reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Wiec przyszla pani lat 54 I wiecie co byla bardziej energiczna niz 20 latka Wiecie jaka fajna Zaraz niunie nosila przytulala calowal Taka babcia niania :-)
Ona jako jedyna miala az takie fajne podejscie do niuni.Warunki jej pasuja Muwie wam chcialabym miec tyle werwy w jej wieku co ona

Kurcze nie wiem na kogo postawic i serio mam straszny dylemat :-(

Chcialam je teraz wyprobowac Myslalam aby przyszla tak 3 dni pod rzad po jakies 4 godziny zaplacilabym jej jakies 50 zl za to I tak myslalam ze sprawdze jedna starsza a druga mlodsza Ale puzniej jak ja mam jednej powiedziec ze jej nie chce ???????????????????????????????? kurcze co ja mam zrobic ?????

M poszedl do biedronki i kupil te pampki Hugies 78 szt za 36 zl ale bez prezentu

reklama
My w niedziele mamy chrzciny I musze sie wziasc za sprzatanie Jutro z rana usg juz sie nie moge doczekac bo juz chce wiedziec co i jak.Pozniej jade zalatwiac niunia krte NFZ musze jechac do innego miasta Wiec od czwartku zabieram sie za sprzatanie

Nie robiłam teściku jeszcze;-) Ale myślę, ze mogę miec teraz nieregularne cykle...pomyślę o tym jutro;-)

Za to beszczelnie piję winko. Bo nie wierzę w to ze jestem.

Hanka własnie obudziła się z ostatniej drzemki. Przetrzymam ją do 21 i lulu;-)

Matko jutro ta rozmowa, zaczynam mieć stresa...
No no ... trzymam kciuki za rozmowę - uda się napewno.

Ech ... winko powiadasz ... smaku mi narobiłaś :-D

My w niedziele mamy chrzciny I musze sie wziasc za sprzatanie Jutro z rana usg juz sie nie moge doczekac bo juz chce wiedziec co i jak.Pozniej jade zalatwiac niunia krte NFZ musze jechac do innego miasta Wiec od czwartku zabieram sie za sprzatanie
Dorotko trzymam kciuki za usg.

A ja się tu pochwale najpierw myslalam ze to przypadek ale dziś już drugi dzień jak mały przekłada zabawki z raczki do rączki
Pati gratki dla małego za postępy.

Ja przez ostatni weekend nie wiem jak żyłam. Ciągle jakieś załatwianie, sprzątanie a w niedzielę chrzciny ładnie się udały! Kuba prawie wogóle nie spał w kościele, zasnął tóż przed tym jak miał być polewany wodą-a tak się rozglądał po kościele i grzecznie leżał. Przyjęcie też się udało,skończyło się po 20. Wieczorem nie chciał nam do 2 zasnąć:szok: Chyba musiał odreagować całą tą imprezę.A wczoraj cały dzień byliśmy u teściowej bo imieniny jej były i nie miałam jak napisać. Dzisiaj cały dzień zaganiana, zakupy, pranie, sprzątanie prasowanie-teraz chwilka relaksu bo robak śpi:-) Tylko ciekawe co on będzie w nocy robił:confused:
Anetko och napewno męczący ten weekend był.
A Kubuś dzielny i pewnikiem tak jak napisałaś musiał odreagować całą imprezę.

Magdziunia oby oby choc w połowie lutego znów ma zima wrócic:crazy:
O nie ..... ech ... a już myślałam, że wiosna wcześniej zawita.

Mały już śpi od 19.30 więc mam czas na klikanie.
Oglądam właśnie jednym okiem film na Polsacie.
Wciągnełam jabłuszko i chyba pójdę po drugie :-p

Zaraz też się położę ale dziś chyba będę spała w staniku bo mnie ostatniej nocy tak mleko zalało, że rano pachniałam jak zupka mleczna ;-):-p

Hej dziewczyny dawno tu niebyłam i was neiczytałam, u mnei duzo sie zmieniło, moj M sie wyprowadził bo powiedziałam mu ze niechce wziąść ślubu koscielnego zabrał obraczke, a teraz płacze ze chce sie ze mna wyprowadzic na stancje i wtedy bedzie dobry dla mnei bo tak to był zły przez moich rodziców:dry:a 2 miesiące siedział przed kompem i mieszkania neirobił bo mu sie niechciało, widocznie było mu dobrze z tesciami. on cały dzien siedział w domu a ni mnie neiprzytulił ani niepocałował, taki zimny, niepomagał mi zabardzo tylko ściągał filmy z neta:angry:a teraz ryczy ze sie zmneini i bedzie oki, ale mysle ze albo sie kogos kocha i sie stara od poczatku tz nietrzeba sie starac poprostu sie kocha ta osobe i to okazuje.Oh Boze szkoda mi dziecka, bo mowi ze ja mu zabrałam prawo do opieki nad dzieckiem i widzeniem jej codziennie, ze załozy mi sprawe i musze mu oddac kase która w wsadził w mieszkanie 10tys nieiwem skąd wytrzasne:-(

