reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Witam się i ja :-)

U nas pogoda taka sobie. Jest ładne słoneczko ale strasznie wieje. Raczej nie wyjdę na spacer bo bąbel mi ząbkuje i jest strasznie niemrawy. Cały czas na rączkach. Obudził się raz w nocy o 4 i dałam mu mleczka. Potem pobudka o 6.20 no i teraz zasnął. Dałam mu viburcol może pośpi troszeczkę dłużej to nie będzie go tak bardzo męczyło.Jak Kacpero pozwoli to może zrobię jakiś porządek w domu. Wczoraj tak dał nam popalić że nawet M się nade mną zlitował zrobił zakupy i obiad na weekend co bym ja się męczyć nie musiała. No i jutro dostałam wychodne na cały dzień. Jak to powiedział nie chce mnie widzieć w domu :-D Ciekawa jestem jak sobie poradzi. No ale mam zamiar się nie przejmować i w końcu zrobić coś dla siebie.:-D

Aga a ty mnie nie strasz!!!!!!!!!!!! Trzech Kacprów chyba bym padła na zawał albo z wycieńczenia :-D

Widzę tu znaczną poprawę w zachowaniu M. :tak:

gratulacje wreszcie nie bede sama

:-D dziękuję.
Wolę się tak bardzo jeszcze nie cieszyć, bo to różnie bywa na początku.
ODPUKAĆ W NIEMALOwANE
Dzisiaj powinnam dostać okres, więc to bardzo świerza sprawa.
Termin wychodzi na 30 stycznia - to nie będą rok po roku:-D
M. w Rzeszowie i myśli , że go wkręcam :-)

reklama
Malena no tak Matka natura rzadzi sie swoimi prawami. Ale bedzie dobrze trzymam za was kciuki i coby potem tej fasolce ptok miedzy nogam i wyrósł:cool2:

Miałam przeczucie by wejsc na bb:-D:-D:-D:-D

Masz racje malenka choc. Dobrze ze sie cieszysz ja na razie nie umiem. Moze zbyt wiele mam na głowie antos rozrabiaka smierc brata, zero akceprtacji mamy , praca

Malena GRATULUJEMY FASOLKI!!!!!!!!!!!!
No to się udało i napewno będzie wszystko dobrze !!!!

Witam się i ja!! Trochę nie mam ostatnio czasu bo mam dużo załatwień w związku z nowym domem a że M wywiózł auto to zapierdzielam pieszo tam i spowrotem kilka razy dziennie a do miasta mam kawałek ok 1.5 km, no ale to mi akurat wyjdzie na dobre:-D
Trochę nam się sprawy skomplikowały, ale wymyśliliśmy mały przekręt i dzięki temu powinno się udać, trzymajcie kciuki!! A jak już się uda to Wam opiszę na zamkniętym:tak:
U nas zmiany Lenka na noc już dostaje kaszkę z butli i dzięki temu znów przesypia całe noce, noi MAMY WRESZCIE PIERWSZEGO ZĄBKA!!!!!! taka malutka biała kreseczka się dziś pokazała:-D
Spróbowałam kilka razy włożyć Lenkę do łóżeczka jak widzę że jest śpiąca i udało się:tak::tak::tak: pomarudzi i zasypia sama bez bujania, wieczorem tak samo jak już kończy się butla to patrzy na łóżeczko a jak już jest w łóżeczku to macha rączkami i nogami do karuzeli to znak że trzeba ją włączyć, więc włanczamy gasimy światłoi wychodzimy z pokoju i za chwilę już śpi tylko wejdę ją przykryć potem.:tak:Kochana moja dzielna dziewczynka:tak: Sorki że tak się chwalę :zawstydzona/y:
M pojechał do nowego domu coś tam przygotować więc znów cały dzień go nie będzie.
Net mamy w tym domu tylko do końca maja a nie wiem ile czasu nam zajmie przeprowadzka więc pewnie zniknę na czas dłuższy znów w czerwcu, bo dopiero będziemy zamawiać jak już się urządzimy trochę:tak:
No to tyle ode mnie, uciekam do roboty, miłego dnia wszystkim:-)

Dziś od rana same gratulacje.

Malena ale super - gratuluję!!!

No i gratki na pierwszę ząbeczki.

A ja szukam jakiegoś lepszego ciucha na rozmowy kwalifikacyjne (których jeszcze nie ma) i na tym froncie też dupa.

reklama
OJ JAK SLODKO KOLEJNE BEJBIKI W DRODZE:-)

ja tam w ciaz nie moge sobie wyobrazic kolejnego malenstwa u siebie, mam wrazenie ze Adas dopiero co.... Ale SUPER ze niedlugo niektore z naszych pazdzioszkow beda miec juz rodzenstwo:tak:

Do góry