reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Kaka, Kate- dzieki;-)

moja mala wtrabila wlasnie 180ml:szok: i nie chce ani na macie ani w lezaczku, siedzi mi na kolanach gada z lapkami w dziobku i tak sie slini ze mam cala reke mokra:-D

Czarna pracuje na BP, jako kasjer-sprzedawca, z wyksztalcenia jestem technikiem informatyki i internetu ale jakos nie wyobrazam sobie pracy w biurze:tak:Teraz jacek namawia mnie na studia , ale cyba juz odwyklam od uczenia sie, chociaz kusi mnie kusi zeby zaczac farmacje, w koncu zawsze lepiej pracowac w aptece niz na stacji...ale chyba za glupia jestem i troche sie boje czy dam sobie rady;-)
ja tez mysle o farmacji:-p:-p:-p:-p
Kaka to super piachy zacisniete za jutrzejsza rozmowe:tak:
Małaulka ale super domek. Normalnie zazdroszcze. A moj tez u mnie na kolankach:-D:-D:-D

A mi sie gotuje własnie rosołek:-p:-p:-p:-p

Heja!A ja właśnie wróciłam ze spacerku,piję kawusię dla rozgrzewki:-)Kurcze,ja nie mogę chodzić po sklepach dla dzieciaczków,zawsze kupię coś nieplanowanego grrr...Kupiłam małemu smoczek gryzak w kształcie podkówki z TT,ma któraś z Was może taki?Sprawdza się?Trochę kojarzy mi się z jakimś aparatem na krzywy zgryz ghihi Narazie mały gryzie tak sobie go,zobaczymy...

Ja mam taki gryzak...czasem go posście ale smoka lubi najbardziej.

Widzę, ze same farmaceutkli wkoło;-)

MOLI ja tez mam ten gryzak :-) ale narazie Oliwcia go nie chce
Ja tez dzis kupial butelke ale tym razem z Aventu bo mam jedna z lovi wieksza i jedna mniejsza i juz sa az czarne z tej nasze slicznej wody wrrrrr
ULU no ja tez zazdrpszcze domku Sliczny :-)
CZARNA dobrze ze u was juz lepiej :-)

My po spacerku Oliwia spi Ja zjadlam i was poczytalam Teraz lece cos posprzatac bo w domu sajgon straszny A od 17 nianie maja przychodzic :-)

ula śliczny domek
Magdasf ojejku niezła jesteś dla mnie farma była najgorszym przedmiotem na studiach
czarna to zdrowieć dalej ci zostało

Mi Kamil z butli je gorzej niż z cyca:( ja już po spacerku i stajni, zgrzałam się jak nie wiem bo musiałam najpierw siana na nosić, naszczęście mały ładnie spał- u mnie wygląda to tak jak jestem w stajni mały przed stajnią w drzwiach, jak w stodole mały tam przy drzwiach, a jak latam między nimi to on tak ze mną. Teraz jeszcze śpi na ganku. Dzis na spacerzee widziałam lisa, a już z 2 miesiące niewidziaolam nic poza sarnamii ptakami. Ja za porządki sie jeszcze nie wziełam bawiłam sie wczesniej z małym i jakoś szybko zleciało, tylko narazie pranie udało mi się zrobić, więc będe nadrabiac popołudniu.

no no no...farmacja:-pale myslicie o techniku farmacji czy raczej z grubej rury na studia ?
co do gryzaka to ja chyba tez musze sie zaopatrzyc...bo pielegniarka jak byla u mnie to mowila ze te lapki w buzi to zabki bo to juz moze swedziec nawet 3 miesiace przed:baffled:jak dobrze ze ja nie pamietam jak mi wychodzily.pewnie cholery mozna dostac...
moj maly spi juz 2 godziny:-)pewnie mysli ze na spacerku jest:-Dale chyba konic dobrego bo cos tam kwekac powoli zaczyna....

reklama
Witam ! Sorki że przez ostatnie dni mało sie odzywałam ale mieliśmy chrzciny Maciejka.Przez dwa dni kucharka tłukła moimi garnkami potem goście potem sprzątanie i tak zleciało. Zaraz Was sobie poczytam i nadrobie zaległości. Mały spisał sie na medal. Płakał tylko jak mu główkę polewali.
My dziś ze spacerku rezygnujemy bo wieje strasznie.i nieprzyjemnie jest. ogólnie ja tez jakas taka do kitu jestem, nic mi sie nie che a Macio ciągle drzemie.pozdrawiam cieplutko i miłego dnia życzę.

Do góry