reklama
Ewela24 Ja używałam przeróżnych i oliwke i niestety mi nie pomogło. Wszystko zależy od naszej skóry jeżeli jest dobrze rozściagliwa to kremy powinny pomóc jeżeli mało (jak moja) to hmmmm szkoda gadać. Dziewczyny na innych watkach plecają Musttele czy jakoś tak
Ale jestem naiwna i w tej ciąży tez bede sie oliwka smarować chocby dlatego aby nie swedziała mnie rozciagana skóra
Ale jestem naiwna i w tej ciąży tez bede sie oliwka smarować chocby dlatego aby nie swedziała mnie rozciagana skóra
Ja w 2 ciążach używałam oliwki Johnson i było Ok, żadnych rozstępów, pod koniec ciąży stwierdziłam że skóra jest narażona na większe rozciąganie i kupiłam sobie krem dla kobiet w ciąży, w przeciągu tygadnia jak go stosowałam zrobiły mi się rozstępy na pupie i przy udach, więc szybciutko wróciłam do oliwki i więcej się nie pojawiło ( a tyję w ciąży znacznie bo ok 30kg). W tej ciąży też używam oliwek Johnsons, teraz sobie kupiłam taką oliwkę na dobranoc ma bardzo przyjemny zapach:-)
ppatqa
Październikowe mamy'08
Cześć jestem znowu na zwolnieniu tym razem do poniedziałku, bolała mnie głowa i gardło więc skoczyłam do rodzinnego, podładuje troche siły bo w pracy padam.
My przeglądamy powoli rzeczy na allegro,planując co trzeba będzie kupić ale zakupy zostawiamy na później. Wózek wielofunkcyjny na dużych pompowanych kołach, mieszkamy na wsi, więc spacery bedą do lasu lub przy lesie, ale przed kupnem skoczymy do Wrocka pooglądac rzeczy, ale kupimy racze przez neta.
Dziś wstalam dobiero po 11. Nic mi się nie chce. A wczoraj miałam dzien na beczenie bez powodu.
My przeglądamy powoli rzeczy na allegro,planując co trzeba będzie kupić ale zakupy zostawiamy na później. Wózek wielofunkcyjny na dużych pompowanych kołach, mieszkamy na wsi, więc spacery bedą do lasu lub przy lesie, ale przed kupnem skoczymy do Wrocka pooglądac rzeczy, ale kupimy racze przez neta.
Dziś wstalam dobiero po 11. Nic mi się nie chce. A wczoraj miałam dzien na beczenie bez powodu.
ppatqa
Październikowe mamy'08
ja narazie smaruje brzuszek mleczkiem Nivea,
A z tego co pamiętam z rozrodu to usg nie jest szkodliwe, a jedyna szkoda to przy długim badanie nagrzanie tkanek ale trzeba naprawde długo badac by sie nagrzało ponad godzine, tak nas uczyli na weterynarii.
Moja kuzynka mieszka w DE miała robione 12 razy.
A z tego co pamiętam z rozrodu to usg nie jest szkodliwe, a jedyna szkoda to przy długim badanie nagrzanie tkanek ale trzeba naprawde długo badac by sie nagrzało ponad godzine, tak nas uczyli na weterynarii.
Moja kuzynka mieszka w DE miała robione 12 razy.
reklama
ppatqa
Tu masz stronke ImageShack® - Image Hosting załaduj tam zdjęcie. Zaznacz resize image? X (320x240) wtedy nie bedzie takie wielkie. i klikasz HOST IT. Musisz poczekac chwileczke az sie fota załaduje. jak sie załaduje kopiujesz link(ale ten pod zdjeciem)Hotlink for forums (1) i wklejasz do wypowiedzi;-)
mam nadzieje ze pomogłam
Tu masz stronke ImageShack® - Image Hosting załaduj tam zdjęcie. Zaznacz resize image? X (320x240) wtedy nie bedzie takie wielkie. i klikasz HOST IT. Musisz poczekac chwileczke az sie fota załaduje. jak sie załaduje kopiujesz link(ale ten pod zdjeciem)Hotlink for forums (1) i wklejasz do wypowiedzi;-)
mam nadzieje ze pomogłam
Podziel się: