reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

CZESC :-)
AGA1480 WITAJ czekamy na fotki :-)
AGAMIR jejku wzruszylam sie przy fotce FASOLKI :-)
CZARNA HMMM prawie mialabys MULATKA ? jestem strasznie ciekawa tej histori :-)

WLASNIE GDZIE MOLI I MINISIA ?????????????

U mnie nocka taka sobie O 24 oliwka uznala ze zrobi kupe i tym sposobem sie rozbudzila Pozniej uznala ze jest glodna a nastepnie ze spac sie jej nie chce Ale na szczescie byla bardzo grzeczna i lezala sobie w lozeczku i sama zasypiala Tzn musialam siedziec obok czssem ja poglaskac,czasem przykryc lub wlozyc do buzi smoka
Zasnela kolo 1,30 Ja sie sama obudzilam o 4 :-(
O 5,30 Oli zaczela sie budzic wiec wzielam ja do siebie Troche podrzemalysmy Pozniej sie obudzila i jak mnie tylko zobaczyla to USMIECHNELA SIE TAK SLICZNIE ZE MNIE JUZ CALA ZLOSC MINELA :-)
PRZED 8 ZASNELYSMY NA DRZEMKE JA DO 9 SPALAM OLI SPI JESZCZE SPI o 10 PRZYCHODZI DZIEWCZYNA Ja w szlafroku jeszcze jestem a co tam pozbieram sie jak ona przyjdzie i zajmie sie mala :-)
Ide sie kolo niej jeszcze polozyc :-)

Przed 17 do pracy wybywam MASAKRA JAK MI SIE NIE CHCE WWWWWWRRRRRRRRRRRR
NIANIA PRZYJDZIE NAKARMI JA I POJDE Z OLI NA DWOR POKI JESZCZE NIE PADA MILEGO DNIA DZIEWCZYNY

reklama
PS sory, ale z moimi tipsami to q...wa nawet pisać nie umiem ;-):-D:-D

A jak ty Szymka przewijasz z tipsami :szok:

Witam sobotnim rankiem:cool2:
Jestem zła bo pogoda do kitu i chy ba plany na dzisiejsze przedpołudnie szlak trafi:angry::angry::angry::-(
Miłego weekendu
Malena TRZYMAM KCIUKI!!!!!!!!!!!!!

A gdzie Minisia i Moli??????????

Kciuki chyba podziałały. :-D:-):-D
Słaba jest a na zdjęciu ledwiewidoczna.:-)
Nie wiem czy wogóle tu zobaczycie.
Za parę dni powtórzę test i dopiero się będę do lekarza umawiać.

A oto braciszek:

Załączniki

• S6307703.JPG
    S6307703.JPG
    45,5 KB · Wyświetleń: 39
Witam się i ja :-)

U nas pogoda taka sobie. Jest ładne słoneczko ale strasznie wieje. Raczej nie wyjdę na spacer bo bąbel mi ząbkuje i jest strasznie niemrawy. Cały czas na rączkach. Obudził się raz w nocy o 4 i dałam mu mleczka. Potem pobudka o 6.20 no i teraz zasnął. Dałam mu viburcol może pośpi troszeczkę dłużej to nie będzie go tak bardzo męczyło.Jak Kacpero pozwoli to może zrobię jakiś porządek w domu. Wczoraj tak dał nam popalić że nawet M się nade mną zlitował zrobił zakupy i obiad na weekend co bym ja się męczyć nie musiała. No i jutro dostałam wychodne na cały dzień. Jak to powiedział nie chce mnie widzieć w domu :-D Ciekawa jestem jak sobie poradzi. No ale mam zamiar się nie przejmować i w końcu zrobić coś dla siebie.:-D

Aga a ty mnie nie strasz!!!!!!!!!!!! Trzech Kacprów chyba bym padła na zawał albo z wycieńczenia :-D

Dorotka a było sie młodym i się szalało (ale nie tak jak myślisz)
Magdzinia u nas dzis jest grill zaden deszcz go nieprzepedzi:-p miesko od wczoraj sie marynuje sałatka zrobiona jeszcze tylko sosik i juz mi jezor ucieka:-D:-D
Kasia no my dzis tez mielismy isc na festy z okazji dnia dziecka ale chyba nici bo mimo iz teraz nie pada to wczesniej lało i jest mokro (a tam sama trawa) i bardzo wietrznie:baffled:

Ide sie zbierac, pakowac i takie tam duperele choc szczerze nic mi sie niechce:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A jak ty Szymka przewijasz z tipsami :szok:

Kciuki chyba podziałały. :-D:-):-D
Słaba jest a na zdjęciu ledwiewidoczna.:-)
Nie wiem czy wogóle tu zobaczycie.
Za parę dni powtórzę test i dopiero się będę do lekarza umawiać.

A oto braciszek:

WIDAC WIDAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kurde ale fajniutko aż mi sie łezka kręci. GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! no i spokojnych kolejnych 8 miesięcy

reklama
Do góry