reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

DSC00679.jpg

DSC00649.jpg

DSC00680.jpg

DSC00674.jpg

DSC00678.jpg

DSC00682.jpg
piersze zdjecie to braciszek Antonia

reklama
Przepraszam ale wam nie odpisze bo wszzystko mi sie skasowało:wściekła/y:
AGAMIR Antoś jest przecudny. Widze że wszędzie go pełno. I to pierwsze zdjęcie fasolki super.

Lece spac bo jestem zmęczona. Miłego weekendu wszystkim życze.

Aguś muszę Ci powiedzieć że normalnie zazdroszczę tej fasolki. Dziś jak siedziałam i czekałam na USG były same babki w ciąży i mi się jakoś tak cieplej pod serduszkiem zrobiło i pomyślałam przez moment a może fajnie by było gdyby się okazało że jestem w ciąży. Jakoś tak zatęskniłam za tym stanem. Mimo kłopotów było cudownie. A może jednak przekonam się i w przyszłym roku postaramy się o jakieś rodzeństwo dla Potworniastego. Córeczka by się przydała :sorry2::-D
no no tylko żebyś bliźniaków nie miała he he .. ja też mialam mieć siostre dla młodego hi hi, a tu trzech muszkieterow!!:-D

aga...no w końcu się odezwałas.
oj miałam pracy na początku z tymi moimi brzdącami, teraz jak już wiedzą kiedy jest noc mam trochę więcej czasu.. No i hurtowo wszystko robię, jak karmienie to jedna miska- dwie buzie na zmianę, jak przewijanie to po klei od razu.nie nauczyłam na rączkach bo nie miałam na to czasu więc nie są przyzwyczajone, przytulają się do siebie, bawią się razem. Obawialam się bardzo jak to będzie i niepotrzebnie, jest ok. Fakt wieczorami padam ze zmęczenia ale nie narzekam. Więcej prania, wózek ogromniasty i ciężki ale przyzwyczaiłam się już:-)

Czesc dziewczyny!
u mnie sytuacja w pracy mniej wiecej opanowana, ja tez jako tako, choc to pewnie kwestia weekendu przede mną :-D. U nas jeszcze zebow brak i zwiastunów tez nie widać, za to jedzenie ogórów malosolnych idzie jak ta lala :cool2:. Szymek co prawda nie zrywan firanek, ale nawet godzine dzielnie siedzi w łózeczku jak mama szykuje sie do pracy. Ulubiona zabawka - klapka na muchy w kolorze żółtym i nie daj boże jak spadnie :-D ryk nieziemski.

Agamir zdjecia Antosia super! a fasolinka tak mnie zruszyła, że łezki popłynęły Boskie dzieciatko!! Powodzenia!

Blondi Rafałek jest świetny!!!!

Miłego weekendu

do następnego wpisu! ;-)

robie te pulpety:)zaraz bede jesc
a tu filmik z wczoraj malego:)jaki on jest grzeczny jak sie nim ktos bardziej zajmie:)
YouTube - IMG 0271
nie patrzciejak seplenie:)ja inaczej nie moge sie nauczyc mowic do niego:p
Sory asia ale zakochałam sie w nim on jest CUDOWNY!!!!!!!!! Kurde zawsze chciałam miec mulatka i nawet byłam bliska zrealizowania tego marzenia:-D:-D:-D:-D
No to ja po ginie napisze na lekarzowym.

Co do ostatnich dni marudy Kacperka właśnie pojawiła się ich przyczyna. Mamy pierwszy wyraźnie przebity ząbek :-D Oby tym razem nie zarósł jak poprzednie ale jest tak bardzo na wierzchu że nie powinien. :-D

Teściowa była w weekend napisałam na tym poście co to nie chciał się wkleić....:angry:

Postaram się coś popisać później. Na razie korzystam z okazji że maluda śpi.Muszę zrobić coś do jedzenia sobie i jemu bo potem to już cały czas na rączkach.
GRATULACJE ZA ZEBOLKA!!!!! i niestrasz mnie tu zarosnieciem:szok:

