reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Przykre to jest, naprawdę. Moze mają nadzieję, że zmienimy zdanie - kto wie.

A ja własnie czekam na kolędę, a Hanula śpi.

reklama
pewnie tak...juz nie jedni u nas zmienili zdanie i teraz sa swiadkami...ale w sumie zawsze ludzie sie na nich troche inaczej patrza.ja na to patrze z innej strony-przez ta moja kolezanke, wiec moze dlatego mnie to az tak nie denerwuje bo ja musze ja zrozumiec.

Mi sie wydaje, ze jak ktoś sam dojrzeje do zmiany wyznania to poprostu poszuka innego Kościoła.
A mi czasem nerwy puszczają jak ktos mnie na siłę uszcześliwia.:zawstydzona/y:

To prawda..jakbym ja chciala to bym sama poszla.w innych religiach po domach nie chodza a jakos ludzie naleza do innych religii prawda?:)ciekawe czy to wogole jest dozwolone?...bo takie nachodzenie to raczej nikomu sie nie podoba...
moj maly zasnal po kleiku:)juz wyczailam ten smoczek.mama kupila z canpola, pasuje tez do Aventu, jest antykolkowy no i kosztuje 3.50:)

Justynka hurrra i gratuluję. Na pewno humor długo nie będzie Cię opuszczał :-)
Magdasf ja z moją teściową też nie czuję się bezpiecznie w kontakcie. Nauczyłam się udzielać tylko niezbędnych informacji, miło uśmiechać, od czasu do czasu o coś z apteki poprosić - nie mówię o katarach, gorączkach i innych problemach, bo to przewrażliwiona panikara z radami sprzed 30 lat i wolę sobie tego oszczędzić ;-)
Wesolutkaaa powodzenia na egzaminach i usg. A z kroplami do nosa to nie jest wszystko jedno, bo nasivin to max 5 dni można, a euforbium do 2 tygodni
Blond mnie też nie uraziłaś. A ja z kolei znam świadków Jehowy "przechrzczonych", nie narzucających się miłych ludzi więc tu mam spokój, bo nie lubię jak ktoś świętszego od świętego udaje. Kiedyś na przystanku pks taka baba głośna nagabywała, że u świadków jest szczęście w rodzinie, nie ma alkoholizmu i przemocy, dzieci nie uprawiają seksu i takie tam :happy:, a ile u mnie w ośrodku leczyło się od dragów dzieci z takich rodzin :dry: Tego nie lubię.

U nas też super mróz - na termometrze mam -20 :szok:. Znowu zostanie siedzenie w domu :-(
Miłego wieczoru. My się szykujemy do kąpieli, a potem góra prasowania :baffled:

ASIU mnie tez nie urazilas .Wiesz ciekawa jestem jaka wiara ciebie interesuje bo troche tego jest ;-)Moze zle napisalam interesuje moze w jakim wyznaniu sie odnajdujesz ?????????
Moim zdaniem nie wazne jest jakiego wyznania jest czlowiek liczy sie SERCE :tak:
KASIU u mnie jest teraz -5 Dizs spcerowalismy jak bylo -1 wiec u mnie dzis fajnie dosc cieplo :tak:
KAKA ja tez tych kropelek nie dajej jej w nocy
MAGDA wlasnie tez tak robie ze jak konczy sie jej butla to daje kropelki i zaraz butle Ale ona jak poczuje smak kropli to zaciska buzie i przez zacisniete jest ryk TROCHE KOMICZNIE TO WYGLADA:-D i jak zamknie to juz nawet obrazona butli nie chce hihih

Ja tez zaraz mala bede kapac Ciekawe jaka noc dzis mnie czeka :rofl2:

Hehe ciekawe jak wyglada obrazona Oliwka:tak:
A mnie wlasciwie zadna nie interesuje...ja po prostu w to nie wierze.nie zostalo mi to wpojone i jakos tak zostalo.moze to sie jeszcze kiedys zmieni ale narazie nie czuje takiej potrzeby:tak:

reklama
Do góry