reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Czesc dziewczyny witam w ostatni dzien roku. Mam nadzieje ze przyszły bedzie lepszy niz ten a ten był super bo mamy dzieciaczki.
WANILA my tez myslimy o drugi dziecku zobaczymy jak wyjdzie .
Widze ze nie tylko ja mam postanowienia noworoczne mam ndzieje ze ze wszystkich sie rozlicze.
Jakbym nie miała czasu wejsc to ZYCZE SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU ABY KAZDY DZIEN NOWEGO ROKU BYŁ SZCZESLIWY PIEKNY I OBY OMIJAŁY NAS SMUTKI I KŁOPOTY

reklama
Udanego Sylwestra dziewczyny!
Ja zostawiam małą u dziadków, więc troszkę się pobawimy.
Będzie odrobinę plenerowo:tak:

Z postanowień to schudnąć.
Ale to nic oryginalnego :-D

Agamir, ale masz postanowień noworocznych. A ja może pomyślę o kolejnym dzieciaczku? :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p Jak iść to za ciosem :-D:-D.

Ja też się zastanawiam. I to całkiem poważnie :tak:
Dostałam grzeczne dziecko na zachętę ;-)

Udanej zabawy!

Witam sylwestrowo :-)
już w boa z piór, ale jeszcze przed lampką wina ;-);-);-):-p:-p żartowałam :-D:-D:-D:-D
Na razie to muszę ogarnąć chałupkę, poprasować, przygotować coś na wieczór, no i SIĘ ogarnąć. Mam zamiar wymalować pazurki na czerwono, bo już nie pamiętam kiedy malowałam (poza delikatnym frenchem), no i jakieś ładne wdzianko wcisnąć na du....w końcu to ostatni dzień roku...tego przełomowego.....nastawiam się na kolejny jeszcze lepszy, a Wam humorki dopisują???

Witam was.
Przyjemnego szumu w głowie, wygodnego miejsca w rowie. No i morze jeszcze potem, spokojnego snu pod płotem. Żeby pies z kulawą nogą, Was nie olał idąc drogą. Dużo czadu i uroku w nadchodzącym Nowym Roku.Wszystkiego dobrego kobiety.

My dziś siedzimy w domku(bo nigdzie z terrorystka nie możemy się ruszyć) i przyjeżdża do nas moja siostra z szwagrem i K siostra z mężem może będzie wesoło choć mnie marzy sie iść spać a nie balować bo co to za balowanie przy Jaguśce.
Ostatnio mam chyba jakąś depreche wszystko mnie wku.... przez bto ze nigdzie sie ruszyć nie można nawet nie moge wyjść z Jaguśką do sklepu bo non stop jest darcie.
Ania zrobię jeszcze jej to usg główki i jak okaże się że wszystko jest wporządku to chyba trzeba zastosować taką metodę tylko nie wiem czy dam rade bo boję się że mała dostanie przepukliny od tego płaczu.No ale tak i ona sie wykańcza i ja tym ciągłym jej bujaniem.
Dziewczyny zazdroszczę wam grzecznych dzieci zastanawia mnie czemu ona sie tak pruje.
Dorotko i Blond ja swojego K poznałam na czacie pół roku żeśmy gadali zanim żeśmy sie umówili i tak stopniowo stopniowo az wkońcu się związaliśmy więć może i wam się uda.Głowa do góry.
Dziewczyny ja zawsze myślałam o 3 dzieci ale przy Jaguśce jest tak jakbym miała 4 na raz.
Trzymajcie sie,i bawcie sie dobrze.Buśki

Wesolutkaaa moja Martynka też do aniołków nie należała, a swoją pierwszą sylwestrową noc przespała (miała półtora miesiąca). Wszyscy poszli już spać, a ja czekałam na karmienie, a tu obudziłam się o 6 - tego i Tobie życzę.

A tu coś na miły wieczór: Sylwestrowe wróżby
Noworoczne wróżby. Sylwestrowe wróżby. Wróżby na Nowy Rok. Noworoczne przepowiednie, sylwestrowe. Nowy rok wróżby, sylwester wróżby. Wróżby, noworoczne, sylwestrowe, sylwester 2008, wróżby na 2009 rok, nowy rok 2008, zwyczaje sylwestrowe, zwyczaje no

wesolutka to życze snu
u nas noc typowa, marudzi do 23 potem cyc, i spał do 6, potem cyc po 8 i już spał z nami do 10, hurra. Ale mróz rano było minus 13, nnaszczęście woda w stajni nie zamarzła, bo ocieplenie drzwi które M zrobił ściągnął Duet. Wczoraj miałam fajny spacer, mały spał w wózku pod stajnią, a my w srodku ją robiliśmy, no i wieczorem podpasowała mu grzechotka konika, które rży i stuka kopytami;). My dziś- jutro mamy rocznice, jejku tyle już razem

