magdziunia
Październikowa Mama'08
Dorotko z tego co mi wiadomo to możesz, ale trzeba by u źródła się dowiedzieć.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kaka czy Hania przypadkiem w poniedziałek nie miała imienin?????
trzymam kciuki za USGMALENA podziwiam ale 3 mam kciuki aby sie udalo
CZARNA ok nie biore ciebie pod uwage hihihih
Moja mala spala najpierw 4,5 godziny pozniej 3 a pozniej 1 godzine i teraz zaczela marudzic Ale nawet nawet sie wyspalam
Kurcze dzis idziemy do lekarza Ciekawe ile mala wazy I boje sie strasznie wyniku USG NERKI ale strasznie sie boje
DZIEWCZYNY A GDYBY JEDNAK OLIWIA MIALA CHORA NERKE TO CO TO OZNACZA ? CZYM TO GROZI I JAKOS SIE TO LECZY ????moze ktoras wie????
Ja zawsze chciałam 3 i mam Tylko ze to trzecie miało byc po 30)) tak na odmłodzenieI ja sie witam dzis mrozno-slonecznie:-):-):-)
Wczoraj ten moj zboj, zamiast isc spac to mu sie gatka wlaczyla i ani myslal zamknac oczka, takze do 12 bujalam sie z nim w lozku
Oj kobietki ja tez juz zapalilam fajeczke i coraz bardziej mnie ciagnieZawsze jak ktos przyjdzie do mnie a pali, wychodze z nim na korytarz zeby zapalic...no coz...w tej kwestii u mnie brak silnej woli.
dzisiaj mamy kolede, musze troche domek ogarnac a jakos tak nie wiem od czego zaczac;-)
Ja kiedys mowilam ze chcialabym miec 4 dzieci, teraz dwoje mi w zupelnosci wystarczy.Jedynaka jednak nie chcialam. Trzymam kciuki za mamusie ktore juz w krotce beda sie staraly o kolejne potomstwo;-)
Dorota musisz poczekac do usg tej nerki, bo sa rozne schorzenia.
Ja od dziecka mam chore nerki, jak bylam mala to jezdzilam po lekarza, a teraz cisza, czasami mnie bola ale jak widzisz zyje:-);-)Takze musi byc wszystko dobrze, trzymam kciuki.
Ja juz po porannej kawusi i sniadanku, dobra ide cos porobic
ok bede pamietacWidzisz, nawet nie zwróciłam uwagi...ale Hani chce robić imieniny 26 lipca.
Kurczaki a u nas znou zimnisko. Hania obudział sie dzis o 2 i 5. Teraz leży na macie ale zaczyna powrzaskiwac, więc juz nic więcej nie napisze.