reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2008

troche mi zeszło, ale już napisałam, bo w między czasie kończyła sie moja aukcja i sprzedałąm troche swojego szmatexu, jutro musze kuriera załatwić:happy:

reklama
hehe ja sobie wlasnie myslalam ze cos na rzeczy bedzie z powrotem do pl. Bo chyba tak cieszylabys sie tylko z wygranej w totka, ale za tym tez pewnie by szla ta pierwsza sprawa:-d
fajnie, moze pod koniec roku jak dziecioczki troche podrosna spikniemy jakies spotkanko wyrodnych matek pazdziernikowych??:-d

ja jestem za !!!!!!!:-):-):-):-)

Gulasz gotowy wiec czas spać tym bardziej ze mały zjadł kolacje na raty:baffled::baffled::baffled: i nie wiem o której mnie obudzi:sorry: na koleją butle:laugh2:
papa paździoszki do południa bo nie wiem czy dam rade zajrzeć przed południem;-)

no ja też spadam, 3majcie się, dziekuje wam za dobre słowo, jesteście kochane i że czekałyscie tak dlugo aż tam napisze:-)
spokojnej nocy, mamuski

WoW !!!! Przeczytałam wszystko co napisałyście od mojego ostatniego postu...ale się tego uzbierało!!!!!! sorki, że nie odpiszę na wszystko co bym chciała, ale wymiękam./.późno już... My w każdym razie już wyszliśmy !! !! !! Nie wiem czy dlatego, że uznali, że Szymek już nie potrzebuje dalej brać antybiotyku, czy dlatego, że oddział przepełniony.... (w środku nocy do naszego malutkiego pokoju, doszło kolejne dziecko z matką..).
Ja wciąż walczę z biegunką.. M też dopadła... jakiś wirus... Mały na szczęście się trzyma...
Wanilia , kate ja doceniam to co mam jak widze ile w kolo jest chorych dzieci...Moze to dziwnie zabrzmi, bo chyba nie tak jest cieszyc sie ze to nie twoje dziecko zachorowalo, ale jak czytam blog Agi, to poprostu czasami az lezki same leca i ze szczescia ze nam sie udalo, ze mam zdrowe superowe dzieciaki i dlatego ze jednak inne dzieci maja ciezka szkole zycia juz wtedy kiedy powinny se tylko beztrosko bawic....I nie da sie opisac milosci do swoich dzieci bo samo slowo kocham to za malo:happy:

Dzisiaj idziemy na szczepienie, zobaczymy ile maly grubcio juz wazy, pewnie z 7 kilosow jak nic;-) Ok uciekam ubierac zoche do przedszkola:rofl2:
Magda - jaki blog Agi???? Powiem Wam, że nie sądziłam że będę tak kochać Szymusia... tej miłości się chyba nie da wyobrazić dopóki się nie ma dzieci.... to jest inna miłośc.. inna niż do męża i do rodziców... ale niesamowita... teraz, pomimo że bardzo chcę mieć drugie dziecko, nie wiem czy będę potrafiła kochać je tak samo.. mieć w sobie 2 takie wielkie miłości./.

hej

niezła jazda z tymi z czerwca... :szok: ale bojowo się zrobiło...

Dziś miałayśmy neurologa (na innym watku), potem dlugi spacer (ale ciplutko, musiałam ją cieniej ubrac i czapeczkę cieńszą), teraz Marika wreszcie zasnęła (jakoś z problemami, nie dała się odłożyć), a ja szybko obiadek i jem zupkę właśnie.
Kate - jaka jazda z tymi z czerwca??

