reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Aparat w telefonie jakoś bardziej mi poręczny;-) A pozatym mogę nim filmik kręcić a naszym aparatem juz nieeeeeeee
Co to za dyskucja na zamknietym???;-)

A mojego M jeszcze nie ma,...

....okresu też jeszcze nie mam....

...i chyba będę musiała teścik dzisiaj zrobic...

CZARNA no wlasnie mialam pytac ti jakie plany ma M w stosunku do ciebie ;-)

Oliwiwa dalej spo juz razem ponad 2 godziny bedzie o 15 miala pore karmienia ide ja na spiocha nakarmic

kiedyś wam powiem o tych planach:tak::tak::tak::tak:

Kaka to czekam na wieści!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czyżby październik09:))))))))))))
mi sie juz konczy @

Kaka trzymam kciuki za jutrzejszą rozmowę i za @ :-)
Ulka śliczny domek, potem jeszcze jakiś fajny tynk, teraz taki wybór kolorów i faktur, no i fajnie położony :tak:
moli rodziłaś w Gdańsku? właśnie widzę że niedaleko mieszkamy :-)

A u nas dziś strasznie wieje chociaż piękne słonko, więc spacer krótszy niż codzień
W Biedronie są pieluchy Huggies Super Flex 3 78szt. za 32,99, z jakimś mini kocykiem albo szalikiem czerwonym, nie wiem bo jeszcze nie otworzyłam, ale to chyba dość dobra cena

Mirabelka dzięki za cynk o pieluchach. Cena bdb. Ja ostatnio kupiłam Haggisy i jestem zadowolona:tak::tak::tak: Ciekawe czy w naszej biedronie będą:confused:

Witam i ja.
Mały wczoraj znów dał mi popalić.
Wykąpałam go o 19.00 i o 19.20 już spał - zmęczył się biedulek.
Za to ja się wyspałam i odpoczęłam.
Mały na śpiocha zjadł o 3.40 i obudził się z uśmiechem o 7.20

Teraz też śpi sobie ale z maleńkimi przerwami - mam go w wózku i jakby co to bujam.
Przynajmniej nie płacze.

Kaka no to czekamy na wieści ;-)

Mirabelko u nas też wieje strasznie i przez to nie poszliśmy na spacerek - mały został z babcią a ja wyskoczyłam na chwilunię po zakupy.

reklama
Ula - fajny domek, kiedy planujecie się wprowadzać??
Ppatqa - Szymcio też z butelki nie chce jeść. Bebilona się nie tknie, Bebiko w miarę, ale najprędzej moje ściągnięte, choć też kręci nosem i się drze przy tym...z cyca za to bez problemu.
Czarna - no no, jakie to plany?? uchyl rąbka tajemnicy.

Dzięki za info o opieluchach, chyba też sie wybierzemy ..
a my po spacerku.. zimno, wieje i ohydnie sie zrobiło w trakcie spaceru, więc uciekaliśmy z powrotem do domciu.
Teraz zaberam się za obiadem, a Mały śpi...

Do góry