reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Hej. Mnie też często boli głowa. Czasmi kawa pomaga ale tylko na 1 dziennie sobie pozwalam.

Właśnie sobie farbnełam włoski bo juz odrosty miałam spore i zajadam Nestle Fitnes z owocami - pycha:)

reklama
Dorotka1234.... dobrze ze byłaś u tegp dentysty. Jak juz zaczełąś to teraz pójdzie z górki:tak:

Anula ja tez zawsze nakupuje bo wsklepie mysle ze mam ochote a w domku otwieram lodówke i se mysle ze nie mam co zjesc:baffled:

Mirabelka
Hej mamusie, przypominam że miałyśmy się nie przejmować wagą, a dopiero po porodzie wspierać i zrzucać kilogramy :biggrin2::biggrin2:
Ja tego nie mówiłam ale powoli oswajam sie z myśla że lekko nie bedzie i mimo moich staran kg beda plusowac bardzooooo szybko (taka moja natura)

Ewela a po co masz jezdzic po tych firmach??? Czy to ma związek z praca?

A ja dziś byłam w Lidlu na zakupach a tam maja teraz takie słodkie niemowlece ciuszki, kocyki itp i Tylko ze w kolorach albo róż albo niebieski choć był jeden biały kocyk i juz prawie leżał w koszyku.:zawstydzona/y:Ale udało mi sie powstrzymać Za to kupiłam sobie bluzeczke ciążową:-p bo tez były

Witajcie
Ja dzisiaj po wizycie u lekarza... Dzidzius ma się dobrze, rośnie jak na drożdżach:-)Ma już ok 14 cm:szok: Macha rączkami, nóżkami i się wierci. Ale narazie jakoś tego nie czuję.:zawstydzona/y:
Gorzej ze mną, lekarz nie chciał wogóle gadać o jakimś "dochodzeniu" na kroplówki wzmacniające:-(Dlatego idę się pakować, jutro po 7 mam się stawić na izbę przyjęć w szpitalu:crazy: Trzymajcie się ciepło, dbajcie o siebie.

Antuanet kuruj się i szybciutko do nas wracaj

A ja witam wszystkie mamy dziś słonecznie, mam nadzieję, że taki będzie cały dzień.
Dziś u mnie będzie pracowicie, muszę ogarnąć cały domek, bo jutro robimy imprezkę.:-)

Cześć Kobietki!
U mnie znowu pada, od piątej nie śpie, kot świruje i biega po domu jakby "dostał kota", na dodatek wieczorem przyjeżdzają dzieci mojego M. To będzie dzien na wariackich papierach.

Cześć dziewczynki. a ja nawet dzisiaj jestem wyspana. Mój synek przespał cała nockę -chwała Bogu. Chyba wyczuł, że mama lekko zmęczona jak sobie robi przerwy półtoragodzinne w środku nocy :) i dał sobie spokój.

Ja dzisiaj w pracy chyba nie mam tak dużo, ale nie mówię hop bo zawsze wszystko może się zmienić :) Miłego dzionka, słonecznego!
bo w Lublinie pięknie świeci :)

Witajcie
Ja dzisiaj po wizycie u lekarza... Dzidzius ma się dobrze, rośnie jak na drożdżach:-)Ma już ok 14 cm:szok: Macha rączkami, nóżkami i się wierci. Ale narazie jakoś tego nie czuję.:zawstydzona/y:
Gorzej ze mną, lekarz nie chciał wogóle gadać o jakimś "dochodzeniu" na kroplówki wzmacniające:-(Dlatego idę się pakować, jutro po 7 mam się stawić na izbę przyjęć w szpitalu:crazy: Trzymajcie się ciepło, dbajcie o siebie.

Super ze dzidzia juz taka duza:-D

Szkoda ze z toba jest gorzej :-( ,to ty ostro musialas sie odwodnic jak
idziesz na kroplowki:-( ,ale najwzniejsze ze dzidzia zdrowa:-D wracaj szybko

reklama
Witam z ranka lecz jeszcze bez śniadanka:-D
Mam mokra podłoge w kuchni i nie moge sobie zrobić:-p

Chiara a co to za imprezka?????? Ja jutro ide pod USC bo moja przyjaciółeczka nagle zadzwoniła ze bierze w ta sobote cywilny:szok: (ale tylko oni świadkowie i rodzice) a i ja sie wpiernicze bo by mnie sumienie zjadło jakbym nie poszła:-p A potem idziemy do mojego brata na ur (w tym ur bratowej i im:-D) wiec tez dzionek imprezowy:tak:

Beza a u nas tak ponuro i zimno:-(

Anula od 5:szok::szok: boże jabym chyba na rzesach łaziła

Do góry