reklama
No malutka22 narobiłaś mi takiego smaka tymi lodami, że szybciutko się uwinęłam i lody już są w domu konsumowane. U nas też dziś piękna pogoda, nie chciało mi się robić obiadku, więc wyciągnęłam mężą i chłopaków na obiad do knajpki, potem spacerek do domku i teraz się byczymy z M jedząc lody, bo synów sprzedałam dziadkowi i poszli na plac zabaw, błogi luzik. :-):-):-)
Ale mi kaka narobiłaś smaka ale bede twarda i poczekam do kolacyjki
Ja też dziś byłam ze smerfetka na spacerku. M sie przykleił do kompa i niebyło mowy o wyjsciu a starsza córa latała z koleżaneczkami po osiedlu. Wiec była sama z malutka;-) A ze ja uwielbiam spacerować nie przeszkadzało mi to
Na lody jakoś mnie nie rusza ale nigdy nie byłam ich miłośniczką
Chiara ja chyba za tydzień namówie M na jakiś obiadek w knajpce bo nie ma to jak podany obiadek pod nos
Ja też dziś byłam ze smerfetka na spacerku. M sie przykleił do kompa i niebyło mowy o wyjsciu a starsza córa latała z koleżaneczkami po osiedlu. Wiec była sama z malutka;-) A ze ja uwielbiam spacerować nie przeszkadzało mi to
Na lody jakoś mnie nie rusza ale nigdy nie byłam ich miłośniczką
Chiara ja chyba za tydzień namówie M na jakiś obiadek w knajpce bo nie ma to jak podany obiadek pod nos
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
A my dzisiaj bylismy na obiad i az do wieczora u Patryka rodzinki, po obiedzie prawie wszyscy spali, ja tez jakis dziwny dzien miałam, lezałam, ogladałam TV i co chwile przysypiałam, he he he. To chyba ta zmiana pogody i czasu Patryk cały dzien sobie grał, bo stwierdził, ze u mnie nie moze tak długo przed kompem siedziec, bo go wyganiam, zeby wejsc na to "moje forum" i w ogole to stwierdził, ze mam tak duzo tego forum nie czytac, bo sie filmuje i gadam głupoty He he he
Lece spac, bo zmeczona jestem Buzka
Lece spac, bo zmeczona jestem Buzka
reklama
Podziel się: