reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2008

szukałm i znalazłam coś...ale się nie dokonca nadaje;-) i nie o to mi chodziło. Chciałam czyms fajnie posumowac wpólna prace;-)

Spodziewaj się zawsze najgorszego to się nigdy nie rozczarujesz

Najbardziej boli to, w co sie uwierzyło, a co stało się kłamstwem...

Nie wystarczy mieć dokąd wrócić, trzeba mieć jeszcze kogoś, kto będzie na Ciebie czekał.

Życie jest jak pudełko czekoladek. Nigdy nie wiesz, co ci się trafi.

To chyba ok:
Kto nie wie, skąd przychodzi i komu siebie zawdzięcza, ten nie odkryje też, dokąd powienien iść.

A to się u mnie sprawdziło:
Życie jest jak sprężyna. Im bardziej wyskoczysz do przodu, tym mocniej odskoczysz w tył. Więc lepiej nie podskakuj.

reklama
szukałm i znalazłam coś...ale się nie dokonca nadaje;-) i nie o to mi chodziło. Chciałam czyms fajnie posumowac wpólna prace;-)

To chyba ok:
Kto nie wie, skąd przychodzi i komu siebie zawdzięcza, ten nie odkryje też, dokąd powienien iść.
Ten ma ukryty sens.

Kaka a może coś takiego:

"Zawsze trzeba wiedzieć, kiedy kończy się jakiś etap w życiu. Jeśli uparcie chcemy w nim trwać dłużej niż to konieczne, tracimy radość i sens tego, co przed nami".

Ostatnia edycja:
Proszę bardzo .... a tak apropos to niech wiedzą, że teraz rozpoczynasz nowy okres w swoim życiu i musi być super.

Może być jeszcze coś takiego, choć mnie ten pierwszy się podoba bardziej.

Jeśli tylko patrzysz pod swoje nogi widzisz proch, piach, kamienie , błoto , trawe, która i tak zwiędnie.
Jeśli spojrzysz ponad siebie , zobaczysz perspektywę.

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny widze , ze u Was nastroje ok. Kaka madre słowa.
U nas Antonio przeziebiony bylismy u lekarza idzie mu na raz 5 zebówwiec razem bedzie miał 8. Mały koszmarnie marudny. DZIS KONCZY 8 MIESIECY DSCF0267.jpg

dziewczyny przepraszam nie poodpisuje wam bo mnie zaraz szlag trafi:wściekła/y:
Dzis próbuje sie do was odezwac czwarty raz i za każdym razem mnie wywala z internetu. poprostu jakaś masakra. Mam nadzieje że teraz sie uda. U nas dzis dzień pochmurny i deszczowy więc siedzieliśmy w domu. Pół dnia gotowałam leczo a tyle tego wszystkiego nakroiłam że wyszedł mi wielki gar i jedzenia będzie na 3 dni az nam sie odechce:-p Mały zafascynowany balonami. Trzymała sobie wstążeczke i jak poruszał rączką to te balony też fruwały a on z radości piszczał. Aha dziewczyny mam bon rabartowy -30% do Reserveed Kids z okazji dnia dziecka. Jakby któras chciała skorzystać to wyśle e-mailem. Fakt ze ja moge wysłac tylko jeden ale ta która go dostanie może przesłac następnej osobie. Może któraś będzie zainteresowana.

reklama
czesc dziewczyny widze , ze u Was nastroje ok. Kaka madre słowa.
U nas Antonio przeziebiony bylismy u lekarza idzie mu na raz 5 zebówwiec razem bedzie miał 8. Mały koszmarnie marudny. DZIS KONCZY 8 MIESIECYZobacz załącznik 136913
AGMIR GRATKI DLA ANTOSIA I DUZO ZDROWKA
A dla Ciebie duzo cierpliwosci :tak:

Oli zasnela niedawno Mnie glowa boli Ide spac
Po kaszce nie chciala spac wiec posmialysmy sie troszke Oli smieje sie juz z moim min Tak slodko na glos sie fajnie chichra a ja i mama moja razem z nia I musi to smiesznie wygladac 3 CHICHRAJACE SIE BABY :-D:-D:-D

Rano nie bede sie odzywala Bo pewnie od 6 lub wczesniej bede polowala NA SIUSKI a o 7 leciemy na pobranie krwi Juz sie boje Mam nadzieje ze wkuja sie jej szybko Biedna moja niunka Na szczescie szybko zapomni :happy:
3 majcie rano kciuki

Do góry