reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

blond gratuluje decyzji, będe tzrymac kciuki
Anna ładny sen
ula i co było leczo
Magdasf1 jejku wielkie ogromne gratulacje
dorotka Dzielna decyzja

Gratulacje dla wszystkich 4 mieśieczniaków
widze ze faceci rozrabiają. Ja jestem taka ze jak się wkurze to też długo trzymam przy swoim.
My po spacerku tylko godzinka ale nie przez to ze śnieg, ale mały mi sie obudził i protestował na leżenie w wóżku. Ja zrobiłam stajnie i potem odśnieżyłam chodnik koło domu i po niem kursowałam:)

reklama
a to moja niunia po popoludniowej drzemce:-D zasypia na boczku a takie przewroty juz robi:tak:wiem ze to nie ten watek:zawstydzona/y:
Nika092.jpg

MALENA to ja zycze jak najszybciej 2 kreseczek
MINISIA to odpocznij sobie teraz na wolnym :tak:
ANNA ach uparty ten twoj M jak osiol doslownie :-p
MAGDASF to super ze Jacek zaczal rozwazac taka ewentualnosc Powodzenia w zalatwianiu tych wszystkich spraw:tak:

WSZYSTKIM 4 MIESIECZNYM DZIECIACZKOM GRATULUJE

Jak i co z tym sadem napisze pozniej bo teraz czasu nie mama Wieczorem wam wszystko opowiem

ASIA a nie chcesz wiesz jakis plastrow aby nie palic ?????
3 mam kciuki:tak:

A Bartek skończył dziś 4 miesiące!:-)
No i dziś potwierdziły się nasze przypuszczenia, Bartkowi wyrósł pierwszy ząbek:-D:-D:-D Na dole prawy:-).
Od jakiegoś czasu tak coś dziwnie nabrzmiałe dziąsełka mial ale myślałam że to dłużej potrwa. A tu na 4 miesiąc się pojawił:rofl2:
BRAWOOOO kolejny zebolek
I ja gratuluję Sebusiowi...ładnie śpi. Hanka jeszcze się budzi. W najlepszym wy[adku raz, ale przeważnie 2-3 razy.

Ja po spacerku, z winkiem w ręku i humorek od razu lepszejszy;-):tak::-D:rofl2:
hahaha z tym winkeim mnie powaliłaś

Anna piękny sen:))) i szkoda ze to tylko sen:((

Blondii to trzymam kciuki za rzucenie. A to twój pomysł czy walentego:)))

Małaulka dzieki poczytam o nim:) U mnie pralka prawie co dziennie chodzi:(

Dla Sebastianka dużo uscisków za ukończenie 4 miesiaca

Magda piekne plany trzymam kciuki za powodzenie

Dorotka pierwsze koty na płoty

My juz po spacerku i obiadku zaraz jakies porzadki i moze wkoncu uda mi sie odpocząc:)

W sumie to nmie wiem co sie dzisiaj mojego czepiam, wyciagam jakies stare sprawy i się sama nakręcałam:-(

Ppatqa- jeszcze nie, bo dopiero z zakupów wrócilam (zahaczylam o dom kolezanki:-D), zaraz jade po Karolcie ale jak wroce to biore sie za krojenie warzyw:tak:
Natusia gratulacje dla Bartusia
Moli- i dla Twojego maluszka tez :tak:
Dorotka- no to juz"poszło" trzymam kciuki

Ppatqa- jeszcze nie, bo dopiero z zakupów wrócilam (zahaczylam o dom kolezanki:-D), zaraz jade po Karolcie ale jak wroce to biore sie za krojenie warzyw:tak:
Natusia gratulacje dla Bartusia
Moli- i dla Twojego maluszka tez :tak:
Dorotka- no to juz"poszło" trzymam kciuki

Dziekujemymałaulka:-)
Kurcze,chyba dziś nie nadrobię Was..idę do Mikusia,bo krzyczy na mnie,że się nim nie zajmuję i chyba spróbujemy uciąć drzemkę...postaram się wpaść jeszcze dziś do Was papa

Chyba Cię rozumiem, bo mi ciągle brakuje przyjaciół. Mam prawo jazdy ponad 10 lat nieużywane, a do rodziców 40 km. Muszę się wreszcie zebrać i w chiciażby w ten sposób uniezależnić.
Wanilia super, że dzień udany, a jak to mówią "nadgorliwość gorsza od faszyzmu" ;-) No i trzymam kciuki za podtrzymanie decyzji o remoncie :tak: Ja już u teściowej zaczęłam "meblować" pokoje. Jak szwagierka się wyprowadzi będą działać.
Kasia no proszę Cię!!!! 10 la prawko masz??? Zaraz mi tu na lekcję przypominającą robić i straszyć innych "drajwerów" zza kółka :-D

Wanilia widze ze Szymek piknie już główke podnosi:-p super fotka
Czarna dzięki :-):tak::tak:
ZŁOSC MI NIE MINEŁA I DZIS RANO MNIE PRZEPROSIŁ ALE JA JESTEM JEDZA I DALEJ SIE NIE ODZYWAM. ALBO JA JESTEM ZBYT WYMAGAJACA ALBO MOJ TYP JEST NIEREFORMOWALNY ZLOSCI MNIE ZE MUSZE O WSZYSTKIM MOWIC ZROB TO ZROB TAMTO ZERO SAMODZIELNOSCI. CHETNIE BYM SE POKRZYCZAŁA. MALY RYCZY W ŁOZECZKU A WŁASCIWIE POMSTUJE AUUUUUUUUUUUUUU A JA NIE MAM SILY OD 6 NOSIC GO A REKACH.
Aga no to faktycznie jędzowata kobita z Ciebie (żarcik) ale przecież M przeprosił, może to na @ nastrój ;-):-p

