reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Jupiiii juz działa mi link.
Normalnie uwielbiam podgladac to moje dzieciatko:-p
Gusia80 kurde podrzuc no tego słoneczka bo u nas pogoda pod psem:baffled:

mafa dlaczego nie wstawisz sobie suwaczka? Fajnie tak podgladac kto w którym jest:-p
Co do usg to moja ginka robic co wizyte takie krótkie tak sama od siebie. Woli sprawdzic niz pozniej miec pretensje sama do siebie:tak:

dorotla1234.... niestety zęby bardzo dostają po d.... w ciazy. Wiem ze jak dochodzi do jakiegoś zakazenia czy cos w ciaży to zaraz sie sprawdza czy byla kontrola stomatologiczna:baffled: Mi w poprzedniej ciąży starsznie krwawiły dziąsła i teraz tez tego nie uniknełam. A moja pani stomatolog jest na zwolnieniu a do innej NIE PÓJDE:no:

No ja mam duzo zebow do robienia ale ze nie mam kasy to sie to wlecze
bo u mnie nawet jak na kase chorych sie chodzi to plomba kosztuje 70 zl
i jak sie ma leczenie kanalowe co ja mam czesto to kosztuje 60 zl i normalnie
kasy brakuje :wściekła/y:.

Nie wiem czy dobrze cie zrozumialam ze jak mnie zeby bola to znaczy ze mam
jakies zakazenie tam u dziecka ?

Czy jak jest jakies zakazenie to sie sprawdza czy kobieta ma zeby zdrowe??????????

Mam nadzieje ze to ze mnie bola to nie znaczy ze z dzidzia jest zle???????????/

Zawadka świetne fotki jezu ile śniegu:-D:-D:-D juz dawno takich ilosci niewidziałam. I na nartach migdy nie byłam:zawstydzona/y:

Dobra teraz ja sie zabieram za mój laptopik bo mąż takie mi porzadki zrobił że nic tu nie mam:szok:

Nie wiem czy dobrze cie zrozumialam ze jak mnie zeby bola to znaczy ze mam
jakies zakazenie tam u dziecka ?
Dototka1234...... NIEEEEEEEEE nie o to mi chodziło ale jeżeli bola cie zabki to najlepiej je wyleczyc (chociaż te co bolą) Bo gdybyś np miała pod koniec zakażenie itp. to beda sie pytac czy były problemy z zebami itp. Zęby to cholerstwo najwiecej zarazków i zakażeń od nich. Wiec lepiej zawczasu leczyć;-)

Hej dziewczyny, tak dawno tu niezaglądałam, że niedam rady wszystkiego przeczytać:-(ja już weszłam w trzeci trymestr:tak:no i raczej będe miała chłopca:tak:. musze sie z wami podzielić bardzo śmiesznym zjawiskiem dla mnie:laugh2: hihihihi mam ostatnio niewielki katar ale jak staram sie wysmarkać chce mi sie wymiotować i wymiotuje nawet gdy nic niezjem. pozdrawiam papa

Ja sobie obiecałam iść do dentysty po 3 miesiacu...ale w kwietniu wesele, a w maju komunia wiec kasy na to za bardzo nie ma. Na szczęscie nic jeszcze nie boli. W czercu to chyba na bank pójdę.

zawadka super fotki, może bysmy otworzyły nowy wątek NASZE FOTKI z , mogłybysmy tam wklejać zdjęcia nasze, dzieciaczków i mężów. Co wy na to?

Ewela24 ja też mam przeczucie że będzie chłopczyk...Ale mogę sie mylić. Lekarz powiedział ze jak się nie odwróci pośladkami to już na następnej wizycie powie nam płeć:tak:
A jutro znów badania, bo w czwartek wizyta.Ehh już się boję tej igiełki:szok:

reklama
oj, leczenie ząbków kosztuje i to sporo, a kasa chorych to jest jakiś dziwny wytwór, niby masz za darmo, ale trzeba za wszystko płacić!! Ja na leczenie zębów wydałam z tysiąc złotych w zeszłym roku. Ale to prawda, że przez nieleczone zęby mogą się pojawić różne dziwne komplikacje, znam przypadek, gdzie człowiek miała mieć oparację na serce, lekarze nie chcieli jej wykonać dopóki pacjent nie wyleczy wszystkich zębów.

Do góry