Ależ on obrotny chopak:szok::szok: a kolejne fotki tez fantastyczne a fasolka the best
Mam mały problem ze zdjęciami, ale napewno wstawię coś. Radzę sobie z dziećmi. Są kochane. Przesypiają całe noce i są bardzo pogodne.nie ma płaczu w domu. Czarna a jak twoje maleństwo??
Aguś jak fajnie ze sie odezwałaś i szacuneczek ze tak sprawnie Ci wychodzi wychowanie swojej trójcy:tak: u nas hmmm czekam na moment az mały bedzie miał tyle co teraz Laura. Normalnie kazdego dnia mnie czymś zaskakuje i widać gołym okiem jak mi malutka córunia dorosleje:-p Sami przechodzi ząbkowanie, rozwija sie swoim tempem:cool2: Jest wiecznie uśmiechnięty i pogodny. To chyba tyle tak w skrócie:-D
A jak tatuś dzieci:confused:
Mój M mówi zawsze tak, że najpiękniejsze kobiety są te które są w ciąży, nigdy nie wyglądają tak pięknie jak w tym stanie.
mój m ówi odwrotnie:baffled::baffled::baffled:
Oj wiem coś na ten temat. Kacpero dorównuje Antosiowi w konkurencji "dobij mamę" albo jak kto woli " zgadnij co teraz wymyślę" :-D Ostatni wchodzi jeszcze "znajdź mnie" i " kto będzie pierwszy" :-D Dziś pogryzł dwa psy i jednego kota. Już jak go widzą to uciekają :-D

nie normalnie posikałam sie:-D

magdasf no nareszcie sie odezwałaś:-p właśnie upijam sie twoim smakołykiem:-D:-D:-D

Wiola ja tez nie umiem pisac w tipsach. wiecej czasu zajmuje mi kasowanie błędów:-D

Kate UDANEJ IMPREZKI!!!!

M Maksa o jak milutko a juz myslałam, ze tylko mój M jest taki:cool2:

U nas dzien bardzooooo aktywny. Nie bede sie rozpisywac bo co sie bede chwalic:-D:-D:-D Jutro cdn wiec raczej nie wejde na bb ;-)bo pozniej jedziemy do tesciów. Ale moze cud sie zdarzy i wejde obadac sytuacje:cool2:
Ale musze wam cos napisac mój mały tak strasznie przechodzi zabkowanie ze nie wiem jak juz mu pomóc:-:)-( normalnie na jednej jedynce az ma krwiaka:szok::szok::szok: nie wiem czy uderzy ł sie zabawką czy co ale wiadomo to dodatkowy ból:-:)-:)-(
PIERD... ZĘBY!!!!!!!

Witam sobotnim rankiem:cool2:
Jestem zła bo pogoda do kitu i chy ba plany na dzisiejsze przedpołudnie szlak trafi:angry::angry::angry::-(
Miłego weekendu
Malena TRZYMAM KCIUKI!!!!!!!!!!!!!

A gdzie Minisia i Moli??????????

Ostatnia edycja:
Witam z rana :-)
To się Mamusie rozmarzyły. Teraz czekać aż Agamir pociągnie za sobą łańcuszek. Rozumiem, że kolejna jest Malena :-)
Blond Rafałek bossssski
Marma Kacperek musi jechać do Ppatqi na staż ;-)
Agamir Antoś jaki wysportowany, a jak fajnie stoi w łóżeczku.
Czarna u nas też pogoda niefajna, ale liczę, że może się rozjaśni, bo chcieliśmy jechać na targi rodzinne. Mają być kucyki i plac zabaw, a tu deszcz kropi :baffled:
Aga1480 witaj, super że chłopaki grzeczne i włażą mamie na głowę
Wanilia to Szymek taki ekstrawagancki z tymi zabawkami ;-)

Ja wczoraj wieczorem padłam. Jakoś tak mnie pogoda wykończyła, że wieczorem nie miałam na nic siły. Jeszcze Bartkowi jęczek się włączył, Martyna bez spaceru. wieczorem chciałam uciec z domu :sorry2:. Jeszcze przestraszyłam się, że Martynę jakieś choróbsko dopadło, bo weszłam ją przykryć, a ona jakoś tak odkaszlnęła dziwnie, ale tylko raz więc jakieś wkręty mi się włączyły. Fakt, że od rana teraz ona jęczy. Niech wyjdzie słońce, to wybywamy z domu, wybiegać dzieciarnie :cool2:

reklama
Witam i ja weekendowo - jak zwykle mokro i chłodno.
Obudził mnie deszcz - bebniło o szyby i o parapet zaokienny.
:szok::szok::szok:
A miał być grillik dziś :baffled::-(
No cóż ....

Agamir och śliczne zdjątka Antosia a przy ostatnim to się popłakałam.

Marma niezłe wyzwanie przed Tobą z maluszkiem.

Do góry