w klubie tęskniących.
A piwko to chętnie bym wypiła ... niestety niet
Życzę, żeby czas szybko zleciał.
Evelajna dzięki za dobre rady i życze duzo cierpliwosci bo moja się konczy
A tak spędziliśmy dzień dziecka
FANTASTYCZNIE!
I jaki tatuś Aiszy przystojny
Witam sie i ja z rana. Mały ładnie przespał noc spał od 21 do 7.20, ale obodził się to był przesikany, aż przescieradło mokre, już zakładam 4+ a i tak nie daja rady.
U mnie też ostatnio w nocy przesikuje.
Zastanawiam się nad założeniem ceratki nawet...
Jutro ide na rozmowe - trzymajcie kciuki;-)
Super! Kciuki trzymam. A co to za oferta?
Hej dziewczyny!Kurka,chyba d..a z nadrabiania BB,Miki zaczął raczki na całego i co chwilę muszę go odganiać,bo wszedzie włazi,a te jego pomysły mnie przerastajądo tego próbuje podciągać się przy ławie jak widzi kabel od neta i nie wiem co mam łapać kompa czy jegoteraz marudzi,więc zaraz idę na drzemkę,a brzydka pogoda dziś bleee
Widzę, że kolejna mama ma dość. Oj dają nam w kość maluchy.
Ja opracowuję plan jak zobić jeden pokój tak całkiem bezpieczny, żebym mogła raczkującego szkraba tam zostawić na trochę...
Cierpliwośći życzę Moli!
Dzis w nocy obudzilam sie i bylo mi strasznie niedobrze Biegunki nie mialam ale strasznie sie meczylam bo siedzialam na wc i z dwuch dziur chcialo mi leciec na szczescie nie zwymiotowalam I trzeslam sie do tego jak galareta Strasznie zimno mi bylo Nie wiem co to bylo Pozniej przed 5 jak Oli mnie obudzila to bylam cala mokra Spocona strasznie Ale teraz boli mnie tylko glowa Nie wiem co to mialo byc Boje sie ze sie rozchoruje :-(
Lece cos posprzatac bo syf w domu a kolezanka zaraz przyjdzie
Oli wlasnie probuje podniesc brzuszek i POZYCJA DO RACZKOWANIA :-)
Gartulacje dla Oli.
A u Ciebie to na jakiegoś wirusa wygląda.
Żeby się tylko mała nie zaraziła!
ZDRÓWKA!
Zapodałam na noc paracetamol Izie i było lepiej.
Drugiego widać, zle sie jeszcze nie przebić
Krzesełka nie będzie, bo im się kolor skończył i nie mają.
WIęc muszę nowego szukać
Pospałyśmy dzisiaj do 9 (no ale z nocnymi pobudkami na cyca)
I teraz nie wiemc o, bo pogoda taka bylejaka, że się wychodzić nie chce.
Remont u rodziców zakończony, będę musiała jeszcze im pomalować ściany (bo jestem rodzinnym od tego specjalistą) i może się ulitują nade mną i przynajmniej ją na spacery pozabierają, żebym tą cholerną pracę mgr napisała.
Miłego dnia!