Witam sie mroznie, ja bardzo lubie jak jest taka pogoda, szkoda tylko ze sniegu nie ma:-(
U nas nocka jak zawsze, czyli dobrze.
Dzisiaj planow brak, zostajemy sami w domku, napijemy sie szampana o 12 wyjde z zosia poogladac fajerwerki i do lozka spac;-)Jakos nie mam nawet nastroju zeby jakos specjalnie sie wyszykowac na ten wieczor, ale mam straszna ochote troche "pobawic" sie w salon piekosci i nalozyc maseczke, zrobic pelling itd.

Widze ze nie tylko ja poznalam mojego jacka przez internet:-D:-D:-D:-D My poznalismy sie juz daaawno temu jak akurat zaczal sie szal z internetem, potem dlugo rozmawialismy tylko przez tel (rachunki gigantyczne-dobrze ze nie moje:tak:;-):-D)potem przyjezdzal do mnie co 2 tygodnie na weekendy i jakos tak wyszlo ze juz sobie nie wyobrazam zycia z kims innym:tak:

Ide troche ogarnac mieszkanko zeby ten nowy rok przywitac w porzadku i nie balaganie.

Wesolutka ja też chciałam mieć trójeczkę. Planowałam pierwsze przed 30 (udało się ;-)) no a później tak do 35 sie wyrobić. No ale dopóki bedę miała mamę pod opieką o dzieciach mogę sobie tylko pomarzyć :-( Ciąża odpada, ze wzgl na to, ze nie mogłabym nic dzwigać, a przy niej to nie wchodzi w grę. Tak więc chyba Maciek zostanie jedynakiem, choc wiem jakie to przekleństwo dla dziecka, bo sama nim jestem :-(
U nas sylwester domowy. Maciek pewnie pójdzie spać, a ja może jakoś do północy dociągnę i lampkę winka strzelę :tak:
Boje się tylko huku petard, bo już zaczęli strzelać i jak cos blizej huknie to Maciek aż podskakuje. Na szczęście jest raczej zdziwiony niz przerażony i nie płacze, ale i tak próbuję to zagadać, bo widzę, że patrzy się na mnie i sąduje jaka powinna być jego reakcja.
Ale jak kanonada się w nocy zacznie, boje się, że może go to mocno przestraszyć...:baffled:

Mamusie, życzę Wam dziś szampańskiej zabawy :-)
A w Nowym Roku dużo zdrówka dla całej rodzinki
No i żeby Wasze dzieciaczki super się rozwijały i za rok już same życzyły Wam Szczęśliwego Nowego Roku

Szczęśliwego Nowego Roku!!!!!!

Ja juz po prysznicu (cos nam się bojler psuje i od czasu do czasu jestem oblewana zimną wodą wrrr, dobrze że na gwarancji jeszcze), z ręcznikiem na głowie i po kawce. Zaraz też zmykam chatke ogarnąc póki Haneczka jeszcze kima;-)

reklama
Ja z Oliwia juz po lekarzu Usg nerki i bioderek bedzie miala 7 stycznia Boje sie ze nadal bedzie powiekszona ta nerka :-(Dziewczyny ale jednak jak bedzie cos nie tka z ta nerka to powiedzcie mi czym taka nerka chora grozi? w przyszlosci jak sie jej to bedzie objawialo i czy z taka nerka sie cos robi czy raczej nic Moze bedziecie wiedzialy to prosze napiszcie mi .
Ja tez siedze w domu z mama i tez moze zrobie sioe ladnie bo rzeczywiscie dobrze przywitac nowy rok ladnie ubranym i umalowanym ;-)

Ja tez mojego M poznalam przez neta Mysle ze teraz bardzo wielu ludzi sie tak poznaje A co do ilosci dzieci to chcialam miec jedno dziecko ale teraz coraz bardziej w przyszlosci sklaniam sie do drugiego ale u mnie to zycie pokaze Ale jak bedzie sama Oliwia tez sie smucic nie bede :tak:
Podziwiam te ktore chca miec zaraz drugiegi dzieciaczka ale calym sercem juz wam kibicuje i juz sie troche nie moge doczekac jak ktoras napisze ze jest w CIAZY :-D:-D:-D

ZYCZE WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU ABY BYL JESZCZE LEPSZY OD TEGO A TEN NA ZAWSZE POZOSTANIE W NASZEJ PAMIECI BO PRZYSZLY NA SWIAT NASZE DZIECIACZKI :-D:-D:-D

Do góry