reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

No i po spanku, po szleństwach, po jedzonku i... znowu kimonko. Tuśka mi się zaczęła śmiechem zanosić, że aż mnie skręca od chichotania. Coś niesamowitego te pierwsze chichrawy:-D
Był u nas listonosz i stwierdził, że takiego śniegu nie mieli od 20 lat. Heh, zaprosiłam do Polski;-)

Kasia jak się robi taki porządek?

Ula w pięknych okolicach mieszkacie. Jeździliśmy tam dość często w zeszłym roku.

Magdziunia, a mi się śniło, że mieszkam w państwie o ustroju matriarchalnym, faceci zajmują się wszystkim, noszą wysokie kozaki (chyba jakiś schiz mam), a kobiety mają wyłącznie pięknie wyglądać. Jedyne co, to obowiązywały ubrania w białych lub zielonych kolorach i obudziłąm się kręcąc głową, że nie lubię takiej mody:rofl2: To tak odnośnie ucieczki od rzeczywistości.
Jeny, ale ten żurek... Na PRAWDZIWEJ szyneczce... Mam ślinotok

Magdasf1 torcik powiadasz... Kulinarnie się zrobiło, a ja na diecie cud (eliminacyjnej, bo mi mała czegoś nie toleruje)

Anna22 ja mojej czasami włączę Pszczółkę Maję - wytrzymuje cały odcinek i mało nie wlezie w komputer jak gęba Mai (Maji?) zajmuje cały ekran. Ale Tuśka jest łasa na żółte i czarne kolory.

Dorota naszło mnie, że w pracy przy takich dzieciaczkach, to my będziemy chodzące zombie...

Oj idę coś upichcić. W końcu COŚ mi jednak wolno jeść;-) Pozdrowionka

reklama
A ja po południowej flaszce...Hanka śpi w łóżeczku a mama sobie zaraz kawkę sprawi. Zyć nie umierać;-)

Ja też czekam na wiosnę...ale też na wiosnę do pracy trza będzie wrócić i co ja z tej wiosny mieć będę??

Magda...w sumie jedna i druga obaliła flache. Ja wodę mineralna a Hanka mleka;-)

Własnie przegladam oferty pracy w naszym mieście. Zaintrygował mnie wakat kierownika spawalni...moze bym sie nadawała??:tak::-D;-)

Hejka !! znow bez polskich znakow, bo Maly na cycu...
Kasia - super macie z ta dzialka !!!! My niestety nie mamy takich mozliwoscdi... jedynie ciotka ma apartament w Zakopcu, wiec chcemy tam jechac, a poniewaz na cxodzien mamy 1 pokoj i kuchnie na razie, to az mnie nosi zeby sie gdzies ruszyc...
Dzieki dziewczyny, moze faktycznie potrzebuje teraxz wiecej... ale mam nadzieje ze zmieni mu sie to szybko, bo meczace jest takie karmienie non stop...a tez go karmie kiedy tylko chce.

U nas non super....Maly zasnal przed 22, o 3 szybki cyc, o 6 szybki cyc i do 9 spal....bylismy na spacerku...bialo wszedzie... fajnie

My jednak poszłyśmy na spacer (znowu na 4 wózki, a poetm jeszcze jedna mama się dołączyła) na ponad 1,5h. Potem cyc, króta drzemka, zabawa i teraz Mari juz 2 raz w ciągu dnia zasnęła bawiąc się na macie. Kochany żuczek mój! Normalnie bym ją schrupała...

Choroby jakoś na szczęście (po tym porannym kaszlu) ani widu ani słychu...

reklama
MAGDASF to powodzenia w tej pracy :-)
KAKA no no moze sie zalapiesz :-)
EVELAJNA no zombi wkrocza do akcji :-) a wlansie ty kied wracasz do pracy bo ja po 16 kwietnia

DZIEWCZYNY PYTANIE DO WAS ZA 100 PUNKTOW CHODZI MI O TE NIANIE BO DZWONIA ROZNE I NIE WIEM CZY GUSTOWAC W TYCH MLODSAZYCH CZY W TYCH STARSZYCH
DZWONIA I STUDETKI I BABKI PO 50 LAT I NIE WIEM NA KTORE POSTAWIC BO Z JEDNEJ STRONY TO STARSZA TO MA DOSWIADCZENIE ALE I ROZNE PRZYZWYCZAJENIA A MLODA TEZ COS CIEKAWEGO MOZE WPROWADZIC I JUZ NIE WIEM A MAMA NIE POTRAFI MI DORADZIC ANI GRZESIEK A WY JAK MYSLICIE
PROSZE O WASZE ZDANIA BO JESTEM CIAKAWA

Do góry