reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Aniaaa- tu w irl prawidłowa temperatura ciała człowieka to nie 36.6 a 37stopni, więc chyba nie ma powodów do niepokoju u Szymonka:tak:
Minisia- przykro mi że tak masz z rodzicami, chyba zapomnieli że Ty jesteś już dorsła i nie potrzebujesz pozwolenia od nich, :no: nasi też do d...., proponowaliśmy im kupno biletów na tydzień do wnuczek- to nie bo.....tysiąc powodów przeciw, no to mówię do M, nie proś już więcej, bez łaski:no:
Wanilia oby się Szymon uchronił od choroby

Ja dziś niezabardzo się czuję boli mnie głowa, mała jeszcze śpi odkąd wróciłyśmy ze szkoły więc chyba się pójdę położyć na chwilkę;-)

reklama
Witam i ja popołudniowo.
Spacerek zaliczyliśmy i to długi - mały pospał słodko i dobrze.
Bo tak w domku to byłoby góra 30 min.

Teraz mały z tatusiem a ja mam chwilkę na BB.

Minisiu oj przykro mi bardzo.

Wiolu zdrówka dla małego.

Aaniu ja podobnie jak Ty układam małego albo na przedramieniu i tak ogląda sobie świat albo na przewijaku na brzuszku.
Na poczatku mały nie lubił tego ale teraz jest coraz lepiej.

Co do kosmetyków to ja używam do kąpieli Nivea Sensitive, a wcześniej Oilatum.
Oliwka Bambino sprawdza się.

Kiedyś ja używałam Johnsona po kąpieli i szczerze to wysuszał mi skórę.

Kaka ty to jestes niemozliwa:-D Juz wczoraj chcialam napisac ze na jakie ty strony wchodzisz:-D:-D:-D:-D:-D:-DFaceci poprostu wymiataja:-D Ja nie mam prawa jazdy, i cyba nie szybko bede miala bo nie czuje tego zebym byla dobrym kierowcom.

No widzisz...takie skarby mi wysyłają na emeila służbowego. A swoja drogą to zboczenie zwodowe, ze go codziennie sprawdzam??

Ja używam kosmetyków nivea i bambino i nie ma uczuleń u nas.

Za to chyba idą ząbki...Hanka marudna jak nigdy. Marudzi, płacze...łeb mnie dzisiaj boli. Musze ją przeczymać do 21 a potem lulu.

WESOLUTKA to dlugo ja trzymasz w tej lazience :tak:ale Ci sie nie dziwie jak ona taka krzyczaca to pewnie karzda chwila jak nie placze jest dla ciebie zbawienna ;-)
Dobrze ze dostalas @ Ja teraz na swoja czekam Ale u mnie spokojniej bo napewno w ciazy nie jestem :tak:
ANTUANET ty masz teraz chrzciny a my tydzien po was :tak:i tez juz mam stresa ;-)
MARMA fajnie z tym konikiem u Ciebie dzis wyszlo:tak:
ASIU ciesze sie ze z Rafalkiem juz lepiej
PPATQA moja ostatnio robi kupke zawsze rano i to taka porzadna A pozniej to albo juz koniec na tej jednej albo jeszcze gora 2 zrobi ale takie malutkie :tak:

Jeszcze was nie poczytalam Duzo naskrobalyscie A ja nie mialam czasu do was wczesniej wpasc
Dziekuje za kciuki ale niestety nie pomogly :baffled:

ULU zdrowka dla Ciebie
WIOLU zdrowka dla Malego
MINSIA wposlczuje z rodzicami :-(Kurcze ze wlasny rodzic nie moze pomoc wlasnemu dziecku :wściekła/y:Brak mi slow ale ja mam tak z tesciowa Ale dobrze ze mam doo nich daleko Gratuluje nowej pracy I 3 mam kciuki abys ty i Weronisia dobrze ta rozlake przezyly A na tym banku sie nie znam wiec nie pomoge
MOLI moja Oliwia w dzien zasypia na drzemki bez problemu A jak przychodzi wieczor to nie jest takie latwe Ona robi sie marudniejsza i placzaca A usypianie po kapieli to tez nie latwa sprawa:wściekła/y:
MISIA ja uzywalamNIVEA i bylo ok A dzis kupilam do kapieli pierwszy raz firmy BABY DREAM czy jakos tak I ciekawe jakie to bedzie

Oliwia tez marudna :-(I placze non stop

CZARNEJ nie ma bo pewnie z choroba walczy A cos dzis Asi zabardzo nie widac ?????????

Dorcia och przykro, że jednak kciukasy nie pomogły.

Wpadłam na chwilunię - bo cały czas mąż kompa okupuję.
Ech ....

Poczytam jeszcze co na innych wątkach i zmykam spać.

ANIA – najpierw miałam Emolium krem (taki zwykły, ale też jest b. fajny i czasem go stosuje do ciałka), a jak Marika miała krostki to jej kupiłam Emolium krem specjalny – stosuję go po kąpieli i przed spacerem (jest bardziej tłusty niż tamten)

A gdzie mierzysz ta temp.? Bo jak w pupie to pamiętaj o odjęciu 1 stopnia. Temp. 37 jest normalna, wiem, że przeciwgorączkowe to dopiero się podaje chyba powyżej 38.

Ja też powinnam być na listopadówkach…
MISIA – ja nie używam Johnsona więc nie pomogę, dziś kupiłam pierwszy raz Ziaja do kąpieli zamiast Emolium – zobaczymy jak zareaguje
MOLI – u nas tez czasem leży sobie w najlepsze 1,5h zamiast spać… rożnie bywa
MINISIA – urlop w płaceniu rat to chyba masz po prostu jakiś czas bez płacenia (miesiąc, dwa)

A u nas mały małpiszonek nie chce zasnąć i krzyczy cały czas...

reklama
Czesc u nas nocka u nas okropna Oliwia usnela o 22,30 Ja poszlam spac o 23,30 a o 1 juz byla pobudka pozniej o 3,15 5,40 i o 7,40 czyli regularnie co 2 godziny bylm na nogach Teraz chodze do tylu:baffled:Oliwia lezy i zajmuje sie soba
Pogoda do D...

Ja mialam isc dzis z mala do szefa ale ze jest zimno przynajmniej narazie to nie wiem czy nie poczekam na mame i pojde bez oliwi Zobaczymy jaka bedzie pogoda:rofl2:

Do góry