reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Czesc dziewczyny!
Inne wątki pocztałam, ale tego nie nadrobię...
Nie miałam czasu przez weekend zasiąść, bo w sobotę byłyśmy z Izunią u moich rodziców, a M. kleił korek w mieszkaniu a wczoraj długi spacer po błocie i ogólnie tak rodzinnie...
W walentynki wieczorkiem domowa pizza i winko. Ale jak matka karmiąca wypije lampkę, to idzie spać :tak: Więc wieczór stracony. A izunia tak się starała rodzicom nie przeszkadzać, że spała od 21 do 9:30 z przerwą na jedzonko :-D
Zobiłam dzisiaj teścik, ale kreska jedna. Postanowiłam, że będę tak co 3 tygodnie robić, bo okresu nie widu ni słychu, a jakbym była w ciąży to trzeba bardziej na siebie uważać. Toszkę mi smutno.... ale tylko troszkę. Aż tak mi się nie pali :-D
Z sobotę chrzciny, więc czeka mnie pracowity tydzień, pewnie rzadko będę zaglądać!
Miłego dnia życzę :-D

reklama
Witam poniedziałkowo :-).
W dakszym ciągu nie rozmawiam z M..
Mam nadzieję, że ten tydzień przyniesie więcej dobrego, niż ten który mamy już właśnie za sobą:dry: :tak:
U nas nocka - taka sobie. Młoda obudziła się o 4:40, a od tamtej pory budziła się regularnie co 20 minut.. :sorry2:. Ziewa mi się strasznie i marzę o tym, żeby w końcu móc się porządnie wyspać.. :dry:
Miałam dziś za to cudooowny sen ;-). Śniło mi się, że zatrudniliśmy pomoc domową i trafiliśmy na 19-letniego Rafała, który był niesamowity w tym co robił :-). Prał, sprzątał, prasował, mył podłogi, zamiatał, pomywał, ścierał kurze i ogólnie dbał o porządki w naszym domu :tak::-) Ja tylko zajmowałam się dzieckiem i gotowaniem. Moje mieszkanie wyglądało cudownie, było takie czyściutkie, ogarnięte, zupełnie tak jakbyśmy się tu dopiero co wprowadzili :tak::-). Szkoda, że to był tylko sen i gdy otworzyłam oczy - czar prysł.. :tak::-)

witam
widze ze same problemy z facetami:-(smutne to.
maly wlasnie tnie komara a ja robie juz obiadek:-)dzisiaj frykadelki(tak nazywane u nas na wsi chociaz z frykadelkami nic wspolnego nie maja)napisze na przepisach co to za cudo:-p
u nas tez dzisiaj bialo jak u Patrycji pewnie.dawno tyle sniegu nie widzialam...
a ja dzisiaj mam ciezki dzien...postanowilam rzucic palenie:baffled:hmmm...juz sie zaopatrzylam w sklepie w cole i cukierki zeby nie ulec....a dupa bedzie rosla pewnie....
zobaczymy czy mi sie uda.trzymajcie kciuki!

Hello, witam w poniedzialek M w pracy i wreszcie mam dostep do komputera:-)
U nas Walentynki takie sobie:-( w piątek dostałam bukiet a w sobotę mój M tak się zapatrzył w kompa bo czegoś szukał że się na niego obraziłam i poszłam spać:no:
no ale wczoraj porozmawialiśmy i jest OK.:-)Za to wczorajszy wieczór byl super:tak:
Dziś mam w planach zrobić wielkie pranie już jedno się pierze, moja Lena ostatnio robi jedną kupę dziennie ale za to taką że cała nadaje się do prania razem z ubraniem:-D, po za tym spacerek noi obiadek, dziś chyba leczo ale muszę najpierw do sklepu jehać po warzywa:tak:
Ewela przykro mi że tak Ci się ułożyło, ale decyzję musisz podjąć taką jak Ci serce i rozum dyktować będzie;-)
Dorotka trzymam kciuki
Anna ależ ten Twój M jest uparty, u nas ciche dni maksymalnie 3 dni, ;-)fajny sen mialaś:tak:
Malena no to trzymam kciuki żeby następny teścik miał krechy dwie:tak:
Agamir jak M przeprosił to już nie gniewaj się;-)
Czarna ja polecam PHILIPS FC9170, ma 500W mocy ssącej, fajną szczotkę i jest naprawdę super, jestem z niego bardzo zadowolona, ale to odkurzacz na worki:tak: bo te z pojemnikami mają maks 300W mocy ssącej

A ja dzis mam też doła, łeb mi pęka...i chyba też jestem zła na swoejgo M. Udzieliło mi sie - chociaż nic dziś nie zrobiła ale za całokształt;-) Widać nie ma pana idealnego.

Asia no to ja trzymam :tak: jak ja rzucałam to miałam mega zapas gum miętowych do żucia i za każdym razem kiedy głod nikotynowy zassał to ja brałam nową gumę:tak: i tak mi się udało i już 9 lat minęło a spalałam dużo bo paczkę dziennie:zawstydzona/y:

Witam i ja.
No i 4 miesiące za nami .... jupiiiiiiiiiiii :-D:-D:-D

Mały spał w nocy od 20.00 a obudził się dopiero po 5.00

Ja też chcę wiosnę już ....

Dziękuję.

Ja też gratuluję dzieciaczkom, które dziś kończą 4 miesiączki.

Kaka mam nadzieję, że głowa przestanie boleć.

Aniu przykro mi, że nadal nie odzywacie się z mężem.
A sen piękny :-)

Dorotko powodzenia w załatwianiu spraw.

Ulu widzę, że dziś pracujesz pełną parą.

Asiu trzymam kciuki za rzucanie palenia.

Pati u nas tak dużo śniegu nie ma w mieście ale za to u rodziców na wsi przy lesie to jest sporo.

Mały teraz walczy z pluszakiem i śmiesze to wygląda.
Przekręca się przy tym z pleców na boczki.
Zaraz zbieram się na spacerek, bo posprzątane mam już.

A słoneczko świeci i całkiem znośnie z temp na dworzu.

reklama
Do góry