reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Czarna linki oba działają.

Dorotka rozumiem Twój strach. Ja równeiz słyszałam, że usg nie szkodzi...tylko nie daj sie zwariować.

Wiem wiem wiesz jak sie juz upewnie nawet teraz ze jest oki to bede bardziej spokojniejsza i juz nie bede sie tak zamatwiac ale teraz mialam
taki ciezki okres i martwie sie .
17 kwietnia mam wizyte i nie bede robila tego 17 u swojego usg on sam powiedzial
ze nie bedziemy robili bo 21 mam usg genetyczne wiec nastepne za 2 tygodnie chyba ze te genetyczne przesunac o tydzien????????????

Dobra czyli mowisz ze lepiej isc niz sie zamarwiac ?

reklama
dorota1-9 jasne ,że idź.Ja swego czasu też latałam na usg prawie co tydzień.Wiem że nie ma nic gorszego niż zamartwianie sie . Można oszalec.Ja miałam fobię że płód obumarł Tez poleciałam do pierwszego lepszego prywatnie.Bałam się strasznie a tu wszystko OK.Warto sprawdzic i się uspokoic dla dobra dzidzi.Aco do szkodliwości to jedna ginka powiedzieła mi ,że jak była w ciąży to robiła sobie usg co tydzien.To nie może byc szkodliwe.

dorota1-9 jasne ,że idź.Ja swego czasu też latałam na usg prawie co tydzień.Wiem że nie ma nic gorszego niż zamartwianie sie . Można oszalec.Ja miałam fobię że płód obumarł Tez poleciałam do pierwszego lepszego prywatnie.Bałam się strasznie a tu wszystko OK.Warto sprawdzic i się uspokoic dla dobra dzidzi.Aco do szkodliwości to jedna ginka powiedzieła mi ,że jak była w ciąży to robiła sobie usg co tydzien.To nie może byc szkodliwe.

Dzieki pocieszylas mnie:tak:

Czesc Gusiu jak sie czujesz ?

A mnie od wczoraj bola zeby wczoraj bolaly mnie 2 lub 3 naraz i starsznie bolaly
i zjadlam pol apapu i przestalo na jakis czas ale teraz zas zaczynaja mnie bolec
narazie nie tak mocno ale bola :wściekła/y: ze tez u mnie non stop musi byc cos
nie tak?

Jupiiii juz działa mi link.
Normalnie uwielbiam podgladac to moje dzieciatko:-p
Gusia80 kurde podrzuc no tego słoneczka bo u nas pogoda pod psem:baffled:

mafa dlaczego nie wstawisz sobie suwaczka? Fajnie tak podgladac kto w którym jest:-p
Co do usg to moja ginka robic co wizyte takie krótkie tak sama od siebie. Woli sprawdzic niz pozniej miec pretensje sama do siebie:tak:

dorotla1234.... niestety zęby bardzo dostają po d.... w ciazy. Wiem ze jak dochodzi do jakiegoś zakazenia czy cos w ciaży to zaraz sie sprawdza czy byla kontrola stomatologiczna:baffled: Mi w poprzedniej ciąży starsznie krwawiły dziąsła i teraz tez tego nie uniknełam. A moja pani stomatolog jest na zwolnieniu a do innej NIE PÓJDE:no:

Juz podrzucam słoneczko :-) mam nadzieje ze doleciało
a czuje sie róznie raz lepiej raz gorzej cały czas mam mdlosci i juz nie wiem od czego czy ciazowe czy z powodu mojego refluksu zoładkowo-przełykowego

dziendoberek:-)

witam, ja tak szybciutko piszę,że byłam u doktorka, zbadał posprawdzał i jest wsio OK:-),ale do piatku mam brać 3xdziennie no-spę i mam od dzis do 24.04 zwolnienie, no i mam sobie odpoczywac i spacerowac bo te kłucia mogłybyc od siedzącej pracy ucisków.
najgorsze, że od wczoraj w domciu ie mam neta i nie wiem kiedy mi go podłączą:-(
Trzymajcie się kochane mamuśki i samych super wrażeń z wizyt
milego dzioneczka

reklama
No zawadka nareszcie juz sie martwiłam;-) Najważniejsze ze wszystko wporzadku a jak masz odpoczywac to miłego odpoczynku życze i jak tylko bedziesz miała mozliwość wpadaj tu i zdawaj relacje:-p

Guska35 ja przed poprzednia ciązą tez prawie wyleczyłam zębole (zostały 2 malutkie) i tak do tej pory nie zrobiłam i sie ciagnie za mną:zawstydzona/y:. A moja dr ma prawdopodobnie stwardnienie r. i kicha chyba koniec jej praktyki lekarskiej:-(

Do góry