reklama
Dorotka1234.... dobrze ze byłaś u tegp dentysty. Jak juz zaczełąś to teraz pójdzie z górki
Anula ja tez zawsze nakupuje bo wsklepie mysle ze mam ochote a w domku otwieram lodówke i se mysle ze nie mam co zjesc
Mirabelka
Ewela a po co masz jezdzic po tych firmach??? Czy to ma związek z praca?
A ja dziś byłam w Lidlu na zakupach a tam maja teraz takie słodkie niemowlece ciuszki, kocyki itp i Tylko ze w kolorach albo róż albo niebieski choć był jeden biały kocyk i juz prawie leżał w koszyku.Ale udało mi sie powstrzymać Za to kupiłam sobie bluzeczke ciążową bo tez były
Anula ja tez zawsze nakupuje bo wsklepie mysle ze mam ochote a w domku otwieram lodówke i se mysle ze nie mam co zjesc
Mirabelka
Ja tego nie mówiłam ale powoli oswajam sie z myśla że lekko nie bedzie i mimo moich staran kg beda plusowac bardzooooo szybko (taka moja natura)Hej mamusie, przypominam że miałyśmy się nie przejmować wagą, a dopiero po porodzie wspierać i zrzucać kilogramy
Ewela a po co masz jezdzic po tych firmach??? Czy to ma związek z praca?
A ja dziś byłam w Lidlu na zakupach a tam maja teraz takie słodkie niemowlece ciuszki, kocyki itp i Tylko ze w kolorach albo róż albo niebieski choć był jeden biały kocyk i juz prawie leżał w koszyku.Ale udało mi sie powstrzymać Za to kupiłam sobie bluzeczke ciążową bo tez były
Antuanet24
Październikowe mamy'08
Witajcie
Ja dzisiaj po wizycie u lekarza... Dzidzius ma się dobrze, rośnie jak na drożdżach:-)Ma już ok 14 cm Macha rączkami, nóżkami i się wierci. Ale narazie jakoś tego nie czuję.
Gorzej ze mną, lekarz nie chciał wogóle gadać o jakimś "dochodzeniu" na kroplówki wzmacniające:-(Dlatego idę się pakować, jutro po 7 mam się stawić na izbę przyjęć w szpitalu Trzymajcie się ciepło, dbajcie o siebie.
Ja dzisiaj po wizycie u lekarza... Dzidzius ma się dobrze, rośnie jak na drożdżach:-)Ma już ok 14 cm Macha rączkami, nóżkami i się wierci. Ale narazie jakoś tego nie czuję.
Gorzej ze mną, lekarz nie chciał wogóle gadać o jakimś "dochodzeniu" na kroplówki wzmacniające:-(Dlatego idę się pakować, jutro po 7 mam się stawić na izbę przyjęć w szpitalu Trzymajcie się ciepło, dbajcie o siebie.
mirabelka73
Październikowe mamy'08
Antuanet życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia, domku i forum BB. Najważniejsze że maluszek w świetnej formie i jaki imponujący wzrost
Antuanet kuruj się i szybciutko do nas wracaj
A ja witam wszystkie mamy dziś słonecznie, mam nadzieję, że taki będzie cały dzień.
Dziś u mnie będzie pracowicie, muszę ogarnąć cały domek, bo jutro robimy imprezkę.:-)
A ja witam wszystkie mamy dziś słonecznie, mam nadzieję, że taki będzie cały dzień.
Dziś u mnie będzie pracowicie, muszę ogarnąć cały domek, bo jutro robimy imprezkę.:-)
Cześć dziewczynki. a ja nawet dzisiaj jestem wyspana. Mój synek przespał cała nockę -chwała Bogu. Chyba wyczuł, że mama lekko zmęczona jak sobie robi przerwy półtoragodzinne w środku nocy i dał sobie spokój.
Ja dzisiaj w pracy chyba nie mam tak dużo, ale nie mówię hop bo zawsze wszystko może się zmienić Miłego dzionka, słonecznego!
bo w Lublinie pięknie świeci
Ja dzisiaj w pracy chyba nie mam tak dużo, ale nie mówię hop bo zawsze wszystko może się zmienić Miłego dzionka, słonecznego!
bo w Lublinie pięknie świeci
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Witajcie
Super ze dzidzia juz taka duza
Szkoda ze z toba jest gorzej :-( ,to ty ostro musialas sie odwodnic jak
idziesz na kroplowki:-( ,ale najwzniejsze ze dzidzia zdrowa wracaj szybko
reklama
Witam z ranka lecz jeszcze bez śniadanka
Mam mokra podłoge w kuchni i nie moge sobie zrobić
Chiara a co to za imprezka?????? Ja jutro ide pod USC bo moja przyjaciółeczka nagle zadzwoniła ze bierze w ta sobote cywilny (ale tylko oni świadkowie i rodzice) a i ja sie wpiernicze bo by mnie sumienie zjadło jakbym nie poszła A potem idziemy do mojego brata na ur (w tym ur bratowej i im) wiec tez dzionek imprezowy
Beza a u nas tak ponuro i zimno:-(
Anula od 5 boże jabym chyba na rzesach łaziła
Mam mokra podłoge w kuchni i nie moge sobie zrobić
Chiara a co to za imprezka?????? Ja jutro ide pod USC bo moja przyjaciółeczka nagle zadzwoniła ze bierze w ta sobote cywilny (ale tylko oni świadkowie i rodzice) a i ja sie wpiernicze bo by mnie sumienie zjadło jakbym nie poszła A potem idziemy do mojego brata na ur (w tym ur bratowej i im) wiec tez dzionek imprezowy
Beza a u nas tak ponuro i zimno:-(
Anula od 5 boże jabym chyba na rzesach łaziła
Podziel się: