reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
To moze jeszcze kochana zrób zakupy po drodze bo mi się pupy nie chce ruszyć do sklepu...ale za to mam pyszny chlebek wieloziarnisty:)

No malutka22 narobiłaś mi takiego smaka tymi lodami, że szybciutko się uwinęłam i lody już są w domu konsumowane. U nas też dziś piękna pogoda, nie chciało mi się robić obiadku, więc wyciągnęłam mężą i chłopaków na obiad do knajpki, potem spacerek do domku i teraz się byczymy z M jedząc lody, bo synów sprzedałam dziadkowi i poszli na plac zabaw, błogi luzik. :-):-):-)

A ja się obawiam że już wszystkie kanapeczki skonsumowałam:zawstydzona/y:

Załączniki

• DSC00102.JPG
    DSC00102.JPG
    347,9 KB · Wyświetleń: 33
Ale mi kaka narobiłaś smaka ale bede twarda i poczekam do kolacyjki:-p

Ja też dziś byłam ze smerfetka na spacerku. M sie przykleił do kompa i niebyło mowy o wyjsciu a starsza córa latała z koleżaneczkami po osiedlu. Wiec była sama z malutka;-) A ze ja uwielbiam spacerować nie przeszkadzało mi to:-p

Na lody jakoś mnie nie rusza ale nigdy nie byłam ich miłośniczką:-p

Chiara ja chyba za tydzień namówie M na jakiś obiadek w knajpce bo nie ma to jak podany obiadek pod nos:-D

Pogoda piękna i grzech jej nie wykorzystać. My próbujemy zrzucić poświateczne oponki, dlatego nawet mój M chętnie spaceruje.

Oj, chyba za dużo tych kanapeczek zjadałam...a apetyt po spacerku dopisywał;-)

A my dzisiaj bylismy na obiad i az do wieczora u Patryka rodzinki, po obiedzie prawie wszyscy spali, ja tez jakis dziwny dzien miałam, lezałam, ogladałam TV i co chwile przysypiałam, he he he. To chyba ta zmiana pogody i czasu :-D Patryk cały dzien sobie grał, bo stwierdził, ze u mnie nie moze tak długo przed kompem siedziec, bo go wyganiam, zeby wejsc na to "moje forum" i w ogole to stwierdził, ze mam tak duzo tego forum nie czytac, bo sie filmuje i gadam głupoty :tak::-D:-D He he he
Lece spac, bo zmeczona jestem :-D Buzka

reklama
Witam Was poniedziałkowo.

Miejmy nadzieję, że dzisiaj będzie powtórka z wczorajszej pogody. Napewno na jakiś spacerek trzeba się wybrać:)

Do góry