reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

No takie to maleńkie było, jedno i drugie.. zapraszam na mój album, jest bardziej akyualne zdjęcie tych bąków. Śpią już wszyscy, starszy i bliźniaki, trochę spokoju. Niedawno wiatrówkę przeszły, Młody przyniósł z przedszkola.. Ale się działo...

reklama
CZARNA gratki dla Samiego za 7 miesięcy
KATE zdrówka dla Mariczki. I stronka kliknięta:tak:
BLONDI gratki za zebolka kolejnego i poprawy nastroju
EVELAJNA zazdroszcze morza bardzo

u nas dzień słoneczny i ciepły. Pochodzilismy. potem odwiedziła nas sąsiadka z córeczką 11 miesięczną. Ale miałyśmy ubaw z dzieciaczków naszych. Oboje piszczeli i śmiali sie do siebie na zmiane. Mój mały aż piał do niej. Potem on siedział w bujawce a ona wchodziła na niego. My ją zdejmowałyśmy a ona spowrotem a Maksio był najpierw zdziwiony o co chodzi a później bardzo mu sie spodobało:tak: Śmiałyśmy sie do łez.:-D
Mam nadzieje że jutro pogoda też dopisze.
Dobrej nocki życze

P.S. Wie któras co sie dzieje z MOLI. Bo cos jej długo nie ma

maksiowa super rozrabiały

U mnie już zapowiada się sliczny dzień, a mały nie śpi od 6. W nocy znowu spał z nami. zaraz wrzuce kilka fotek na zdjęciowy

:-)Witam. wreszcie udało mi się wstawić zdjęcia.Czarna z tym moim.... ech dużo by pisać.. jest i nie jest. Raczej nie ma widoków na przyszłośc, ale nie martwię się już tym. Mam dzieci, to takie moje "plasterki na serce". Nic więcej nie trzeba

Śliczności..słodkosci...

Drogie mamuski...w dniu Waszego święta duuużo duuuuużo pociechy z Maludów;-)

Załączniki

• 1568.gif
    1568.gif
    21,4 KB · Wyświetleń: 68
:-)Witam. wreszcie udało mi się wstawić zdjęcia.Czarna z tym moim.... ech dużo by pisać.. jest i nie jest. Raczej nie ma widoków na przyszłośc, ale nie martwię się już tym. Mam dzieci, to takie moje "plasterki na serce". Nic więcej nie trzeba

ale maleństwa!!!

Jeszcze dzis na chwile wpadła M siostra z rodzinką. Mały usnął wieczorem w czasie jedzenia kaszki w krzesełku do karmienie- pierwszy raz.

śmiesznie to musiało wyglądać

u nas dzień słoneczny i ciepły. Pochodzilismy. potem odwiedziła nas sąsiadka z córeczką 11 miesięczną. Ale miałyśmy ubaw z dzieciaczków naszych. Oboje piszczeli i śmiali sie do siebie na zmiane. Mój mały aż piał do niej. Potem on siedział w bujawce a ona wchodziła na niego. My ją zdejmowałyśmy a ona spowrotem a Maksio był najpierw zdziwiony o co chodzi a później bardzo mu sie spodobało:tak: Śmiałyśmy sie do łez.:-D

to Maksio miło spędził dzień
dzięki za życzenia zdrówka - chyba pomogło i Marika zdrowa!

Drogie mamuski...w dniu Waszego święta duuużo duuuuużo pociechy z Maludów;-)

dziękujemy i dla wszystkich MAM ode mnie i Mariki też dużo przede wszystkim wytrwałości i cierpliwości oraz pociechy z malych rozrabiaków

a tu co zastałam rano w pokoju :-):-):-):

marika 019.jpg

marika 034.jpg

aż się popłakalam ze wzuszenia - pierwszy Dzień Mamy :-)

Hej mamuśki :-D

Wszystkiego najlepszego dla nas wszystkich w tym tak pięknym dniu :-D

U mnie jak zawsze brak czasu na cokolwiek. Mój dzień ostatnio zaczyna się o 5 rano kiedy śmigam do stajni. A wieczorem po prostu padam. Muszę się wyrobić z szyciem do piątku tak więc odezwę się dopiero po weekendzie. Buziaki dla wszystkich i małych i dużych.

Miłego Dnia Matki dla szytskich Mamuś!
Ja dalej w podłym nastroju, więc znikam, coby nikomu dzisiaj przykrości nie sprawić.
Na zdjęciowym za to parę fotek z ostatnich dni :tak:

reklama
Najlepszego dla mamus!!!!!!!!!!oby nasze dzieci chociaz dzisiaj byly troche mniej marudne:eek:a sie nie zanosi na to:confused2:
Kate ale Ci zazdroszcze!!!!!!slodkie to bylo:tak:
moj spal ok ale od rana sie drze wiec humor mam swietny:baffled:musze sobie stopery kupic bo sie uczyc nie moge
ostatnio go zamykam w pokoju, wkladam do lozeczka i tam urzadza to swoje marudzenie.daje mu zabawki i lezy tam.inaczej bym nic zrobic nie mogla.komputer jeszcze ujdzie, ale obiad albo czytanie czegokolwiek ni cholery:-:)-:)-(

Do góry