reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2008

reklama
Witam w ten mroźny poranek :)
Ja już po porannych oblucjach i po śniadanku :) Młody zalicza dżeme a ja zabieram się do roboty. Trzeba dom wysprzątać przed tymi chrzcinami. Nawet nie wiem kiedy ksiądz chodzi. Oby nie dzisiaj :) Na spacerek dziś to my się raczej nie wybierzemy. Chyba że na jakiś szybki wypad do sklepu bo w lodówce tylko światło zostało a męża trzeba nakarmić.

Co do kolejnych staranek to chyba ja wstrzymam się z rok. Muszę dojść do siebie i wrucić do naormalnej wagi. Obawiam się że gdybym teraz zazła w ciąże skończyła bym jak moja mamusia a tego bardzo niechcę. Jej niestety nie udało się zzrzucić a wręcz przeciwnie po ciąży zaczeła bardzo przybierać co skończyło się tym, że z wagi 45kg teraz jest ok 90 przy wzroście 160cm.Najgorsze to jest to że jak narazie nic nie chudnę i niemoge przestać się obrzerać.
Dziewczyny a kiedy wy planujecie przestać karmić piersią? Ja z początku planowałam jak najdłużej ale teraz zaczynam się obawiać że w tedy w życiu nie zgubię zbędnych kilogramów a wręcz przeciwnie roztyję się. Jak narazie moja waga ani drgnie.

Lecę korzystać z chwili spokoju :)

Miłego dnia życzę :)

Dorotko sądze że powinnaś najpierw pujść na to USG i ponim wszystko się okarze a lekarze z pewnością dokładniejwytłumaczą Ci co i jak niż my byłybyśmy w stanie to zrobić.

Kaka czy Hania przypadkiem w poniedziałek nie miała imienin?????

Widzisz, nawet nie zwróciłam uwagi...ale Hani chce robić imieniny 26 lipca.

Kurczaki a u nas znou zimnisko. Hania obudział sie dzis o 2 i 5. Teraz leży na macie ale zaczyna powrzaskiwac, więc juz nic więcej nie napisze.

Witam i ja
u nas też mroźno i słonecznie, spacer po raz kolejny odpuszczam, za to biorę się za jakąś robotę.

Dorotka powodzenia na usg, będzie dobrze!

Magdziunia zdrówka życzę :-):tak:

Ja również skłaniam się ku następnemu dzieciaczkowi, ale po cc to tak od razu nie można, więc z niecierpliwością wyglądam @ :zawstydzona/y::nerd:

MALENA podziwiam ale 3 mam kciuki aby sie udalo :tak:
CZARNA ok nie biore ciebie pod uwage hihihih:cool:

Moja mala spala najpierw 4,5 godziny pozniej 3 a pozniej 1 godzine i teraz zaczela marudzic Ale nawet nawet sie wyspalam :tak:
Kurcze dzis idziemy do lekarza Ciekawe ile mala wazy I boje sie strasznie wyniku USG NERKI ale strasznie sie boje :baffled:
DZIEWCZYNY A GDYBY JEDNAK OLIWIA MIALA CHORA NERKE TO CO TO OZNACZA ? CZYM TO GROZI I JAKOS SIE TO LECZY ????moze ktoras wie????
trzymam kciuki za USG
I ja sie witam dzis mrozno-slonecznie:-):-):-)
Wczoraj ten moj zboj, zamiast isc spac to mu sie gatka wlaczyla i ani myslal zamknac oczka, takze do 12 bujalam sie z nim w lozku:rofl2:

Oj kobietki ja tez juz zapalilam fajeczke i coraz bardziej mnie ciagnie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Zawsze jak ktos przyjdzie do mnie a pali, wychodze z nim na korytarz zeby zapalic...no coz...w tej kwestii u mnie brak silnej woli.

dzisiaj mamy kolede, musze troche domek ogarnac a jakos tak nie wiem od czego zaczac;-)
Ja kiedys mowilam ze chcialabym miec 4 dzieci, teraz dwoje mi w zupelnosci wystarczy.Jedynaka jednak nie chcialam. Trzymam kciuki za mamusie ktore juz w krotce beda sie staraly o kolejne potomstwo:tak:;-)
Dorota musisz poczekac do usg tej nerki, bo sa rozne schorzenia.
Ja od dziecka mam chore nerki, jak bylam mala to jezdzilam po lekarza, a teraz cisza, czasami mnie bola ale jak widzisz zyje:-);-)Takze musi byc wszystko dobrze, trzymam kciuki.

Ja juz po porannej kawusi i sniadanku, dobra ide cos porobic:rofl2:
Ja zawsze chciałam 3 i mam Tylko ze to trzecie miało byc po 30:))) tak na odmłodzenie:-p
Widzisz, nawet nie zwróciłam uwagi...ale Hani chce robić imieniny 26 lipca.

Kurczaki a u nas znou zimnisko. Hania obudział sie dzis o 2 i 5. Teraz leży na macie ale zaczyna powrzaskiwac, więc juz nic więcej nie napisze.
ok bede pamietac:-p

Wanilia widze kolejna mamusia spragniona kolejnego maluszka:tak:

U nas dzis zimnisko wiec kolejny dzionek w domciu:-(Wczorak wieczorkiem poszłam na zakupy i myślałam ze mi czoło i uszy odpadna:szok:

dorotko trzymam kciuki
magdziunia dobrze ze już lepiej
do palących wyrzucić to świństwo i to już
Marma schudniej ja tylko wsiądziesz na konia, ja jeszcze nie siwedziałam ale czekam aż się troche ociepli, mi waga stoi w miejscu, a apetyt przez karmirnir spory
U nas -22, woda nie zamarzła w stajni więc huraa. Mały spał od 23 do 7.40, potem cyc i do 9 40. Była kąpieli i teraz nakarminy leży na macie.

Patrycja alez ty masz kofanego synka. Choc ja na mojego tez nie moge narzekac:-p
Co do chudniecia to ja czekam jak mi sie @ skonczy i idu na Vacum!!!!!:-p

ja też zamierzam się niedlugo tam wybrać, ale ja się boje jeździć jak ślisko na drodze, a u nas drogi białe, na takie zadupia pługi nie trafiają:). Narazie ćwicze w domku

A ja jakoś nie mogę się zmotywować do ćwiczeń. może dlatego że jak mój mały terrorysta daje mi choć chwilkę czasu to zabieram się za sprzątanie. Czy wasze dzieciaczki też śpią tylko po 10-15 minut?

reklama
Hania śpi w ciagu dnia tak 40-60 minut. Da sie w tym czasie coś zrobic. Potem z 30 minut potrafi poleżeć na macie i się bawić;-)

Ja jakoś do ćwiczeń też się zebrać nie mogę.

Do góry