Witam!
A ja dziś mam fajny dzień :-) najpierw znalazłam telefon samsunga F300 a potem zlodzieja złapałam w sklepie do którego sie staram o prace :-) oj dzien pełen wrażeń hehe
Teraz znów mnie ząb napierdziela i lece po tabletke ciekawe ile jeszcze ta wizyte u dentysty bede odkladala bo juz wczoraj o 1 w nocy siedziałam z fajka i czekalam kiedy przejdzie bo spac nie moglam:-p
Minisia - no to niezły dzień !! !! Wiem.. zgadzam się, że trzeba wyjść z tych pieluch...i z jednej strony mam ochotę na kolejnego dzieciaczka, a zdrugiej mam ochotę pójść na imprezę, wyszaleć się, napić się piwka, czy winka...
Ppatqa - a próbowałaś suszarkę do włosów?? Szymek też przy cycu często zasypia tak, że ciężko go dobudzić...chyba trzebaby mu huknąć czymś przy samych uszach, żeby się obudził.. jak go podnoszę, to ręcę i nogi wiszą bezwładnie/...ale czasem karmię go na leżąco i tak już go zostawiam i tylko do łóżeczka przenoszę później.... ale pare rzy chcąg go uśpić gdy był mrudny włączyłam mu suszarkę i działa świetnie!!
Magdziunia - współczuję bardzo... ale dobrze, że jesteś tu z nami z powrotem !!
Wesolutka - którą 8-kę będziesz usuwać?? dolną czy górną??? Moja siostra miała wszystkie 4 usuwane i to miała dość trudne zabiegi, gdyż każda z nich źle rosła i miały jakoś korzenie pozawijane... po usunięciu tych dolnych była opuchnięta, ale nie tak długo! 1 dzień tak bardzo widocznie, a później to już niewiele... sam zabieg nie boli, gdyż jest znieczulony mocno..owszem, nieprzyjemny...ale jak to ona mówiła najgorsza jest "świadomość" tego co jej robią, niż faktyczny ból, czy dyskomfort... mam nadzieję, że Ciebie tez dobrze znieczulą i nie będzie źle !!
Dorotka - i jak Oliwka po nowym jedzonku??

Zmykam spać dziewczyny!! jeszcze na lekrzowym napsizę c i jak dalej z nami...

Witam u nas nocka taka Poszlam spac o 22,30 pobutka na karmienie byla o 1 i o 5,30 no i przed 5 minutami wstalysmy
Nawet nawet jestem wyspana Teraz sniadanie Przyszykowanie siebie i malej i lece na klachy do kolezanki pozniej inhalacje i planow brak Nie zanosze dzis siuskow malej do badania bo wczoraj nie udalo mi sie ich zebrac .
Aha wczoraj Oliwia dostala 2 raz troszeczke marchewki z jablkiem a wieczorem bylo straszne darcie wiec narazie jej juz nie dam Jutro pogadam z lekarka i chyba serio zaczne jej dawac po 4 miesiacu :tak:W koncu to juz za miesiac z malym hakiem :tak:

reklama
Justynka super wieści!!!
Ania ide teraz do usunięcia 1 8mki dolnej i zostaną mi jeszcze 2.U mnie tez ciężko bo jedna 8 wchodzi na siódemka i ją wypycha a tą co bede miała usuwaną to mi w kość poszła i mam trochę spuchnięte.Weszłam ostatnio na forum o wyrywaniu zebów i normalnie sie przeraziłam jak ludzie opisują jak cierpieli.Jestem dobrej myśli ale sie boje.
Dorotko moja Jagusia formalnie za 3 dni będzie miała 4 mies no ale u niej sie liczy ze niby 3 mies będzie miała.Dziś pogadam z lekarzem na temat jedzenia, fajnie by było jakby Jagunia po szczepieniu tez pospała bo trochę sie obawiam nie wiem czy ona pójdzie mi spać jak nie będzie kąpieli bo ona zawsze czeka na tą kąpiel.

A co z tym nowym wątkiem jakim prawem ktoś zakłada nam wątek-ja sie nie znam ale można to wywalić?
Jezu jaki mam syf w domu ale nie mam kiedy posprzątać muszę sie uczyc w wolnej chwili a tu do was klikam:)Pozdrawiam

Do góry