reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Taaa piłam winko ale było juz po 12stej;-)
Humorek dalej lepszy...tylko Hani nawala. Może i ona winka potrzebuje??;-)
Dobre :-D

Cześć dziewczyny!!Kurcze,mam takie zaległości w BB,że nie wiem kiedy nadrobię czytanie wszystkich wątków...tydzień czasu jak nie mieliśmy neta;-(chyba rozłożę sobie na raty czytanie...widzę,że wiele się wydarzyło...
Oj jak ciężko tak nadrobić zaległości w czytaniu a tu strony lecą szybko na bieżąco.

Witam teraz ja weekendowo bo od dzis po nockach mam dwa dni wolnego jupiiiiiiiii:-D
Nocki zleciały jak z bicza strzelił:tak::tak: TIGER mi pomóg zwalczyc sennosc;-)
Minisiu fajnie, że masz dwa dni wolnego i odpoczniesz sobie.

a no właśnie, z tego wszystkiego zapomniałam,że miki kończy dziś 4 miechy!!!:-)
gratulujemy wszystkim maluszkom!!!
Moli gratki dla Twojego maluszka.

Wiecie co tak się zastanawiam - niby to niewiele od porodu minęło a jednak kawał czasu.
Z maluszkiem ciężko jest tak do 6 miesiąca a później już z górki.
Przyjdzie wiosna, lato i nasze szkraby będą ruchliwe jak nic.
Czekam na te momenty strasznie.

Mój właśnie zasnął a wcześniej marudził.
Zauważyłam, że jak ułożę go w wózku czy łóżeczku i dam pieluszkę to on się nią przykryje i zasypia.
Ja tak robię z kołdrą - muszę być przykryta po uszy ;-):-D
Więc to jedno ma po mnie :-D

Wiola faktycznie dziś było ślicznie na dworku - tak słonecznie.
My nie wyszliśmy w końcu bo mały usnął a później to już zimno się zrobiło.
Ech patrzę teraz na tempkę na dworzu i jest 0,5 st C na plusie a jeszcze 20 min temu było o 1 st więcej.

Asiu widzę, że trzymasz się dzielnie bez papierosa.
Trzymam kciuki aby się udało dalej.
A i ciesze się, że Rafałek polubił nowy monio.

A my dopiero wstaliśmy po popołudniowej drzemce...już dawno sobie nie ucięłam drzemki z Mikim,kurcze 2 godzinki spaliśmy,wtuliliśmy się w siebie,ten mój mały mężczyzna taki ciepły,mmmmm miodzio;-)Nawet ostatnio tatuś się zaczął z synkiem przytulać i zrozumiał,dlaczego tak ciężko mi w nocy z tym odkładaniem go do łóżeczka...ja to jednak lubię mieć tych swoich facecików razem w łóżku ghihi A ostatnio byli u nas znajomi z córcią roczną i kolega położył ją obok Mikiego w łóżeczku i się uśmialiśmy,że dziewczyna ze stycznia 2008 zaliczona ghihi a dzieciaki miały taką radochę:Miki trzymał małą za rękę a ta jego kolano,kupa śmiechu,a na koniec mała powiedziała:pIPA a Miki UUUUUUU

Moja robi sobie pół godzinne drzemki. Jak była maciupka to czasem spałyśmy razem a teraz osobno;-)

MOLI usmialam sie z tego zaliczania dziewczynek ze stycznia :-)
Moja ngdy w dzien nie spi 2 godziny No chyba ze po spacerze

KAKA przestan sie juz czepiac swojego M
No chyba na @ czekasz ;-)

CZARNA i co odpoczelas ????

Mnie glowa boli Tyle sie dzis nabiegalam Stresow tez sie najadlam.

Dowiedzialam sie ze rozwod kosztuje 600 zl i jak ja zlozylam wniosek o zwolnienie z kosztow sadowych to teraz mam najpierw czekac na decyzje czy mi umazaja czy nie Jak np nie umoza a ja nie zaplace to poprostu sprawa sie nie odbedzie A ja nie zaplace zadnej kary No ale mam nadzieje ze umoza Jeszcze musze doniesc im tylko jeden dokument i juz bedzie komplet papierow.

M nosi teraz mala Ona dzis taka marudna A ja nie zaluje ze zanioslam ten pozew Bo M zas dzis cos wypil choc mniej niz zawsze

Dorotko może na odwagę ... albo po prostu z bezsilności, że jednak podjęłaś jakąś decyzję.

Moli fajnie tak wtulić się w maluszka a raczej on wtula się w nasze ciałko.
Cieplusi a rano budzi się człowiek i patrzy a tu śliczny uśmiech.
Ale teraz mały zasypia już w swoim pokoju a rano jak wchodzę do niego to też wita mnie ślicznym uśmieszkiem i to z języczkiem.
Dosłownie tak jakby się wstydził.
Boszzzzzz ... kocham ten widoczek.

Juz mi przeszło:-D
Mam ochote na kolejną lampkę winka ale poczekam z tym az Hanka padnie;-)

KIEDY BĘDZIE WIOSNA???????

Niom dorotko Miki ma tyle narzeczonych z roku2008,że uchuchu;-) Prawie,że oknami wchodzą i każda mu się podoba:szok::rofl2::-D
Przepraszam,to nie moja sprawa,ale dałaś mu na ręce Oliwcię? powiem szczerze,że mnie to przeraża,moja teściowa ma problemy z alkoholem i raz z nienacka zdarzyło nam się ja nawiedzic jak miala w czubie i nie dostala Mikiego na rece!!Kurcze,do tego ma pilnować od września Mikołaja,co mnie pociesza to to,że jest zakochana w nim bardzo i odkąd się urodził mniej pije,a ostatnio wcale...:happy:

Kaka no szalejesz kobieto ... hehehhehe .... a wiosna pewnie w swoim czasie przyjdzie i to z dnia na dzień.
Od paru lat chyba tak jest, że jednego dnia zimno a następnego cieplusio.

Moli och to fakt z alkoholem ciężko jest.
Miejmy nadzieję, że Miki będzie bezpieczny a kobieta się opamięta w jego obecności i nie sięgnie po gram alkoholu.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry