reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
czesc dziewczyny:-)

u nas ostatnio rodzinnie bo mężula ma wreszcie wiecej wolnego dlatego mnie siadam do kompa. śniegiem u nas wczoraj sypnęło i to ostro a ja chciałam juz szykować sie do wiosny z ubraniami:-D musze isc obiadzicho szykować, może wieczorem uda mi sie dłużej posiedzieć z wami.
czy minisia dzis nie jest w pracy pierwszy dzień czy pokręciło mi się??

czesc dziewczyny:-)

u nas ostatnio rodzinnie bo mężula ma wreszcie wiecej wolnego dlatego mnie siadam do kompa. śniegiem u nas wczoraj sypnęło i to ostro a ja chciałam juz szykować sie do wiosny z ubraniami:-D musze isc obiadzicho szykować, może wieczorem uda mi sie dłużej posiedzieć z wami.
czy minisia dzis nie jest w pracy pierwszy dzień czy pokręciło mi się??
tak tak tez własnie o niej pomyslałam:)))

Magdziunia oby oby choc w połowie lutego znów ma zima wrócic:crazy:

kiedy planujecie się wprowadzać??.

mam nadzieje ze na BozeNarodzenie 2010, ale zobaczymy jak będzie:tak:
Kaka trzymam kciuki za @ ( choć swoją drogą odchowałabyś sobie dwójeczkę za jednym zamachem:-D)
Justynka no to korzystaj z tego że mąż w domku, a my poczekamy:tak:, ja z kolei częściej jestem na bb bo mój pracuje:tak:
Mirabelko już mamy kolor wybrany, masz rację wybór jest duży ;-)
Kate pewnie koleżanka już jest- miłego popołudnia;-)

My na chwilkę w domku, Karolinka się przebrała i zawoże ją na imprezkę urodzinową do koleżanki, Lenka po drugiej zjadła, i teraz śpi w foteliku więc ją tylko przeniosę do autka i jazda, kochane dziecko:tak:
No to lecimy...

My juz dzis po spacerku- korzystany dopóki jeszcze śniegu choć odrobina została :) Teraz mały wylądował na macie razem z pudełkiem z klockami, pluszakami itp itd- szybko się nudzi, próbuje już wszystkiego żeby go zająć :) Wieczorami testujemy samolociki na rączkach, konika na stopie- wszystko co tylko przyjdzie mi do głowy- bo za długo mały terrorysta jak go nazywa mój M nie poleży...Kolejna noc Adas przespał u siebie (no z 3 pobudkami na jedzonko- 12, 4, 6), nad ranem M przyniósł go do mnie jak wychodził do pracy.Zaraz zabieramy się za jabłko z gruszką.Ula- domek śliczny! Pewnie nie możesz sie już doczekać przeprowadzki...Dziewczyny jak uzyskać dostęp do zdjęciowego>>>?

kaka to za co trzymać kciuki, za @ czy jej brak:)

Mały leży na macie na brzuszku, ja już poćwiczyłam i sobie siadłam na chwilke na kompa, a porządki jak leżały tak leżą

Kaka trzymam kciuki za jutrzejszą rozmowę i za @ :-)
Ulka śliczny domek, potem jeszcze jakiś fajny tynk, teraz taki wybór kolorów i faktur, no i fajnie położony :tak:
moli rodziłaś w Gdańsku? właśnie widzę że niedaleko mieszkamy :-)

A u nas dziś strasznie wieje chociaż piękne słonko, więc spacer krótszy niż codzień
W Biedronie są pieluchy Huggies Super Flex 3 78szt. za 32,99, z jakimś mini kocykiem albo szalikiem czerwonym, nie wiem bo jeszcze nie otworzyłam, ale to chyba dość dobra cena

Hej Mirabelka73!!:-)Tak,rodziłam w Gdańsku na Zaspie,a Ty?Aż mi się mordka uśmiechnęła widząc,że ktoś z moich okolic:-)Chyba wyślę M też do Biedrony,ja kupuję za 39,99,to niby tanio ma być...kiedyś byłam w Biedronie i ich nie było,a z Mikim nie lubię chodzić po marketach...

reklama
moli ja też na Zaspie i bardzo miło wspominam pobyt w szpitalu, może się nawet spotkałyśmy gdzieś na korytarzu :-) tylko że ja byłam na aseptycznym bo po cc. A jak Twoje wspomnienia szpitalne?
Wiecie że ja myślałam że babka w kasie się pomyliła z tą ceną pieluch, bo na półkach było 39 z groszami, mam nadzieję że u Was też tak tanio. A ten niby kocyk to dla lalek bardziej ;-) albo dla kota mi się przyda :tak:

Do góry