MAGDZIUNIA hmmmm MDLILO CIE POWIADASZ
Mnie tez glowa dzis bolala :-(
ANIAA wez mi nawet nie mow o zebach Ja tez strasznie ale to strasznie slabe zeby
CZARNA no to orginalny mialas prezent
KAKA I CZARNA zazdroszcze wam tych wspolnych kawek
DZIEKI
Witam drogie mamy :-)
Czy mogęsię przyłączyc??
Jestem mamą czekoladowej Aiszy, jej tata jest Afrykańczykiem, mieszkamy w Holandi. Na dzień mamy dostałam uśmiech od córci, bo jej tata niestety nie miał pojęcia, że w Polsce jest coś takiego bo skąd hehehe, a w Holandi jest wcześniej.
Pozdrawiam
WITAMY I ZAPRASZAMY
Evelajna jak śpiewam to i mostków nie ma ale nie zawsze jest ochota na śpiewanie. A kawka super udana. Przez czarną moja dieta znowu poszła w kont;-)
Kontroler Finansowy dobrze brzmi.;-)
U nas tez jest etap mostki i prezenie sie Ubrac Oliwke graniczy z cudem Napoce sie strasznie przy tym I tez robie sie zla na nia
NO TO JA SIE POCHWALE NIE STOSUJE ZADNEJ DIETY I WAZE SIE ZAWSZE NA JEDNEJ WADZE I SCHUDLAM 2,5 KG SZOK
No to niezle popijawa sie szykuje
Normalnie nie mam kiedy wejsc na BB i WCALE MI SIE TO NIE PODOBA
Nie pojechalysmy nie dlatego ze brzydka pogoda ale dlatego Ze kolezanka potrzebowala podpis jakiejs tam babki a jej nie bylo wiec nie jechalysmy
U mnie pogoda sie polepszyla teraz Ciekawa jak jutro bedzie Bo u mnie jutro karuzela jest i chcialam z mala pojsc tylko pogoda lepsza by sie przydala
Oli marudzi i dobrze jest TYLKO NA RACZKACH
JAK SIE JA TYLKO ODLOZY TO JEST RYK I MARUDZENIE
Kupilam dzis brokulki i jutro bedzie je jadla
Dla siebie kupilam truskawki Mniam uwielbiam ten okres kiedy sa truskawki
Teraz nie mam czasu zajzec na inne watki Wiec napisze tutaj
OLIWKA DZIS ZACZELA SIE CZOLGAC NIE ROBI TEGO NON STOP ALE KILKA RAZY SAMA OD SIEBIE ZACZELA SIE CZOLGAC
SMIESZNIE TO WYGLADA ALE ZACZYNA SIE PORUSZAC DO PRZODU
RACZKI WYCIAGA DO PRZODU ODBIJA SIE NOZKAMI I CIAGNIE SWOJE CIALKO PO PODLODZE I W TAKI SPOSOB IDZIE DO PRZODU
JEJKU JAJA JESTEM Z NIEJ DUMNA
Jutro od rana poluje na jej siuski i o 7 lece z nia je oddac i na pobranie krwi
Postaram sie jeszcze dzis zajzec ale nie wiem czy mi sie uda Bo nie wiem kiedy Oliwka padnie a jak ona padnie to nie wiem czy ja razem a nia nie
ASIU OLIWKA robi bardzo ale to bardzo podobnie jak Rafalek tez sie tak prezy i krzyczy i czerwona sie robi Normalnie jak go opisywalas to tak jakbym w 98 % wiadziala OLI tez sie ona wydziera Moze nie az tak ale wydziera sie i tez tylko na raczkach jest CACY