Zobiłam dzisiaj teścik, ale kreska jedna. Postanowiłam, że będę tak co 3 tygodnie robić, bo okresu nie widu ni słychu, a jakbym była w ciąży to trzeba bardziej na siebie uważać. Toszkę mi smutno.... ale tylko troszkę. Aż tak mi się nie pali :-D
Malena widzę,że produkcja idzie pełną parą ;-), nam lekarz po cc kazał rok odczekać, wiec czekamy, a tak na serio, to ostatnio się wystraszyłam, że nie mam @ i to mi uświadomiło, że wcale nie tęsknie za byciem w ciąży, tyyyle stresów, choć finał był cudowny, to jeszcze wszystko jest zbyt świeże.:tak:

Miałam dziś za to cudooowny sen ;-). Śniło mi się, że zatrudniliśmy pomoc domową i trafiliśmy na 19-letniego Rafała, który był niesamowity w tym co robił :-). Prał, sprzątał, prasował, mył podłogi, zamiatał, pomywał, ścierał kurze i ogólnie dbał o porządki w naszym domu :tak::-) Ja tylko zajmowałam się dzieckiem i gotowaniem. Moje mieszkanie wyglądało cudownie, było takie czyściutkie, ogarnięte, zupełnie tak jakbyśmy się tu dopiero co wprowadzili :tak::-). Szkoda, że to był tylko sen i gdy otworzyłam oczy - czar prysł.. :tak::-)
Anna no piękny sen, ale coś mi się zdaję, że nie wszystkie detale opowiedziałaś ;-);-):-p:rofl2:

witam
widze ze same problemy z facetami:-(smutne to.
maly wlasnie tnie komara a ja robie juz obiadek:-)dzisiaj frykadelki(tak nazywane u nas na wsi chociaz z frykadelkami nic wspolnego nie maja)napisze na przepisach co to za cudo:-p
u nas tez dzisiaj bialo jak u Patrycji pewnie.dawno tyle sniegu nie widzialam...
a ja dzisiaj mam ciezki dzien...postanowilam rzucic palenie:baffled:hmmm...juz sie zaopatrzylam w sklepie w cole i cukierki zeby nie ulec....a dupa bedzie rosla pewnie....
zobaczymy czy mi sie uda.trzymajcie kciuki!
Blondi ukłon za każdy dzień bez fajki :-)

A ja dzisiaj mam supeeeeeeer humor:-DTak wogole to dzien dobry!!!!!!
Pisze wlasnie ogloszenie sprzedazy mieszkania!!!!!!!!!!!!!!Narazie jacek chce tak orientacyjnie dowiedziec sie za ile by poszlo to nasze mieszkanko i juz zaczyna rozgladac sie za praca na slasku. Wczoraj usiedlismy i napisalismy plusy i minusy i wyszlo na moje:-D:-D:-DOj jaka jestem szczesliwa!!!! Oczywiscie wszystko musimy jeszcze dograc bo zeby zaoszczedzic bedziemy mieszkac z moimi rodzicami ale dobudujemy troche domu zeby miec osobne wejscie, musimy "kupic " ten dom zeby nie zaplacic 30% podatku, a to wszystko potrwa no i nie wiemy kiedy to nasze m4 sie sprzeda. Ale jestem dobrej mysli:rofl2:
Magdasf super wiadomość! :tak::tak::tak:

a to moja niunia po popoludniowej drzemce:-D zasypia na boczku a takie przewroty juz robi:tak:wiem ze to nie ten watek:zawstydzona/y:
Zobacz załącznik 115251
Minisia świetna fotka!!!!

W sumie to nmie wiem co sie dzisiaj mojego czepiam, wyciagam jakies stare sprawy i się sama nakręcałam:-(
Oj faktycznie chyba wszystkim nam @ się zbliża :tak::tak:;-):-p
Ewela przykro mi że, musisz tyle znosić, ale jak dziewczyny powiedziały lepsza szczęśliwa samotna matka niżnieszczęśliwa M, a ten Twoj M to widać nizły gagatek.
Magdziunia też w południe byłam na spacerku, śliczne dziś słoneczko.:-)

Malutki drzemie a ja lece poprasować.

reklama
to ocziwiscie jego pomysl.poprostu on tego nie lubi, ale jakos to przezyje.no ale zdecydowalam ze jednak trzeba to rzucic, albo przynajmniej sprobowac...jest juz po 15 a ja sie calkiem trzymam::)
Dorotka wiesz ze jestem z Ciebie dumna:tak:
Kaka ja tez tak czasami mam,ze sie o wszystko przypierdzielam i sama nakrecam...bez sensu....to tylko robienie krzywdy przy okazji sobie:sorry2:ale czasami sie tego nie da opanowac...
moj maly dzisiaj polubil smoczek Nuka ten ortodontyczny wiec uszy odpoczywaja...bo osstatnio marudzi strasznie i nic nie pomagalo..

Do góry