dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
CZESC :-)
AGA1480 WITAJ czekamy na fotki :-)
AGAMIR jejku wzruszylam sie przy fotce FASOLKI :-)
CZARNA HMMM prawie mialabys MULATKA ? jestem strasznie ciekawa tej histori :-)
WLASNIE GDZIE MOLI I MINISIA ?????????????
U mnie nocka taka sobie O 24 oliwka uznala ze zrobi kupe i tym sposobem sie rozbudzila Pozniej uznala ze jest glodna a nastepnie ze spac sie jej nie chce Ale na szczescie byla bardzo grzeczna i lezala sobie w lozeczku i sama zasypiala Tzn musialam siedziec obok czssem ja poglaskac,czasem przykryc lub wlozyc do buzi smoka
Zasnela kolo 1,30 Ja sie sama obudzilam o 4 :-(
O 5,30 Oli zaczela sie budzic wiec wzielam ja do siebie Troche podrzemalysmy Pozniej sie obudzila i jak mnie tylko zobaczyla to USMIECHNELA SIE TAK SLICZNIE ZE MNIE JUZ CALA ZLOSC MINELA :-)
PRZED 8 ZASNELYSMY NA DRZEMKE JA DO 9 SPALAM OLI SPI JESZCZE SPI o 10 PRZYCHODZI DZIEWCZYNA Ja w szlafroku jeszcze jestem a co tam pozbieram sie jak ona przyjdzie i zajmie sie mala :-)
Ide sie kolo niej jeszcze polozyc :-)
Przed 17 do pracy wybywam MASAKRA JAK MI SIE NIE CHCE WWWWWWRRRRRRRRRRRR
NIANIA PRZYJDZIE NAKARMI JA I POJDE Z OLI NA DWOR POKI JESZCZE NIE PADA MILEGO DNIA DZIEWCZYNY
AGA1480 WITAJ czekamy na fotki :-)
AGAMIR jejku wzruszylam sie przy fotce FASOLKI :-)
CZARNA HMMM prawie mialabys MULATKA ? jestem strasznie ciekawa tej histori :-)
WLASNIE GDZIE MOLI I MINISIA ?????????????
U mnie nocka taka sobie O 24 oliwka uznala ze zrobi kupe i tym sposobem sie rozbudzila Pozniej uznala ze jest glodna a nastepnie ze spac sie jej nie chce Ale na szczescie byla bardzo grzeczna i lezala sobie w lozeczku i sama zasypiala Tzn musialam siedziec obok czssem ja poglaskac,czasem przykryc lub wlozyc do buzi smoka
Zasnela kolo 1,30 Ja sie sama obudzilam o 4 :-(
O 5,30 Oli zaczela sie budzic wiec wzielam ja do siebie Troche podrzemalysmy Pozniej sie obudzila i jak mnie tylko zobaczyla to USMIECHNELA SIE TAK SLICZNIE ZE MNIE JUZ CALA ZLOSC MINELA :-)
PRZED 8 ZASNELYSMY NA DRZEMKE JA DO 9 SPALAM OLI SPI JESZCZE SPI o 10 PRZYCHODZI DZIEWCZYNA Ja w szlafroku jeszcze jestem a co tam pozbieram sie jak ona przyjdzie i zajmie sie mala :-)
Ide sie kolo niej jeszcze polozyc :-)
Przed 17 do pracy wybywam MASAKRA JAK MI SIE NIE CHCE WWWWWWRRRRRRRRRRRR
NIANIA PRZYJDZIE NAKARMI JA I POJDE Z OLI NA DWOR POKI JESZCZE NIE PADA MILEGO DNIA DZIEWCZYNY