reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Witam po udanym weekendzie. wrócilismy wczoraj ale nie miałąm kiedy i siły by wejsc do was:-D
Dla wszystkich maluszków które w weekend skończyły magiczną 7 dużo uśmiechu i b y dalej tak fantastycznie się rozwijały;-)

Malena moja Laura jest po takich słabo widocznych testach i tylko beta uswiadom iła mnie ze jednak jestem w ciazy:tak:
kochana odczekaj kilka dni ;-) TRZYMAM KCIUKI BO WIEM JAK B ARDZO TEGO PRAGNIESZ

Blondii gratki dla Rafałka za drugiego zębola.

Małaulka dla Lenki również ale za I zębola

Wpadne po południu albo wieczorkiem bo czekam aż mały wstanie zje i spadamy bo piekna pogoda:tak:

reklama
Malenko hmmm .... przykro mi, że tak napisałaś.
Życzę Tobie jak najlepiej z całego serduszka.

A z tym tańcem triumfalnym to :-:)-:)-(

Sorki naprawdę zrobiło mi się przykro .... :-(

Witajcie Kobietki!

Nie miałam jak tu zajrzeć ostatnimi dniami. Wieczorami niestety komp jest "nie mój"

Malena No masz. A wczytywałam się w te kilka stron z entuzjazmem. Poczekaj kilka dni i powtórz test. W piątek. Jak byłam z Tuśką w ciąży dostałam kilka dni plamień-okresu. A przede wszystkim zrelaksuj się, a kopanie w ściany odstaw. Marma to chyba już ten czas teraz, że dzieciarnia w ryk wpada jak nas nie widzi. Tuśka to samo. Kobieto, jak czytam o Twoich bólach brzucha, to samą mnie zaczyna zwijać. Nie wytrzymałabym chyba. Grateczki za zębucha! Psy i koty trzymać się z daleka – nadchodzę!! Oj dobre to z polowaniem na czworonogi:-D
Asia nie mogę jakoś uwierzyć, że Rafcio taki maruda. Nie po TYM filmiku. Przecież to chichrało mały:-D. Mi też kiepsko spacerowanie wychodzi – leje co chwila, znajomych żadnych niet. Najczęściej w aucie spacerujemy;-) Grateczki za zębola drugiego. Patrycjowe wrzaski minęły jak ząb nabrał tempa w rośnięciu. Może i Rafałkowi wkrótce przejdzie.
Agamir wszystkiego dobrego! Antoś jest cudny – taki mały wszędobylski łobuziak:-) Nie zamartwiaj się na przyszłość. Będzie dobrze i będziesz mieć dużo pociechy z dwóch kawalerów.
Wiola krok po kroku i wszystko wraca do – powiedzmy – normy. Babo, ja sobie zrobiłam akrylowe pazury (po raz pierwszy w życiu), ale takie krótkie. Namawiali na wampirze tipsy, ale właśnie pisanie by mi odpadło:sorry:
Czarna nieciekawie z ząbkami Samiego. Współczuję Tobie i Samiemu. Biedny mały człowiek... Na pocieszenie żółwior taki ogromniasty za 7 miesięcy.:tak:
Ula dobra, trzymam kciuki za te przekręty ;) Lenka jest bardzo zgodna – pociecha mamusi ;-)
Powodzenia przeprowadzkowego i szybko się w nowe autko zaopatrujcie!
Kasia a może kiedyś na odwyrtkę – Ty na wypoczyn, a m z dziećmi przez tydzień. No dobra, nie przesadzajmy, ale dwa dni na przykład? :happy:
Madzia a tutaj mi ludową irlandzką gościu zapuszcza co sobotę. Chyba sąsiad trębacza.
Zastanawiam się, czy zwracają kasę za taki wadliwy test. W końcu do najtańszych to to nie należy...
Kate imprezowiczko! Marika to strojnisia powinna być i przebierać się dwa razy dziennie.
My basenu nie mamy i jak czytamy, to ja zazdroszczę nieco, a Tuśka obgryza paczkę chusteczek. No i dodam: ehhh, faceci...

