reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Czesc dziewczynki ja sie czuje okropnie najpierw wczoraj zlapalo mojego M pozniej
mnie w nocy zaczelo sie od bolu brzucha i zoladka :wściekła/y: nastepnie wymioty i biegunka starszna normalnie woda mi leciala.Ostatnio jakies 2 godziny temu
teraz jestem slaba i boli mnie brzuch i zoladek i nie chce mi sie jesc :wściekła/y:.
Nie wiem czy jakies zatrucie czy grypa zoladkowa ?:wściekła/y:

reklama
Witam i ja poniedziałkowo;-)

Kaka było by super ale bez wiatru;-)
Dorotka1234.... wszystko wskazuje na grype zoladkowa:tak: na biegunke mozna brac smecte i powinnas duzo pic. Zdrówka zycze

Dorotka to wygląda na grypę żołądkową...trzymaj się kochana. Mam nadzieję, ze to szybko minie bo to najdrowsze dla Ciebie teraz nie jest. Może zadzwon do swojego lekarza?

My wczoraj cały dzień na dworze mieliśmy dwa dłuższe spacery, a teraz znikam bo mam robotę do zrbienia.

dorota123456789 trzymaj się mocno i wracaj szybko do zdrowia!:happy:

Dziewczyny myślałyście już o szkole rodzenia?? Ja bym chciała pójść ale nie wiem kiedy najlepiej?? a Wy co myślicie o tym?

Natusia ja nie chodziłam nigdy do szkoły rodzenia i tym razem tez nie ide. Wiec Ci niepomogę;-)Ale popytaj gina ona powie kiedy powinno sie rozpoczac:tak:

Dziewczyny kurde nie wiem co mam robic.Czasami nawraca mi łupież:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: (zaczeło sie od ciazy z Laura) ale zawsze jak zastosowałam Nizoral 2/3 razy miałam spokój. Ale teraz to tragedia. Moja skóra na łbie wyglada jak łuska:szok::szok: i nic nie pomaga. Robie sobie teraz okłady jak w przypadku ciemieniuchy "oliwa, folia, recznik+ ogrzewam suszarką" co jeszcze polecacie. Bo mi aż wstyd tylko przejade ręką po włosach zaraz sie ze nich sypie:-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)zawstydzona/y:

reklama
dorotka1234..... znam to. Przechodziłam ta grype na

poczatku ciazy. Na szczescie trwała niecałe 3 dni;-)

DZIEKUJE ci bardzo moj gin nadal nie odbiera :wściekła/y: a mnie jakby ciut ciu lepije choc
strasnie mi niedobrze ale nie wiem czy to jesttak jak zawsze mi niedobrze przez fasolke czy z tego zatrucia czy cos? .
Rusza mi sie wszystko w brzuchu i chce mi sie pic ale nie umiem :no:.

Czarna mam nadzieje ze te wymioty i biegunka i bole brzucha i zoladka nie
zaszkodza dziecku???????????

Do góry