reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

dorotka1234..... mojej niezaszkodziły. A wyglądało u mnie tak leciało górą i dołej jednocześnie. Co tylko wziełam łyka zaraz leciałam. Pomagało tylko leżenie w bez ruchu:szok: spałam z miską:zawstydzona/y:
A ze praktycznie nic nie jadłam to szybko przeszło:tak:

A w jelitach bedziesz miała rewolucje wiec to normalne przy tej grypie;-) ale jeżeli nic sie nie poprawi lepiej nadal dzwon do gina i sie poradz. ale moim zdaniem samo przejdzie tylko potroszku nawadniaj sie nawet po małej łyżeczce wody.

reklama
dorota1234.... trzymaj się na pewno przejdzie niebawem.

tymczasem na zewnątrz piękna pogoda, a ja muszę siedzieć w biurze, zimno tu i ciemno, brrrr. Mam nadzieję, że po południu również będzie ładna pogoda, by pójść na spacerek.

A ja wychodzę zaraz na zakupki Trzeba ugotować coś na objadek.
Taka piękna pogoda że spacer dobrze mi zrobi mam nadzieję że poza pięknym słońcem jest też ciepło:-).

dorotka1234..... mojej niezaszkodziły. A wyglądało u mnie tak leciało górą i dołej jednocześnie. Co tylko wziełam łyka zaraz leciałam. Pomagało tylko leżenie w bez ruchu:szok: spałam z miską:zawstydzona/y:
A ze praktycznie nic nie jadłam to szybko przeszło:tak:

A w jelitach bedziesz miała rewolucje wiec to normalne przy tej grypie;-) ale jeżeli nic sie nie poprawi lepiej nadal dzwon do gina i sie poradz. ale moim zdaniem samo przejdzie tylko potroszku nawadniaj sie nawet po małej łyżeczce wody.

Moj gin okazalo sie ze jest za granica ,rozmawialam z ta polozna co jest u niego
iona mowila ze albo pojde do lekarza ogolnego ,albo do apteki zaznacze ze jestem w ciazy o to co mi dadza to bede zazywala i zobacze jak to sie rozwinie a najwyzej jak nic totalnie nic nie przejdzie do jutra do popludnia to pojde do ogolnego ale dzisiaj
nie mam sily tam isc.
Moj M poszedl tera do apteki i po wode minerlana bo ja musze pic .

Dorotko trzymaj sie kochana. I wyślij kogoś niech ci kupi to co poleca Czarna
Czarna co do sprawy łupieżu to nie wiem co ci poradzić, skoro nawet oliwka nie skutkuje. Może zapytaj w aptece lub idź do dermatologa. A wogóle to gdzieś czytałam, że powinno się odstawić szampony przeciwłupieżowe w ciąży ale nie wiem dlaczego :baffled:
Miłego dzionka laseczki :-)

Cześć dziewczyny, witam nowe mamusie z Pomorza i Gdyni (może z czasem z Gdańska jakaś mama się ujawni :tak:
Dorota 123... współczuję dolegliwości, wracaj do zdrowia szybciutko. Mój weekend też nie był różowy, w sobotę gorączka 37,8 cały dzień i mam do Was pytanie czy miałayście gorączkę w ciąży i czy oprócz chłodnego prysznica i okładów czymś ją zbijałyście, mężowi w aptece w razie konieczności polecono paracetamol, ale nie wzięłam, wieczorem wreszcie przeszła za to zaczął się kaszel i ból gardła, jedyne czym się kuruję na własną rękę to maliny, miód i cytryna. O 17 idę do lekarza, zobaczymy co poradzi.
natusiaMa ja na pewno skorzystam ze Szkoły Rodzenia, wybrałam taką przy szpitalu, bo mam blisko i tam chcę zresztą rodzić. W tej szkole przyszłe mamy mogą brać udział w zajęciach od około 22 tc, sprawdzałam też w innej, tam od 26tc - pewnie w zależności od tego na ile tygodni rozłożone są spotkania

Widzę, ze towarzystko się tu rozkłada...tak to juz jest jak się nie śpi w babcinych majtach;-)To żart naturalnie.

Kompletnie nie mam pojęcia co Wam doradzić. Wszystko najlepiej konsulotwać z lekarzem albo w aptece. Trzymajcie się kochane.

reklama
Dziewczyny bo to trzeba nosić majtki z golfem i nie spać na bose nogi hi hi hi :tak: :-D a tak na poważnie to trzymajcie się dzielnie...!!! Pozdrawiam... :-)

Do góry