Antuanet24
Październikowe mamy'08
Witajcie
U nas nocka dobrze, Kuba budził się tylko 2 razy na karmienie i spał prawie do 10:-) Ja byłam pozałatwiać sprawy w pracy. Macierzyński kończy mi się 23 lutego, ale mam jeszcze do wykorzystania 23 dni urlopu wypoczynkowego z tamtego roku, i mogę wziąć cały wymiar z tego tak więc gdzieś do maja jestem z Kubciem
Po drodze wstąpiłam jeszcze wymienić buciki do chrztu bo chrzestna kupiła za małe. W niedzielę będziemy chrzcili małego i już w domu ogólne zamieszanie, narazie jesteśmy u moich rodziców bo babcia pilnuje wnusia a my możemy pozałatwiać ostatnie sprawy. Najgorzej się martwię że świeca nam nie przyszła co zamówiliśmy na allegro:-( Mam nadzieję że jeszcze przyjdzie....
ulu jak czytam takie historie o "takich" matkach aż łzy same napływają do oczu.
dorotka trzymam kciuki żeby się udało to co zaplanowałaś.:-)
Idę poprasować bo się nazbierało.Miłego dzionka.:-)
U nas nocka dobrze, Kuba budził się tylko 2 razy na karmienie i spał prawie do 10:-) Ja byłam pozałatwiać sprawy w pracy. Macierzyński kończy mi się 23 lutego, ale mam jeszcze do wykorzystania 23 dni urlopu wypoczynkowego z tamtego roku, i mogę wziąć cały wymiar z tego tak więc gdzieś do maja jestem z Kubciem
Po drodze wstąpiłam jeszcze wymienić buciki do chrztu bo chrzestna kupiła za małe. W niedzielę będziemy chrzcili małego i już w domu ogólne zamieszanie, narazie jesteśmy u moich rodziców bo babcia pilnuje wnusia a my możemy pozałatwiać ostatnie sprawy. Najgorzej się martwię że świeca nam nie przyszła co zamówiliśmy na allegro:-( Mam nadzieję że jeszcze przyjdzie....
ppatqa nasz robi raz na tydzień, ale porządnie że prawie się nie mieści. Pediatra nam powiedziała że jeśli się nie pręży ani nie płacze to że to jest wg niej norma przy dziecku karmionym piersią.a ja mam pytanko ile wasze dzieci robią kupek dziennie teraz na cycu
ulu jak czytam takie historie o "takich" matkach aż łzy same napływają do oczu.
dorotka trzymam kciuki żeby się udało to co zaplanowałaś.:-)
blond_20 dobrze że z Rafałkiem lepiej, oby całkiem mu przeszło.Witam a u nas noc w miare spokojnie minela.maly nie wymiotowal od wczoraj.wczoraj zrobil 5 kup czyli nie tak zle.z nosa mu kapie wiec mu frida co chwile tony odciagam, ale goraczki nie ma i chyba troche lepiej z nim bo je lepiej.
Idę poprasować bo się nazbierało.Miłego dzionka.:-)