wanilia79
Entuzjast(k)a
Ta dziewczyna mówiła, że nie udowodniono, iż przetaczenie ratuje ludzkie życie, wręcz jemu zagraża (?????). Nawet mi jakoś to tłumaczyła, ale teraz już nie pamiętam o co chodziło, że może się ta krew nie przyjąć, czy coś.Ppatqa u mnie tez tak z temperaturai tez pierwszy raz nigdzie nie pojde bo zamarzam...
Wanilia to jest nas dwie...myslalam ze tylko ja nie wytrzymalam.
jeszcze a propos swiadkow...ja sie zapytalam kiedys tej mojej kolezanki o te przetaczanie krwi u nich, dlaczego tak jest.i co ona by zrobila jesli od tego zalezaloby zycie jej corki.i wiecie co ona nie potrafila mi tego nawet wytlumaczyc ale powiedziala ze nie przetoczyla by krwinormalnie mnie wtedy krew zalala....jej tesciowa wlasnie dlatego zmarla bo sie nie zgodzili na przetoczenie krwi.podobno fajna babka byla.to bylo wiele lat temu a do tej pory u nas huczy i niekt tego nie moze zrozumiec....ja do nich nic nie mam ale to z ta krwia to przegiecie, jeszcze rozumiem z in vitro jak ktos nie chce to nie ale zeby komus dac umrzecwrrrr....
Znamy znamy, do Piaseczna jeździmy do Fashion na zakupki :-)tym bardziej, że popołudniu chcemy z Szymkiem jechać do Fashion Housa. Znacie tą sieć???? taka niby galeria z firmowymi sklepami, ale same przeceny, przeceny przecen itd...
Liczyłam ostatnio i przy 20 tyg. urlopie macierzyńskim, po wykorzystaniu tylko zaległego urlopu wychodzi mi, że ok.połowy maja wracam do pracy. Sporo mi tego wyszło, bo mam prawie z 2 lat zaległy urlop.Dziewczyny - kiedy kończyie urlopy macierzyńskie???? co potem robicie???? wybieracie cały urlop???? Idziecie na wychowawcze czy wracacie do pracy ??????
No i zaczynam siępowoli rozglądać za nianią.