reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
I ja gratuluję Sebusiowi...ładnie śpi. Hanka jeszcze się budzi. W najlepszym wy[adku raz, ale przeważnie 2-3 razy.

Ja po spacerku, z winkiem w ręku i humorek od razu lepszejszy;-):tak::-D:rofl2:

Gratulacje dla Sebastianka!!!!!

A ja dzisiaj mam supeeeeeeer humor:-DTak wogole to dzien dobry!!!!!!
Pisze wlasnie ogloszenie sprzedazy mieszkania!!!!!!!!!!!!!!Narazie jacek chce tak orientacyjnie dowiedziec sie za ile by poszlo to nasze mieszkanko i juz zaczyna rozgladac sie za praca na slasku. Wczoraj usiedlismy i napisalismy plusy i minusy i wyszlo na moje:-D:-D:-DOj jaka jestem szczesliwa!!!! Oczywiscie wszystko musimy jeszcze dograc bo zeby zaoszczedzic bedziemy mieszkac z moimi rodzicami ale dobudujemy troche domu zeby miec osobne wejscie, musimy "kupic " ten dom zeby nie zaplacic 30% podatku, a to wszystko potrwa no i nie wiemy kiedy to nasze m4 sie sprzeda. Ale jestem dobrej mysli:rofl2:
Madziu dziękuję i ciesze się, że jednak J dał się przekonać.

Sebastianku jesteś już taki dużyyy!!! Wszystkiego najlepszego rośnij dalej mamie na pociechę:tak::-) Buziaczki dla Ciebie Skarbie Malutki!
Dziękujemy :-D a rośnie, rośnie w szczególności jak śpi.

I ja gratuluję Sebusiowi...ładnie śpi. Hanka jeszcze się budzi. W najlepszym wy[adku raz, ale przeważnie 2-3 razy.

Ja po spacerku, z winkiem w ręku i humorek od razu lepszejszy;-):tak::-D:rofl2:
Karola z winkiem ;-):-p ale głowa nie boli i uśmiech na twarzy.

Dziewczyny dzieki za kciuki ja tylko na chwile bo mala marudna a dopiero wrocilam

WIEC ZLOZYLAM DZIS PAPIERY ROZWODOWE

Pozniej wiecej napisze
Brawo Dorotko - pierwszy krok za Tobą.

Straszne mam zaległości na wątku paźdiernikowym ale teraz taki czas- walentynki, męża urodziny, imieniny.... i do tego jeszcze przyjęcia dla znajomych... Pamietam, że któres z was szukały pomysłów na prezent dla męża- znalazłam takie cos: Prezent na urodziny GAZETOMANIA.PL Uwiecznij ich w gazecie bardzo mi się podoba ten pomysl i z pewnością kiedyś go wykorzystam... Tym razem czasu mi zabraknie, ale POLECAM :)

Anai fajna sprawa z takim prezentem - moja koleżanka dostała na ślub i jej mina była komiczna :szok:

Oki lecę bo mały się obudził a musi teraz zjeść.

Witam teraz ja weekendowo bo od dzis po nockach mam dwa dni wolnego jupiiiiiiiii:-D
Nocki zleciały jak z bicza strzelił:tak::tak: TIGER mi pomóg zwalczyc sennosc;-)

Ewela kurcze ja bym po tym co napisałas nie zastanawiala sie nad powrotem do M mysle ze on chce cie wziasc do siebie a tam bedziesz na jego warunkach i nie bedzie dobrze bo przy rodzicach to sie jeszcze pewnie nie odwazy za bardzo szalec.Widac ze ma charakterek :no:taki typek co juz spiskóje nie ma dobrych zamiarów
magdasF SUPER SUPER SUPER!!!!!!!!!!!!!!!
GRATKI DLA DZIECIACZKÓW KTÓRE KONCZA 4 M-C!!!!!!
Ania no uparty ten twoj :no:
Mialam to napisane godzine temu teraz wysylam ide poczytac co napisalyscie i odp kolejny raz :-D

Cześć dziewczyny!!Kurcze,mam takie zaległości w BB,że nie wiem kiedy nadrobię czytanie wszystkich wątków...tydzień czasu jak nie mieliśmy neta;-(chyba rozłożę sobie na raty czytanie...widzę,że wiele się wydarzyło...

dorotko nie wierzę to, co widzę...jednak się zdecydowałaś...kurcze,nie pozostaje mi nic tylko życzyć powodzenia...

Taaa piłam winko ale było juz po 12stej;-)
Humorek dalej lepszy...tylko Hani nawala. Może i ona winka potrzebuje??;-)

reklama
Do góry