reklama
blond_20
Czarownica
Oj ja tez podziwiam.ja wogole sobie nie wyobrazam miec 2 dzieci.
Hej mamuśki!!!!!!! Nareszcie jestem i ja :-) Stęskniłam się potwornie za Wami, ale chyba zanim wszystko przeczytam mina wieki - nawet na razie nie próbuję...
Co u nas? Nie wiem, czy dziewczyny przekazywały, ale najpierw była u nas rodzinka, potem padł system w kompie i nie było dostępu do netu, więc byłam odcięta od świata :-( :-( :-(
Tak to w miarę ok. Marika uregulowała sobie funkcjonowanie i zasypia wcześniej, bo ok. 22 z jedną pobudką w nocy na jedzenie, potem koło 8 się budzi i śpimy tak do 10-11. W dzień śpi coraz mniej, a ja zgodnie z radami z książki "Język niemowląt" wprowadziłam jej zasadę jedzenie-zabawa-spanie i chyba to się sprawdza (wyłączając ostatnie 2 dni, gdzie marudzi bardziej, ale może dlatego, że ja jestem przeziębiona i mnie wszystko denerwuje, a ona to czuje).
Dobra, zajrzę na inne wątki :-)
Co u nas? Nie wiem, czy dziewczyny przekazywały, ale najpierw była u nas rodzinka, potem padł system w kompie i nie było dostępu do netu, więc byłam odcięta od świata :-( :-( :-(
Tak to w miarę ok. Marika uregulowała sobie funkcjonowanie i zasypia wcześniej, bo ok. 22 z jedną pobudką w nocy na jedzenie, potem koło 8 się budzi i śpimy tak do 10-11. W dzień śpi coraz mniej, a ja zgodnie z radami z książki "Język niemowląt" wprowadziłam jej zasadę jedzenie-zabawa-spanie i chyba to się sprawdza (wyłączając ostatnie 2 dni, gdzie marudzi bardziej, ale może dlatego, że ja jestem przeziębiona i mnie wszystko denerwuje, a ona to czuje).
Dobra, zajrzę na inne wątki :-)
blond_20
Czarownica
Witaj Kate!!!
tak dziewczyny przekazywaly.dobrze ze jestes
tak dziewczyny przekazywaly.dobrze ze jestes
Nie zdążyłam dziś iść do lekarza. Czym mogę się podleczyć sama? Biorę Tantum Verde na gardło i pije herbatę malinową i tyle. Boli mnie gardło, trochę mnie męczy kaszel i katar. Mam nadzieję, że nie zarażę Mariczki...
blond_20
Czarownica
Wez Fervex albo Gripex przynajmniej na mnie najlepiej to dziala.no i chyba herbatke z cytrynka i miodem
blond_20
Czarownica
aha...oj to ja nie wiem...moze w aptece zapytaj lepiej.
znalazlam cos
http://www.forumpediatryczne.pl/forum/vt,41,249,4395
czyli chyba nie wolno
znalazlam cos
http://www.forumpediatryczne.pl/forum/vt,41,249,4395
czyli chyba nie wolno
aha...oj to ja nie wiem...moze w aptece zapytaj lepiej.
znalazlam cos
Forum Pediatryczne - fervex a karmienie piersia????????? PILNE
czyli chyba nie wolno
Tak właśnie myślałam - domowe sposoby niestety są do d... wzięłam Apap i Cerrutin. Zobaczymy...
reklama
blond_20
Czarownica
wlasnie gdzies przeczytalam ze mozna Apap C plus no i wapno tez bierz
Podziel się: