reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Ja tez zawsze chcialam chlopczyka a od samego poczatku wydaje mi sie ze bedzie dziewczynka
i jakos juz inaczej nie potrafie myslec jak tylko o dziewczynce :-) .

No zeby to potworne sa szok ja musze sie wybrac tzn na koniec kwietnia jestem umowiona ale kasy nie bede miala i nie wiem co zrobie albo pojde a powiem ze zaplace nastepnym razem za
miesiac czy dluzej ostatnio tes tak zrobilam :-)

Wiecie co moja mama wymyslila ze oki jak juz bedzie pozniejsza ciaza to pokupujemy
rozne rzeczy dla dziecka ubranka lozeczko itp ale powiedziala ze wozek kupie
jak dziecko juz bedzie ????

Przedstawila mi to w ten sposob ze jak urodze to zaraz wozek nie bedzie mi potrzebny
i jak urodze to zostawie jej dziecko ja chwile i pojde z M do sklepu po wozek
i jak my bedziemy kupowali wozek to ona sie zajmie dzieckiem :-).
Z jednej strony zgadzam sie z nia jak urodze to pojde kupic juz bede wiedziala na 100 %
co mam i kupie sobie hihih

Dorotka pewnie , ze wożek mozna kupić trochę później np. za becikowe hihihi Chyba jeszcze jest cos takiego??

My wczoraj z mężem korzystając z okazji że cały weekendzik od piątku w Wawce jesteśmy wczoraj polataliśmy po sklepach dla dzieci. I chyba wstępnie wybraliśmy wózeczek (Emmaljunga), ale kupimy bliżej października.Jestem w szoku że pomiędzy ceną w sklepie( Świat Dziecka) a sklepem internetowym jest jakieś 600 zł różnicy:szok: Poza tym kupiłam sobie jakieś kremy na rozstępy, bo chyba mi coś wyskoczyło na brzuszku :-(

Chiara wątek super pomysł;-)
Kaka becikowe jest po prawie miesiącu. Nie chcesz przez ten czas wychodzić z maleństwem:rofl2:
Ewela24 chyba II trymest:-p
dorotka1234.... ja wózio kupie wczesniej prawdopodobnie w wakacje:tak:. Po pierwsze lubie mieć wsio zanim bedzie dziecko:-p, po drugie mam dziecko w wielku szkolnym wiec wrzesien pazdziernik mam spore wydatki:tak: a po trzecie nie wierze w przesady ze kupuje sie pozniej:-p
Antuanet my chyba tez mamy wybrany:-p:tak:wózeczek
Co do przeczucia ja mysle ze bedzie kolejna dziewczynka ale tym razem po mamusi bo mam takie syfki na plecach i dekolcie ze szok:szok::szok: jak nigdy. Choć jak mówie do brzusia to jakbym mówiła do facecika "smerfik":-p

My wczoraj z mężem korzystając z okazji że cały weekendzik od piątku w Wawce jesteśmy wczoraj polataliśmy po sklepach dla dzieci. I chyba wstępnie wybraliśmy wózeczek (Emmaljunga), ale kupimy bliżej października.Jestem w szoku że pomiędzy ceną w sklepie( Świat Dziecka) a sklepem internetowym jest jakieś 600 zł różnicy:szok: Poza tym kupiłam sobie jakieś kremy na rozstępy, bo chyba mi coś wyskoczyło na brzuszku :-(

Wlasnie a co myslicie o kupieniu wozku na allegro ???????????????
Ja jeszcze nic nie kupywalam przez neta i nie wiem jak to jest ????????

Ja mam wizyte u dentysty 15 mam dwie ósemki do wyleczenia :-(nienawidze dentysty no ale cóż, miałam iść dzis do gina a on sobie wyjechał na wakacje i niewiem kiedy bedzie, już ponad miesiąc niebyłam na wizycie:-(i musze czekać. a apropo wózka ja kupie wszystko wcześniej niewieże w zabobony, jestem zdania że co ma sie stać to sie stanie. trzeba być dobrej myśli :tak:

jA JUZ OGARNELAM TROCHE MIESZKANIE JESZCZE
ZMYWANIE mi zostalo musial pozamiatac ale to musze robic codziennie
bo moj M ma taka chorobe jak luszczyca skory i sie starsznie kruszy mu i
gdziekolwiek on sie pojawi to zostawia po sobie slad :-( i nestety ta choroba jest
choroba dziedziczna :-(

reklama
Ja mam wizyte u dentysty 15 mam dwie ósemki do wyleczenia :-(nienawidze dentysty no ale cóż, miałam iść dzis do gina a on sobie wyjechał na wakacje i niewiem kiedy bedzie, już ponad miesiąc niebyłam na wizycie:-(i musze czekać. a apropo wózka ja kupie wszystko wcześniej niewieże w zabobony, jestem zdania że co ma sie stać to sie stanie. trzeba być dobrej myśli :tak:

Przeciesz mozesz isc do innego gina ?????
Tylko on jest na swecie :-D hihiih ??????????
Ja bym tak dlugo nie wytrzymala i bym leciala do innego i wlasnie dzis to robie

Do góry