reklama
mirabelka73
Październikowe mamy'08
W skarpetkach a nawet szaliku to ostatnio śpię, ale wiecie że z tymi majtami to nawet dobry pomysł :-) Na razie "wykańczam" jeszcze "seksi" gatki do spania coby się z nimi pożegnać na parę miesięcy, ale niedługo większe majtochy będą potrzebne. Jak już w temacie majtkowym to przypomniało mi się jak urodziłam syna nie wiedziałam że w szpitalu można przemycić majtki pod koszulę nocną (oczywiście oficjalnie zabronione było) no i mój małżonek zakupił mi nowe i dowiózł... tylko że czarne i kilka razy w ciągu pierwszej doby siostry mnie ochrzaniały bo mi prze koszulę prześwitywały, zanim ktoś z rodziny nie poratował mnie białymi Nie wiem czy teraz coś wymyślili w szpitalach, ale kręcenie się przy maluchu bez gatek, z "podkładem" to była masakra
Byłam dziś godzinę na spacerze nad rzeką było cudnie. Słonko pięknie się odbijało od wody. Psina też była zadowolona za spacerku heheheh
Zauważyłam, ze ostatnio żywię się prawie tylko kanapkami albo surówką z marchwi i jabłka...
Zauważyłam, ze ostatnio żywię się prawie tylko kanapkami albo surówką z marchwi i jabłka...
reklama
Podziel się: