wesolutkaaa
Fanka BB :)
Blond daj mu smecte ona jest dobra na odwodnienie na biegunkę i wymioty mi kazał lekarz ją podawać jak miała rozwolnienie pomogło po 2 dawkach.Bez recepty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wesolutka to tak jak ja z tym,że ja już miałam okres - 18 stycznia przylazła @Dziewczyny ja już miałam 2 razy okres ostatni tak gdzieś 21 grudnia a teraz nie mam i czekam jeszcze tydzień a jak nie idę z krwi zrobię test.Masakra jestem przerażona.żebym i ja nie musiała zaraz do nowego wątku się zapisywać
My do żłobka, a właściwie 4 złozylismy prawie miesiąc temu wnioski. Jesteśmy ok. 300 w kolejce :-). Myslę, ze ma szanse się do dwulatków dostać ;-)KASIU
Wiecie zastanawiam sie na zlobkiem dla malej ale w moim miescie nie ma jest w miescie w ktorym moja mama pracuje by ja odboerala po swojej pracy ale nie wiem czy pogodze godzinne oddania Oliwi do zlobka z godzina pojscia do pracy I nie wiem czy nie trzeba duuuuuuuuzo wczesniej sie zapisac Nie wiem zaczynam sie czegos dowiadywac