reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Dorotka1234.... dobrze ze byłaś u tegp dentysty. Jak juz zaczełąś to teraz pójdzie z górki:tak:

Anula ja tez zawsze nakupuje bo wsklepie mysle ze mam ochote a w domku otwieram lodówke i se mysle ze nie mam co zjesc:baffled:

Mirabelka Ja tego nie mówiłam ale powoli oswajam sie z myśla że lekko nie bedzie i mimo moich staran kg beda plusowac bardzooooo szybko (taka moja natura)

Ewela a po co masz jezdzic po tych firmach??? Czy to ma związek z praca?

A ja dziś byłam w Lidlu na zakupach a tam maja teraz takie słodkie niemowlece ciuszki, kocyki itp i Tylko ze w kolorach albo róż albo niebieski choć był jeden biały kocyk i juz prawie leżał w koszyku.:zawstydzona/y:Ale udało mi sie powstrzymać Za to kupiłam sobie bluzeczke ciążową:-p bo tez były

Czarna no widzialam gazetke z lidla i checi narobilas mi zeby tam isc
poogladac i pewnie kusic mnie bedzie ale chyba nic nie kupie no chyba
ze moze cos dla siebie:-D

reklama
Cześć dziewczyny. U mnie pogoda pod psem. Piję sobie z wami kawkę i zajadam activie...ciekawe czy mi waga do wieczora spadnie??;-)

dorotka1234.... dokładnie 4 tyg temu byłam i powinnam byc dzisiaj, ale ze za tydz przypada mi te badanie USG to mam wizyte przesunieta o ten tydzień:tak:

Zróbmy napad na wszystkie Lidle w Polsce hihi

A ja dzisiaj ide do gina, udało mi się ząłapac na 20.15...troche poźno ale co zrobić.

Kaka lepiej pozno niz w cale :-)
Ja do gina ide w przyszly czwartek 17 ale pewnie tylko na kozle mnie zbada bo zaraz 21
kwietnia mam usg genetyczne :-) ciesze sie i sie martwie czy jest oki .

Ja ide umyc wloski i sie wybiore do tego lidla hihi .
U mnie sloneczko swieci wiec spacet dobrze mi zrobi :-)

A ja na sniadanie zjadla wczorajsza zupe jazynowa :-) i kupie sobie dzis twarog bo mam
smak na niego a i zdrowy tez jest :-)

reklama
Dorotka, Czarna już jest świetnie zabezpieczona na przyjście swojego Malucha, a my świeżo upieczone mamuśki musimy sporo uciułać. Uważam, że 1 symestr minął i mozemy odetchnać spokojnie:)

Dzisiaj ma być ten film o bliźniakach??

A wogóle tu sie mamusie chwalą że mają bliźniaki a ja nie widziałam, żadnego podwójnego usg, a tak bym chciała.

I jeszcze jedno. Tak mnie naszło rano. Moze głupie pytanie. Co się dzieje z pempowiną jak się ją odetnie od dzidziusia...jest wydalany z organizmu kobiety??

Do góry