reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Dobre ale juz powiedzialam swojemu M ze po 2 działanosc wyrejestrowana koniec finito i nie ma mowy na kolejne. Boje sie 2 urwisów Toek daje mi w kosc a co dopiero 2

reklama
Aguś wszystko będzie dobrze a to, że brzuszek rośnie bo dzidziuś tam mieszka to najpiękniejszy stan dla kobiety.
Także z łezką w oku życzę wspaniałych chwil z maluszkiem pod serduszkiem i u boku z drugim.

Oj wiem coś na ten temat. Kacpero dorównuje Antosiowi w konkurencji "dobij mamę" albo jak kto woli " zgadnij co teraz wymyślę" :-D Ostatni wchodzi jeszcze "znajdź mnie" i " kto będzie pierwszy" :-D Dziś pogryzł dwa psy i jednego kota. Już jak go widzą to uciekają :-D

Oj wiem coś na ten temat. Kacpero dorównuje Antosiowi w konkurencji "dobij mamę" albo jak kto woli " zgadnij co teraz wymyślę" :-D Ostatni wchodzi jeszcze "znajdź mnie" i " kto będzie pierwszy" :-D Dziś pogryzł dwa psy i jednego kota. Już jak go widzą to uciekają :-D
O rany:-D:szok::-D:szok::-D

No to u nas jest tak. W domu mamy kotkę a u rodziców są dwa psy, jeden kundel owczarkowaty i owczarek środkowo-azjatycki, dwa olbrzymy i jeden kot. Moje żywe srebro najpierw dorwał się do Tamisi suni i ją zmaltretowało , pogryzło, ciągnoł za uszy i za nogi po czym spróbował tego z drugim psem, który nie był już tak wyrozumiały. Zniósł to, że mały na niego wlazł ale jak dobrał się do gryzienia uszu to tego nerwowo nie wytrzymał więc warknął i zepchnął go mordom z siebie. Kacpero owszem i wystraszył się, ba nawet się rozpłakał ale jak pies tylko wstał i odszedł kawałek dalej się położyć to poleciał za nim. Ale ten już wiedział co się święci i się zmył. Natomiast z kotem to wygląda to tak że ona po prostu omija go szerokim łukiem i jak go widzi dostaje przyspieszenia. Młody regularnie ciągnie ją za ogon, uszy, zrzuca z parapetu łapiąc za nogi i ogon( sięga z krzesełka do karmienia) jak tylko ją widzi to odrazu za nią leci przez całe mieszkanie. A jaka jest histeria jak mu ucieknie.... Kuwete i jedzenie dla kotów już zaliczył. No bo on to poprostu kocha zwierzęta :-D

MARMA POTWORNIASTY serio kocha zwierzeta
Ja tez mam psa I wafel juz czasem omija Oliwke Dzis wlasnie doszlam do wniosku z mama ze ona jak nauczy sie arczkowac to wszystko bedzie jej Ona tez bedzie nalezala do tych dzieci rozrabiajacych chyba nazwe ja wtedy POTWORNIASTA :-)
Oli jeszcze nie raczku a ja juz rozrabia Lize sciane Jak jej pokazuje ze nie mozna to sie smieje i ciegnie nadal do sciany a jak sie nie da to tak krzyczy ze zlosci ze uszy pekaja Ona uwielbia krzyczec ze zlosci
Krecie sie tam=k na tym brzuszku wokol wlasnej osi Nawet sekundy nie moze usiedziec lub wylezec Musi sie non stop ruszac

Dzis odpukac mam zlote dziecko
Dzis caly dzien sie nia zajmowalam G wrosil z pracy po 18 ale zjadl i poszedl na pogotowie szyc palca bo sobie rozwalil Wrocil i kapalismy mala G ja trzymala a ja cala reszte Ubieranie kapanie itp G ja nakarmil 5 minut ponosil i to wsio co dzis zrobil

AGAMIR ja tez zazdroszcze ci brzuszka Ja sie otyloscia wogole bym nie przejmowala Najwazniejsze ze z dzidzia jest ok
My tu wszystkie 3 mamy kciuki
A moj zienciu jest przecudny I energiczny :-)

Lece zjesc kanapke z salami Wypic koktal truskawkowy i spac :-)

Jutro o 17 lece do pracy :-(
Kolo 10 przychodzi dziewczyna do niuni na probe Sterta prasowania na mnie czeka A juz nastepne sie suszy Moze jutro uda mi sie cokolwiek poprasowac

MILEJ NOCKI DZIEWCZYNY DOBRANOC

reklama

Super chłopaczek!
A jeszcze poprosimy zdjęcie Ciebie i brzusia :-)

Aguś muszę Ci powiedzieć że normalnie zazdroszczę tej fasolki. Dziś jak siedziałam i czekałam na USG były same babki w ciąży i mi się jakoś tak cieplej pod serduszkiem zrobiło i pomyślałam przez moment a może fajnie by było gdyby się okazało że jestem w ciąży. Jakoś tak zatęskniłam za tym stanem. Mimo kłopotów było cudownie. A może jednak przekonam się i w przyszłym roku postaramy się o jakieś rodzeństwo dla Potworniastego. Córeczka by się przydała :sorry2::-D

No, no :-)

Bożę! Dobrze, że mu nie oddają!

U nas dziś ZĘBOWA MASAKRA.
Plecy mi zaraz pękną, może wcześniej uszy od tego jęczenia!
Tak jak mi jej szkoda, tak mnie wkurza :zawstydzona/y:
M. na koncercie, burza przeszła a ja się raczę Leszkiem bezalkoholowym i nastawiam psychicznie do sterty prasowania.
Już sobie nawet tą stertę przed TV ustawiłam.

Miłych snów, dobrej nocy!

Do góry