reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Czesc dziewczyny Wczoraj juz przed praca nie udalo mi sie do was zajzec bo nie mialam czasu G do pozna pracowal i musialam sie do samej nocki zajac mala
W pracy bylo ok Bardzo fajnie i szybko mi minelo Pospalam okolo 4 godzin

Na 14/15 umowialam sie z kolezanka ze szkoly rodzenia Jeszcze swoich corek nie widzialysmy ;-)

Zdazylam tylko zauwazyc
MALENA WIELKIE GRATKI 3 MAM KCIUKI ABY SIE POTWIERDZILO :tak:

reklama
MALENA ja tam widze te 2 krechu 3 mam kciuki aby jednak ten test nie okazal sie wadliwy Ja tez bym juz dzis robila nastepny test Nie wytrzymalabym :-p
CZARNA i jak grill udany ?
ULU GRATKI DLA LENKI ZA ZABKA i 3 mam kciuki za tajaemnicza sprawe
MADZIU to lece na ZAMKNIETY I ZDJECIOWY :tak:
ASIU i jak nauka ci poszla?

Ja zjadlam juz rosol O 15 wychodzimy na spacer :tak:
Pogoda taka sobie niby swieci ale wieje A ponoc cieplo

Malena trzeba myśleć pozytywnie :tak:

A mi też się śniło, że miałam urodzić dziecko i nie mogłam. To znaczy urodziłam a wszyscy powiedzieli, że za szybko i mam urodzić jeszcze raz :baffled: Jaki pojechany sen :baffled:

My byliśmy na targach rodzinnych. Dostałam mleko modyfikowane gotowe do picia candia. Niby takie opłacalne, a pół litra kosztuje ponad pięć złotych :szok:
Na resztę dnia brak konkretnych planów. Martyna coś się wczoraj zasmarkała, a jutro ma moja siostra przyjechać z dzieciakami i martwię się czy im czegoś nie sprezentuję :sorry2:

Jestem na Was zła:wściekła/y:
Gadałyście i wysłałam M. po test i oczywiście jest wynik negatywny.
Ale jak ma być pozytywny po południu z rozcieńczonych siuśków
jak z samego rana kreska była słabo widoczna???
Q.....a! :angry:
No i teraz już nic nie wiem i się tylko niepotrzebnie denerwuję.
tak to jest jak się fora czyta :wściekła/y:

Elwirko oj takie jakieś prorocze te sny.
Życzę aby @ pojawiła się a dzieciątko jeszcze niech poczeka.

Ja też na śniadanko zmykam i kawusię sobie wypiję.

Udało mi się zrobić zdjęcie zębola Sebcia :-D na zdjęciowym wkleiłam.

Miłej niedzieli życzę.

Acha zapomniałam napisać Wam, że do aptek weszła wadliwa seria testów ciążowych Pre Test - uważajcie na nie.
Moja koleżanka karmi piersią a ostatnią miesiączkę miała w 2007 i zrobiła test ciążowy właśnie tej firmy.
Wyszły dwie krechy - zrobiła betę i nic, była u ginki i też nic nie widziała.
Jeszcze jeden test tej samej firmy i jej mąż nasiusiał na niego i też wysżły dwie krechy.
Byli w szoku ... ja zresztą też jak się dowiedziałam.
No nieźle. No to mamy pierwszego faceta w ciąży:-);-)

troche więcej optymizmu!!! a ja to bym nie wytrzymała i pędziła już do apteki po kilka innych :-D
Ja też:-p

Malena trzeba myśleć pozytywnie :tak:

A mi też się śniło, że miałam urodzić dziecko i nie mogłam. To znaczy urodziłam a wszyscy powiedzieli, że za szybko i mam urodzić jeszcze raz :baffled: Jaki pojechany sen :baffled:

My byliśmy na targach rodzinnych. Dostałam mleko modyfikowane gotowe do picia candia. Niby takie opłacalne, a pół litra kosztuje ponad pięć złotych :szok:
Na resztę dnia brak konkretnych planów. Martyna coś się wczoraj zasmarkała, a jutro ma moja siostra przyjechać z dzieciakami i martwię się czy im czegoś nie sprezentuję :sorry2:
Zdróweczka życze. I miłego spędzenia czsu z siostrą i jej dzieciaczkami:tak:

Kochana nie wiem czy to cie pocieszy ale ja tak miałam z Maksiem. W dzień kiedy miałam dostać @ zrobiłam test. I tak jak u ciebie na tym pierwszym była nikła leciutka kreseczka, potem w tem sam dzień zrobiłam następny i nic nie było widać. Następnego dnia zrobiłam jeszcze dwa i na jednym nic na drugim leciutka kreseczka. I każdy test był innej firmy. Dopiero po ok tygodniu zrobiłam następny i dopiero było widać dokładnie. Wtedy tez byłam u lekarza i tez mi potwierdziła ciąze. Tak że w sumie zrobiłam testów 5. No i mimo tych różnych wyników Maksio juz rósł sobie w brzuszku:tak:

Malenia spokojnie. Zrób sobie nowy test rano a napewno będzie ok.

A u nas leniwie i niedzielnie. Na 16sta jedziemy do mamy na kawe;-)

Malena na pewno jesteś, widać to po Twoim nastroju:-D:-D! Hormony szaleją! Gratuluję !! :-)

Malenko spokojnie - żadna z nas nie życzy Tobie źle tylko jak najlepiej.
Nie chciałam Ciebie urazić moja wypowiedzią :-:)-:)-(

Mam nadzieję, że wszystko się wyjaśni na dniach.
Trzymam kciuki.

reklama
Dzięki za słowa otuchy - co ma być to będzie.
Jak nie teraz to za miesiąc :tak:

No i wlasciwa postawa :tak:3 mam kciuki aby jednak to bylo JUZ :tak::-D

My bylismy na 4 godzinnym spacerku Jakos sie rozpogodzilo Oliwka padla juz spac Ale pewnie zaniedlugo sie obudzi no ale mam nadzieje ze smok zadziala :tak:
Jutro i we wtorek pracuje od 6 do 18 MASAKRA

Juz uprzadzam ze pewnie jutro wejde na sekunde napisac tylko co u mnie Takze znikne :-p

Jeszcze tylko napisze niance na kartce co i jak Posiedze kilka minut i ide spac
DOBRANOC

Do góry