reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Wszystkim mamuśkom wszystkiego co najlepsze w nowym roku. Oby był on jeszcze lepszy od mijającego. No i udanego wieczoru sylwestrowego.

My właśnie wyjeżdżamy do znajomych. Pierwszy wielki wyjazd Kacperka :) Opowiemy jak wrócimy :)

reklama
Czesc dziewuszki :-)
U mnie z postanowien to schudnąc :-D No a drugie to musimy sie w koncu zdecydowac czy kupic mieszkanie czy budowac sie, bo wynajmowac na dłuzsza mete bez sensu... ładowanie komus kasy w kieszen :-(
Co do drugiego dziecka, to my chcielisbysmy coreczke, zeby byla mała roznica, tak gora 2-3 lata, ale nie wiem jak sytuacja materialna nam pozwoli i na pewno rok conajmniej miec odpoczynku dla organizmu. Przyszłego Sylwestra mam zamiar spedzic super sie bawiac, karmic juz nie bede, od ciazy ten rok tez musimy sie wystrzegac, wiec chyba czas sie wybrac po tabletki, chociaz troche sie boje przy karmieniu, no ale gumek nie lubimy, na zadne spirale itd sie nie zdecyduje, wiec zostaja tabletki... A potem w 2010 mozemy juz myslec o kolejnej dzidzi... Ale to tylko takie plany, życie pisze swoje scenariusze... My jestesmy tylko aktorami... heh
My spedzamy Sylwka u mojej przyjaciołki, mały bedzie spał u mojej mamuski, a my "bawimy się" 3 domki obok, wiec w razie czego moge w kazdej chwili podejsc... Beda 3 pary, a ja sie bede "bawic" z Pikolo i Karmi :biggrin2: Zaraz do sklepu sie musze przejsc :biggrin2: he he
Patrykowi dam raz wypic, bo juz dłuuuuuugo nie miał mozliwosci, nawet pepkowe nie wypaliło... Ehhh chociaz wiem, ze bede sie wkurzac jak on se wypije, no ale jakos chyba przezyje... A małemu przez Swieta sie wszystko poprzestawiało, w nocy mu sie zbiera na gaworzenie, nie chce spac, płacze, dzisiaj tez brzuszek twardy i marudzenie od rana :-( Chyba mamy wzdecia;... Chyba przesadziłam ze słodyczami... No nic jak nie przejdzie do wieczora, to zostane z nim, bo jedynie cycus uspokaja...

Ps. Bylismy wczoraj z małym na kontroli u pani dr, wszystko ok, szczepienie mamy dopiero za tydzien, bo przez ten katar wczesniej wszystko sie poprzesuwało, na USG bioderek termin dopiero na 12.01... A z tym zabkiem to zaszła mała pomyłka, małemu zrobiła się w miejscu jedynki taka twarda narosl, ktora wg pani dr niedługo sie wytrze... he he. No ale ogolnie zabki ładnie sie kształtuja pod dziąsełkami, ale jeszcze moze potrwac zanim wyjdą... Chociaz ostatnio zaczał strasznie rece do buzi wsadzac, slinic sie jeszcze mocniej, jak mu masowałam dziasełka to sie uspokajał, wiec moze cos tam sie zaczyna...

Nie wiem czy jeszcze dzisiaj wpadne, wiec:
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU :biggrin2: CIEZAROWKOM SZYBKIEGO I BEZBOLESNEGO ROZPAKOWANIA, MAMUSKOM DUZO RADOSCI ZE SWOICH POCIECH, STARAJACYM SIE ZAFASOLKOWANIA ITD :biggrin2:
NO OGOLNIE SPEŁNIENIA MARZEŃ :-D

A NAM, PAZDZIERNIKOWKOM ZDRÓWKA DLA NAS I NASZYCH MALUCHÓW, ZEBY SIE ŁADNIE I ZDROWO ROZWIJAŁY, ZEBY NAS POZYTYWNIE ZASKAKIWAŁY I KAZDEGO DNIA PRZYNOSIŁY MNÓSTWO RADOSCI, BEZ MARUDZENIA :-)

Ostatnia edycja:
Hej WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU:tak::tak::tak::tak::tak:
Dziewczyny chce kupic te krople na kolki SAB gdzie zamawiałyscie?podajcie mi link lub nr tel do kogos zeby zamowic. Dzieki z góry:tak::tak:

No to dziewczynki i ja Wam życzę szczęśliwego Nowego Roku 2009, aby wszystkie w nim podjete decyzje byly dobre i sluszne, byscie tylko sie usmiechaly, a wasze malenstwa szybko i zdrowo rosly!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To czas na życzenia ode mnie:

Niech się spełnią świąteczne życzenia,
te łatwe i te trudne do spełnienia.
Niech się spełnią te duże i te małe,
te mówione głośno lub wcale.
Niech się spełnią te wszystkie krok po
kroku w nadchodzącym Nowym Roku
Szczęśliwego Nowego Roku życzy Kasia z rodziną

Korzystam z chwili wolnego. Mieliśmy kinderbal z dziećmi - szampan, zimne ognie, życzenia dla dziadków :-D. Teraz tata usypia córkę, synek już drzemie. Zaraz zrobimy sobie kolacje przy świecach, a potem obejrzymy filmy. Na pewno "mama mia", a drugi się zobaczy. Miłego wieczoru Dziewczynki!!!

I ja Wam wszystkim zycze Szczesliwego Nowego Roku!!!zeby byl lepszy od tego 2008, mimo tego ze urodzily sie nasze wspaniale dzieciaczki, to ja jednak mam nadzieje ze bedzie lepszy;-)

a ja wczoraj na piwku bylam i powiem Wam MIALAM BRANIE:-D:-pjeden powiedzial ze mnie juz do domu zabierze:-Di teraz sobie piszemy, nawet dzwonil;-)
a teraz siedze sama z Rafalkiem w domu bo w koncu nie chcialam zeby ten moj byly przyjezdzal.
milej zabawy dziewczyny!!!!:tak:

No to i ja WAM życzę WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM 2009 ROKU, niech ten rok 2008 będzie przełomowym, a nadchodzący przyniesie wiele radości i spełnienia w każdej sferze Waszego życia.

PS. dziękuję, że miałam okazję Was poznać, dzielić się z Wami moimi smutkami i radościami, mam nadzieję, że to co nas łączy - październikowa data narodzin naszych pociech, zawsze będzie powodem do tego, żeby zaglądać na to forum.:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Blond no to dobrze konczy sie stary rok. Trzymam kciuki.

A my już sobie łóżko robimy i NR przywitamy w wyrku;-)

reklama
Do góry