Życie nabrało huraganowego tempa. Codziennie gdzieś wychodzimy i koniec końców wracamy dość późno. W sobotę nasza współspaczka wyciągnęła nas na zakupy. Ona sama przymierzała różne spodenki, koszulki, a ja stałam jak cielątko z Tusią w chuście i gapiłam się na taką wielką torbę koloru czerwonego, i gapiłam się i gapiłam, aż mi koleżanka powiedziała szeptem "ja bym kupiła" no i jest:happy: Takiego utorbienia jeszcze nie miałam - kolor zabójczy a wielkość kangurza.

Wczoraj za to był szczyt lata - mam nadzieję nie ostatni. Pojechałam nad morze i już tak zostałyśmy. Obiadek młodej kupiłam w tesco, opaliłyśmy się trochę, ludzi było zatrzęsienie. Zdjęcia wstawię jak mi koleżanka przyśle. Czy tak nie mogło by być częściej? Dziś już szarówa...
No i nie wiem czy się cieszyć czy co - jutro idę do agencji na rozmowę, bo podobno moje cv się spodobało dwóm czy trzem firmom i kobitka zaprosiła mnie na rozmowę jutro.:confused2: A ja chciałam posiedzieć z niunią jeszcze chwilkę. Ale zobaczymy co proponują.

Uściski i trzymajcie kciuki, proszę - niech się ułoży jakoś sensownie....

Malenko ok :-)
Napisałam o tych testach bo wiem ile znaczy zobaczyć upragione dwie kreseczki.
A tu niemiła sytuacja z tym testem wydarzyła się u mojej znajomej.
Maleńka fasolinka to najpiękniejszy skarb na świecie.
Będę trzymała kciuki mocno zaciśnięte aby wszystko dobrze było i życzę z całego serduszka braciszka lub siostrzyczki dla Izuni.

Evelajna witaj - o masz muzykalny naród się zrobił ;-)

Dziewczyny,
klikamy w Pajacyka (ja codziennie) - wspomóżmy też tą akcję codziennym kliknięciem http://www.polskieserce.pl/

TO JEST STRONA INSTYTUTU KARDIOCHIRURGI w ZABRZU. Istnieje polska strona gdzie zbierane są pieniadze na sztuczne serce.Naciskając na skarbonkę w ksztalcie serca wspomozesz akcje o 5 groszy. Mozesz kliknac na nią tylko raz dziennie

:-)Witam. wreszcie udało mi się wstawić zdjęcia.Czarna z tym moim.... ech dużo by pisać.. jest i nie jest. Raczej nie ma widoków na przyszłośc, ale nie martwię się już tym. Mam dzieci, to takie moje "plasterki na serce". Nic więcej nie trzeba

Załączniki

• 21.jpg
    21.jpg
    3,8 KB · Wyświetleń: 58
  • 12.jpg
    12.jpg
    4,1 KB · Wyświetleń: 55
  • 15.jpg
    15.jpg
    3 KB · Wyświetleń: 56
Ostatnia edycja:
magda u mnie już 2 nocki z ciagłymi pobudkami
malena spokój, spokój, spokój
asiu gratki zębola
ewelajna jejku morze
czarna gratki dla Samiego

Witam i ja , wyglądam jak raczek, spaliłam ramiona i plecy- spacer i pielenie ogródka, a jeszcze mi część została do roboty. Małego to posmaruje, a siebie zapominam. Jeszcze dzis na chwile wpadła M siostra z rodzinką. Mały usnął wieczorem w czasie jedzenia kaszki w krzesełku do karmienie- pierwszy raz.

reklama
helo dziołchy

Evelajna jeszcze troche a bedziesz tak rozchwytywana w pracy jak Kate:cool2:
Malena hormonki szaleją:-p dalej TRZYMAM KCIUKI
Aga
Mam dzieci, to takie moje "plasterki na serce". Nic więcej nie trzeba
Ale pieknie to napisane:tak: a co to za fotka mikro człowieczka:cool2:

A u nas hmmm nic nowego. Piekny dzien duzo spacerków zaraz biore sie za porzadki i szykowania obiadku na jutro bo licze na powtórke dzisiejszej pogody:cool2:
Dziękujemy za życzonka dla mojego duzego chłopaczka;-)

Do góry