Ewela- przykro mi że tak C się ułożyło, ale może to lepiej że to się stało przed ślubem...a nie po... trzymam kciuki i tulę mocno:tak:

Hej dziewczyny dawno tu niebyłam i was neiczytałam, u mnei duzo sie zmieniło, moj M sie wyprowadził bo powiedziałam mu ze niechce wziąść ślubu koscielnego zabrał obraczke, a teraz płacze ze chce sie ze mna wyprowadzic na stancje i wtedy bedzie dobry dla mnei bo tak to był zły przez moich rodziców:dry:a 2 miesiące siedział przed kompem i mieszkania neirobił bo mu sie niechciało, widocznie było mu dobrze z tesciami. on cały dzien siedział w domu a ni mnie neiprzytulił ani niepocałował, taki zimny, niepomagał mi zabardzo tylko ściągał filmy z neta:angry:a teraz ryczy ze sie zmneini i bedzie oki, ale mysle ze albo sie kogos kocha i sie stara od poczatku tz nietrzeba sie starac poprostu sie kocha ta osobe i to okazuje.Oh Boze szkoda mi dziecka, bo mowi ze ja mu zabrałam prawo do opieki nad dzieckiem i widzeniem jej codziennie, ze załozy mi sprawe i musze mu oddac kase która w wsadził w mieszkanie 10tys nieiwem skąd wytrzasne:-(

Ewela - fajnie że wpadłaś. Mój M też potrafi sporo przebywac przed kompem ale pomaga przy Hani. Słuchaj...nie wiem czy dobrze myśle. Macie cywila tak? Macie rozdzielnosć majątkową...bo jak nie to się moze cmoknąc w nos. Tak mi sie wydaje.

Minisia jak tam w nowej pracy...nic nie napiszesz nam??

Mój mąż też uwielbia siedzieć przed kompem ale jeśli mały zaczyna płakać to zaraz leci i zajmuję się nim.
Jest coraz lepiej.
Ostanio nawet w nocy do niego wstawał i zaglądał czy wszystko w porządku.

Ewela tak jak napisała Kaka - jeśli macie rozdzielność majątkową to nie może żądać od Ciebie zwrotu.

No właśnie ciekawa jestem jak Minisia po dzisiejszym dniu?

A co się dzieję z Motylkiem i Gosią?

Kurcze EWELA strasznie mi przykro ze sie to tak poukladalo :tak:
Moj M jest jaki jest ale zawsze bardzo mi pomagal i nadal to roi WSTAJE ze mna do malej w nocy mimo ze chodzi do pracy na rano Ale i ja bede wstawala w nocy jak ja zaczne chodzic do pracy M jak tylko jest w domu pozmywa,ugotuje,wypierze i Ja juz nie pamietam jak sie prasuje bo to M robi i serio juz nie wiem jak sie z psem chodzi ;-)M zawsze taki byl Na to nigdy nie moglam i nie moge narzekac No ale nie o moim M mielismy rozmawiac hihihi

Po kapieli M poszedl Oli nakarmi w lozeczku Wciagnela 110 z kaszka i pospala godzine po godzinie teraz sie obudzilla i wciagnela 100 ml samego mleka Dalam jej zas jesc bo jak na nia to te 110 wczesniej to bylo dosc malo:baffled:

Dziewczyny kurka nie wiem co zrobic z ta niania bo kazda jest ok

Lece spac bo jutro od rana wiele atrakcji jejku jak ja sie boje tego usg

reklama
Kaka ja obtaczam okrągły serek w jajku i bułce tartej i smażę na głębszym oleju, aż zaczyna rozmiękać albo wypływać, a wczoraj jedliśmy taki gotowy z Lidla z promocji :-)
Powodzenia na rozmowie!!!

Małaulka fajny domek. Też mi się marzy, ale na razie nie osiągalne. Mam 3-4 lata aż Martyna nie pójdzie do szkoły i wtedy chciałabym, żeby każde miało swój pokój.

A mi sie gotuje własnie rosołek:-p:-p:-p:-p

Mniam mniam :-p:-p:-p

Mirabelka i ja dziękuję za cynk i wyślę M jutro do biedrony

Justyna miłych chwil w rodzinnym gronie. Ładuj baterie :tak:

A ja czekam na przyjaciółkę. O 12.00 napisała, zę zaraz będzie i jeszcze jej nie ma. Dobra jest...

No nie ma co :baffled:

Mój M właśnie polazł na służbowa kolacje a ja znów w domciu:sorry2::sorry2::sorry2: ja sobie to kiedyś odbije, mały od 3min lezy na macie i juz stęka:dry::dry::dry::dry:

My z sąsiadką będziemy odhaczać w kalendarzu każde wyjście naszych M na bilard i będziemy odbijać sobie.

Ppatqa gratki dla synka!!!

Magdziunia ja od porodu śpię w staniku :sorry2:

Ewela strasznie przykro, ale może rzeczywiście lepiej teraz niż później.

A u mnie też wieje, że łeb urywa. Martyna głupieje już w domu, ja też pomału zaczynam. Prasowania góra, a mi się nie chce :baffled:

Do góry