reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Moli moj M nie jest pijany tylko cos ma wypity Zawsze ja nosi i sie z nia bawi a Ona bardzo to lubi I ona strasznie go kocha Jakbym miala na to patrzec to M nigdy by jej nie bral do razk Wiesz jakby byl naprawde pijany to bym mu na dziecko spojzec nie pozwolila Nie martw sie mam wsio pod kontrola I nie dam jej krzywdy zrobic .
M sie nie chwiele i chodzi prosto tylko poprostu wypil cos nie wiem moze 2 piwa a po tym sie dzieci nie upuszcza :-)

reklama
kaka jak ja Ci zazdroszczę tego winka,mmm...a wczoraj dostałąm pyszne od koleżanki i musze jeszcze poczekać:-( też już chcę wiosnę!!!!a tu śnieg i mróz grrr

MOLI spoko wiesz nie jestes przewrazliwiona tylko wrazliwa na takie sprawy :-)
Ja mam ojca alkoholika i cos wiem na ten temat i serio nie dalabym malej skrzywdzic Ostatnio jak bylam z nia u tesciowe Ona i Tesc sie narabali i mogli tylko na Oliwie patrzec i to z daleka bo chuchac nie mogli nawet.
Wiesz moj M nie jest bardzo pijany A zreszta my ja nosimy tylko jak placze a tak to staramy sie ja zabawiac na lezaco :-)

Ja mamjuz dość czapek, kombinezonów, elektyzujących się włosów i brak mi słonka....
Mnie też :blink:

Moli moj M nie jest pijany tylko cos ma wypity Zawsze ja nosi i sie z nia bawi a Ona bardzo to lubi I ona strasznie go kocha Jakbym miala na to patrzec to M nigdy by jej nie bral do razk Wiesz jakby byl naprawde pijany to bym mu na dziecko spojzec nie pozwolila Nie martw sie mam wsio pod kontrola I nie dam jej krzywdy zrobic .
M sie nie chwiele i chodzi prosto tylko poprostu wypil cos nie wiem moze 2 piwa a po tym sie dzieci nie upuszcza :-)
Dobrze, że wszystko pod kontrolą.

uffff dorotkoulżyło mi...wiem,ze sie nie upusci maluszka...ja poprostu jestem chyba przewrazliwiona...
Moli bo nigdy nic nie wiadomo - a wyczulonym trzeba być.

-------------- dopisane

Lecę małego wykąpać, nakarmić i jeszcze tu zajrzę.

Ostatnia edycja:
Dobre :-D

Wiecie co tak się zastanawiam - niby to niewiele od porodu minęło a jednak kawał czasu.
Z maluszkiem ciężko jest tak do 6 miesiąca a później już z górki.
Przyjdzie wiosna, lato i nasze szkraby będą ruchliwe jak nic.
Czekam na te momenty strasznie.

Mój właśnie zasnął a wcześniej marudził.
Zauważyłam, że jak ułożę go w wózku czy łóżeczku i dam pieluszkę to on się nią przykryje i zasypia.
Ja tak robię z kołdrą - muszę być przykryta po uszy ;-):-D
Więc to jedno ma po mnie :-D

Wiola faktycznie dziś było ślicznie na dworku - tak słonecznie.
My nie wyszliśmy w końcu bo mały usnął a później to już zimno się zrobiło.
Ech patrzę teraz na tempkę na dworzu i jest 0,5 st C na plusie a jeszcze 20 min temu było o 1 st więcej.

Asiu widzę, że trzymasz się dzielnie bez papierosa.
Trzymam kciuki aby się udało dalej.
A i ciesze się, że Rafałek polubił nowy monio.
Magdziunia ja tez czekam az maluszek sie bardziej usamodzielni:tak::tak::tak: a co do spacerku moj jak zasypia a mamy wyjsc poprostu u bieram go na spiaco:-p AAA i moj tez spi wtulony w pieluszkę:tak:
Juz mi przeszło:-D
Mam ochote na kolejną lampkę winka ale poczekam z tym az Hanka padnie;-)

KIEDY BĘDZIE WIOSNA???????
Kalendarzowa 21 marca:-p

Dorotka nici z odpoczynku jak zawsze:sorry2:
A gdzie nasza Justynka:confused:

Och, Dziewczyny, ale żeście się rozpisały.. :tak::-).
Nadrobię Was i po odpisuje, jak mój mały Bączek, pójdzie już spać..;-)

Dobry wieczór mamuski ja doiero teraz bo mały po spacerze dal mi tak popalic ze szok 6 godzin nie spał i cały czas na rekach lub chciał sie bawic ale ze mna o 19.30 kapiel potem mleczko i teraz juz spi. A ja pod prysznic i winko pije. Złosc na M mi nie przechodzi chyba jestem zła kobieta.
Gratulacje dla wszystkich 4 miesiecznaików i nowych ząbkaczy.

reklama
Dobry wieczór mamuski ja doiero teraz bo mały po spacerze dal mi tak popalic ze szok 6 godzin nie spał i cały czas na rekach lub chciał sie bawic ale ze mna o 19.30 kapiel potem mleczko i teraz juz spi. A ja pod prysznic i winko pije. Złosc na M mi nie przechodzi chyba jestem zła kobieta.
Gratulacje dla wszystkich 4 miesiecznaików i nowych ząbkaczy.

jak to przeczytałam nabrałam znowu smaka na winko:-p jeszcze musze poczekać troszku,ehhhh...no ale mam schlodzone Karmi i wlasnie je otwieram,tsttt...Miki śpi już,nie było kąpanka,bo tatuś dopiero wrócił z pracki,ciekawe jak długo pośpi...a ja zaraz rzucam się na podłogę i zaczynam ćwiczyć i chyba pójdę lulu,jutro wizyta u audiologa...:-(

Do góry