reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

WITAM DZIEWCZYNY W NOWYM 2009 ROKU :tak:

Ja mimo ze nigdzie nie bylam to jestem teraz strasznie zmeczona Moja niunia dala mi wczoraj niezle w kosc:-(Po pierwsze wogole nie spala o 1,30 zasnela do 2 i non stop plakala Ja juz tracilam cierpliwosc Dziewczyny wasze dzieci spia pierwszym snem po kilka godzin a moja maks 3 godziny i to jeszcze rzadkosc Musze ja karmic ze 4 razy w nocy i wychodzi to tak co 2 a juz cudem co 3 godziny :crazy::crazy::crazy::crazy:Normalnie nie mam juz sil.

ASIU no to super z tym BRANIEM :-Dpisz nam jak sie ta znajomosc wczorajsza rozwinie ?:tak:

MILEGO DNIA

reklama
Witam noworocznie .... ech dobrze, że ten stary rok się skończył już bo wczorajsze popołudnie i wieczór miałam przekichane ... Sebcio miał kolki ... płakał strasznie a ja razem z nim do tego jeszcze jakieś przeziębienie mnie złapało :wściekła/y:

Za to dziś jest już o niebo lepiej i oby tak było.
To prawda co Asia napisała - niech ten nowy rok będzie lepszy od tego poprzedniego mimo, że urodziły się nasze pociechy szczęśliwie to jednak życzyłaby sobie i wam aby ten, który teraz nadszedł był jeszcze lepszy ... obfitował w radość, zdrowie, uśmiech i wszelką pomyślność.
Buziaczki dziewczyny.

Acha ... no i ... oby te noworoczne postanowienia się spełniły ... ja mam w planach dietki i schudnięcie ;-) więc trzymajcie kciuki :-D

Witam Noworocznie!!
Madziu trzymam kciuki za dietke ja od kilku dni stosuje diete 1000 kalorii i sie tego trzymam a nawet nie dobijam do 1000 dziennie bo mniej kalorii zjadam:-D
Asiu no życze Ci aby ta znajomość była tą właściwą która da Ci szczęście i to wszystko o czym marzysz
Dorotka nie wiem co Ci poradzic dziecko dziecku nie równe:no: ja np. ryczałam całe 9 m-cy non stop!!! rodzice juz sil nie mieli a mama pierwsze 5 miesiecy mojego zycie chodzila w pidżamie bo nie miala na nic czasu TAKA ZE MNIE TERRORYSTKA BYŁA!! ciagle zwracałam i ryczałam a jak minelo 9 -m-cy to jak reka odjał nie to dziecko i potem wszystko bylo ok.bylam kochaniutka(podobno) Wiec widzisz ja taka bylam naszczescie zadne moje dziecko nie poszlo w moje slady NA SZCZĘŚCIE!!:-):-)
Kaska jak film Mama mia??

No a ja mamuski o 7 rano szłam spac a o 9 juz bylam na nogach!! cóż ciezki dzien mnie czeka ale sama jestem sobie winna skoro sie siedzialo i rozmawialo to trzeba cierpiec.Maz spi a ja musialam wstac i dac malutkiej mleczko a starszakom sniadanko.Dobrze ze mam kompa jakas rozrywka:-D:-D
Trzeba sie wziasc za obiadek bo po imprezie posprzatane juz od godzinki.

Domi ja się zastanawiałam nad tą dietką i chyba wybiorę coś w tym stylu .... przede wszystkim to nie jem słodyczy a więcej warzyw i owoców ... no i ćwiczenia obowiązkowe.
Skoro karmię piersią to będzie mi łatwiej zrzucić kg przy ćwiczeniach.

No ja oprócz tego zaczynam gotować na parze to są moje pierwsze kroki w tym kierunku i wiele musze sie nauczyc ale pierwsze koty za płoty i wszystko jest wysmienite!!

witam u nas malego nie obudziły huki:), ale usnął dopiero o 23 jakoś ostatnio tak ma, oczywiście usnął na cycu. My dziś pospaliśmy do 9, z przerwą na cyca o 5.30. Ja wczoraj wypiłam lampke picollo, ale coś wczoraj popołudniu bolał mnie żołądek i przeciągneło się do nocy.
Zycze spełnienia postanowień noworocznych. U mnie najważniejsze schudnąć- mimo ze od miesiąca waga stoi we miejscu mimo ćwiczeń, ale może ruszy.

MINISIA dzieki :-DPowiec mi jak tam z twoim M i jego wyjzadem ????

Ja was podziwiam za te diety ja tez chce schudnac choc widze ze juz jest lepiej Jednak jeszcze w stare spodnie sie nie mieszcze:-(Choc ja moze dziwna jestem ale narazie sie nie przejmuje moim brzuchem ;-)
Ja bylam w kosciele z Oliwia to byla jej pierwsza msza :tak:

MINISIA dzieki :-DPowiec mi jak tam z twoim M i jego wyjzadem ????

Ja was podziwiam za te diety ja tez chce schudnac choc widze ze juz jest lepiej Jednak jeszcze w stare spodnie sie nie mieszcze:-(Choc ja moze dziwna jestem ale narazie sie nie przejmuje moim brzuchem ;-)
Ja bylam w kosciele z Oliwia to byla jej pierwsza msza :tak:

Dorka jesli chodzi o wyjazd to wszystko zmierza w dobrym kierunku:tak: narazie jestem ostrozna z wypowiedziami n ten temat jak bede miec wszystko zalatwione napisze wam:tak:
Tak sobie myśle czy aby dobrze z tym kościołem zrobiłaś nie boisz sie o Oliwke że znów Ci zachoruje???? na takie zimno poszłaś z nia do kościoła jak ona biedna dopiero co z zapalenia płuc wyszła??? Nie odbierz tego jako jakies złośliwości ale PODZIWIAM

Witam
u mnie Sylwester przebiegl dosc spokojnie.no moze nie do konca bo rafalek nie dal mi sie nudzic.i zasnal o 23.57:tak:nie doczekal do polnocy:-Dale o dziwo nie obudzily go huki chociaz niezle nap....li:szok:myslalam ze na wsi to tak nie jest a jednak.
mama teraz zabrala Rafalka na spacer i mam chwile wolnego.C dzwonil po polnocy:szok:myslalam ze oleje mnie kompletnie a jednak zadzwonil.a pozniej pewnie bzykal cala noc tego paszteta.....ale jakos mnie to juz mniej martwi.to zawsze tak jest jak sie kogos nowego pozna.ten Wojtek wczoraj tez pisal ze mna na gg:tak:fajny jest nawet.a przed chwila gitarzysta z mojego zespolu napisal ze chce mnie odwiedzic:tak:bedzie ponad 400 km jechac:tak:milo:tak:
ja wczoraj oprocz zabawy z Rafalkiem spedzilam Sylwestra na Skypie z par miedzynarodowych(takie forum na BB)ona jest w ciazy wiec sobie pogadalysmy:tak:a po polnocy przyszla mama ze znajomymi wypic ze mna szampana wiec szampan mnie nie ominal.

Aska no może ten rok przyniesie ci tą prawdziwa milosc??? ŻYCZE CI TEGO!!! tylko uwarzaj i nie wkop sie w cos wiesz mam na mysli nie wpadnij z deszczu pod rynne:-p:happy:

reklama
Do góry