reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2008

reklama
WIOLU czyli po @ startujecie z koksem hihih :-)
CZARNA wiec po 30 na odmlodzenie 4 dziecko :-)

Moja spi roznie Raz zaliczy jakies 30 min a innym razem 3-5 min
Narazie lece pozniej was dalej poczytam
A ja mam dola przez tego lekarza :-(

a ja nawet nie pomyślałam o imieninach...
ale znalazłam teraz, że ma 30 Stycznia, 24 Lutego, 14 Maja
teraz muszę wybrać kiedy obchodzimy ;-)
najbliższe wypadają już niedługo...
i rzeczywiście jest to kolejny powód do kupienia prezentu - ja tez mam z tego radochę :sorry2:
ps. Maciek spi już prawie 2 godz! ale tylko dlatego, że wzięłąm go z łóżeczka jak się przebudził i teraz poleguje koło mnie... chyba czeka mnie ciężka nocka...

Ostatnia edycja:
U nas powoli też się jakiś harmonogram uciera...tylko my sobie lubimy z córą w łóżku poleżeć tak do 9-10tej. Potem poranna toaleta, karmienie, zabawa...spanki i tak w kółko. Tylko ze spaniem wieczornym jest problem bo ona czasem też długo zasypia. Wczoraj ok 11stej ale zdaża sie że i o 2giej w nocy. W sumie to i tak mam Aniołka w domu ale drugiego bym juz nie chciała;-)
ooo to juz nigdy nie zamierzacie miec dzieciatka czy narazie szlaban;-)????

Właśnie poszukałam w necie kiedy są imieniny Hanny i tak:
Hanna imieniny obchodzi 5 stycznia, 29 stycznia, 26 lipca i 18 października.
Wiec chyba ustalimy na lipiec...bo dużo owoców, impreza moze byc na wolnym powietrzu itp. No i imprezkę można połączyc ewentualnie z moimi imieninkami z 5 lipca;-)
Masz racje!! moja obchodzi 13 stycznia i juz nie ma w tym roku odwrotu ale jak znajde inna date latem to moze przeniose na inny termin:-p

A my sobie spimy po mega!!!! kupce:-p takiej ze trzebabylo malude wykapac!!!tak sie wypróżniła:tak:

A ja naszykowana na kolede czekam i czekam, przyjezdza jacek i pyta sie co i jak wiec mowie ze przeciez kolede mamy...a on ze 8 a nie 7 :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Guptak ze mnie totalny....:-)

ooo to juz nigdy nie zamierzacie miec dzieciatka czy narazie szlaban;-)????

Masz racje!! moja obchodzi 13 stycznia i juz nie ma w tym roku odwrotu ale jak znajde inna date latem to moze przeniose na inny termin:-p

A my sobie spimy po mega!!!! kupce:-p takiej ze trzebabylo malude wykapac!!!tak sie wypróżniła:tak:

W sumie to nie wiem co Ten u góry dla nas planuje ale na razie:no:

No to obchodzi imieninki w moje urodzinki;-)

A ja dziś tez miałam mega kupkę. Akurat była u mnie koleżanka i musiałam sobie jakoś chusteczkami poradzić;-)

ASIU jeszcze nie dawalam jej tej kaszki Narazie eksperymentuje z kleikiem :-) Moja po kleiku nie wygrzeczniala hihihi
Dobrze ze te znajomosci internetowe ci nastroj poprawiaja :-) no rzeczywiscie faceci sie na cos przydaja hihih

Dziewczyny wpadlam troche w kompleksy bo ja sie nie zastanawialam na stalum trubem dnia Juz sama nie wiem czy mamy stale pory na wszytsko Poprstu zycie leci jak Oliwia chce :-)
Ale jutro postaram sie jakos dzien poukladac i zpbacze czy sie w inny dni sprawdza podobnie :-)

Moja niunia tez jest dosc grzeczna Potrafi sie sama zabawic i potrafi dlugo nie plakac Czasem jak sie sama bawi to ja mam az wyrzuty sumienia ze ona tak sama lezy itp :-) Ale tez potrafi pokazac pazurki hihi Najgorzej idzie jej to spanie nocne :-(
Ale i tak jest grzecznym dzieckiem i nie moge narzekac

Co do wagi to ja od porodu stracilam tylko 10 kg Ale nadal mam 9 kg do wagi z przed ciazy :-(

dziewczyny mam problem
wlasnie zauwazylam przy zmienianiu pampersa u mojej malej zielona kupe !!! :baffled: co to moze oznaczac ?? :confused:

Może zmieniłąś mleko. Hani też sie raz tak przydarzyło własnie przy zmianie mleka. Czytałam w necie, ze dzieci tak często mają i należy sie tym martwić jak długo to trwa.

Dorotka dobrze, że Oliwia umie się troche sobą sama zajać. Będzie Ci później lzej.

reklama
Do góry