reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2008

Jasne ze mozesz. zapraszamy i witamy

dobra dobra. Ale jak zobaczyłam tak wylizane mieszkanko u Kaki to az mi sie głupio zrobiło i troche sie wziełam za porzadki w domku:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Magdziunia Czy ty czasem nie świetujesz dzisiaj??? I Magdasf?????

Mój M dziś zaliczy l wpadke:-p wpadł z likierem i kwiatkami ale dni mu sie pomyliły:confused2::-D:-D:-D:-D Ale licza sie checi:rofl2:

Dobra, dobra nie ściemniaj tak...po prostu wszystko szybko wepchnełam do szafy, podłoge przeleciałam odkurzaczem...i te wieksze plamyna podłodze lekko wilgotnym mopem:rofl2:

A co do M...mój dziś nadal nic:no: Za to lala spała ponad godzine;-)

reklama
No ja tez od zawsze 29 ale mój M spojrzał ze dzis tez Magdaleny i wpadł z kwiatkami:-D:-D:-D:-D
czyli w piatek pijemy na bb:-p:-p:-p

Magda duza buzia dla Stasia za wczorajsza rocznice

Nie, no. Nie mogę!!! Magdziunia łzy śmiechu mi lecą po policzkach... makijaż diabli wzięli:-D:-D:-D:-D:-D:-D Zaraz puszczam w eter:-)

Kaka ładnie tak na Czarną zwalać?:-D A Ona Ci tu komplementy prawi i na wzór chce wziąć:-)

Powinnam na lekarzowym, ale na szybko, bo lecimy dalej: po zmianie diety Tuśka przybrała 100g w tydzień (6710). Huuuurrrraaaaa!!!! Nosz głodziłam dziecko jak nic:dry:

Tam zaraz głodziłam...karmiłas jak kazali.

Zwalam na nie bo na kogos trzeba;-)

Hanka zachwycona Laurunią. Cicho siedziała na dwyanie przygladając sie poczynaniom Laurki;-)

Czarna możesz mi podesłac to foto co mam na nk z Samim w całym formacie bo chce wywołac;-) A jutro ide wywoływać...więc wiesz...

Ostatnia edycja:
He he pijaczki ... to dobiero byłybyśmy gdybyśmy się wszystkie spotkały :-D:-D:-D:-p;-)

Evelajna gratulacje dla Patusi.
Dokładnie tak jak Kaka napisała - karmiłaś wg zaleceń.

A ja martwie się o Malenkę :-:)-:)-(? Mam nadzieję, że wszystko dobrze u niej.

Czarna :-D supcio.

Moze cos doradzicie. Jest u nas taki zwyczaj, ze ostatniego dnia pracy rozsyła się emeile z pożeganiem do wszystkich współpracowników...juz myśle co napisać. W piatek bym musiała wysłac.:-:)zawstydzona/y:

MAGDZIUNIA hmmmm MDLILO CIE POWIADASZ :-D
Mnie tez glowa dzis bolala :-(
ANIAA wez mi nawet nie mow o zebach Ja tez strasznie ale to strasznie slabe zeby :baffled:
CZARNA no to orginalny mialas prezent :-p
KAKA I CZARNA zazdroszcze wam tych wspolnych kawek :tak:

DZIEKI
Witam drogie mamy :-)
Czy mogęsię przyłączyc??
Jestem mamą czekoladowej Aiszy, jej tata jest Afrykańczykiem, mieszkamy w Holandi. Na dzień mamy dostałam uśmiech od córci, bo jej tata niestety nie miał pojęcia, że w Polsce jest coś takiego bo skąd hehehe, a w Holandi jest wcześniej.
Pozdrawiam
WITAMY I ZAPRASZAMY :tak:
Evelajna jak śpiewam to i mostków nie ma ale nie zawsze jest ochota na śpiewanie. A kawka super udana. Przez czarną moja dieta znowu poszła w kont;-)

Kontroler Finansowy dobrze brzmi.;-)
U nas tez jest etap mostki i prezenie sie Ubrac Oliwke graniczy z cudem Napoce sie strasznie przy tym I tez robie sie zla na nia :baffled:
NO TO JA SIE POCHWALE NIE STOSUJE ZADNEJ DIETY I WAZE SIE ZAWSZE NA JEDNEJ WADZE I SCHUDLAM 2,5 KG SZOK :szok::-D
No ja tez od zawsze 29 ale mój M spojrzał ze dzis tez Magdaleny i wpadł z kwiatkami:-D:-D:-D:-D
czyli w piatek pijemy na bb:-p:-p:-p

Magda duza buzia dla Stasia za wczorajsza rocznice
No to niezle popijawa sie szykuje :-D

Normalnie nie mam kiedy wejsc na BB i WCALE MI SIE TO NIE PODOBA :no:
Nie pojechalysmy nie dlatego ze brzydka pogoda ale dlatego Ze kolezanka potrzebowala podpis jakiejs tam babki a jej nie bylo wiec nie jechalysmy :happy:
U mnie pogoda sie polepszyla teraz Ciekawa jak jutro bedzie Bo u mnie jutro karuzela jest i chcialam z mala pojsc tylko pogoda lepsza by sie przydala

Oli marudzi i dobrze jest TYLKO NA RACZKACH
JAK SIE JA TYLKO ODLOZY TO JEST RYK I MARUDZENIE :baffled:

Kupilam dzis brokulki i jutro bedzie je jadla
Dla siebie kupilam truskawki Mniam uwielbiam ten okres kiedy sa truskawki :tak:

Teraz nie mam czasu zajzec na inne watki Wiec napisze tutaj
OLIWKA DZIS ZACZELA SIE CZOLGAC NIE ROBI TEGO NON STOP ALE KILKA RAZY SAMA OD SIEBIE ZACZELA SIE CZOLGAC
SMIESZNIE TO WYGLADA ALE ZACZYNA SIE PORUSZAC DO PRZODU
RACZKI WYCIAGA DO PRZODU ODBIJA SIE NOZKAMI I CIAGNIE SWOJE CIALKO PO PODLODZE I W TAKI SPOSOB IDZIE DO PRZODU :tak:
JEJKU JAJA JESTEM Z NIEJ DUMNA :tak:

Jutro od rana poluje na jej siuski i o 7 lece z nia je oddac i na pobranie krwi

Postaram sie jeszcze dzis zajzec ale nie wiem czy mi sie uda Bo nie wiem kiedy Oliwka padnie a jak ona padnie to nie wiem czy ja razem a nia nie :-p

ASIU OLIWKA robi bardzo ale to bardzo podobnie jak Rafalek tez sie tak prezy i krzyczy i czerwona sie robi Normalnie jak go opisywalas to tak jakbym w 98 % wiadziala OLI tez sie ona wydziera Moze nie az tak ale wydziera sie i tez tylko na raczkach jest CACY

reklama
Dorotko :no::no::no: w ciąży raczej nie jestem.
Ale to pewnie przez pogodę i bolącą głowę tak się czułam.

Ja też czasem jak nie moge wejść na BB to choruję ;-)

Ja raraz zmykam bo m wróci z pracy i będziemy kąpać młodego.
Może jeszcze zajrzę :-)

Do góry