reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Witam,
Dorotka u nas nocka dobrze, wyczyściliśmy nochalek ok 23.30 i zasnęła tak obudziła się o 6.30, więc spała tak jak zawsze.... pocycała i znów było czyszczenie noska i śpi do tej pory.... więc jest ok...
Dziś u nas pochmurno ale ciepło więc wybierzemy się na spacer.
Kupiliśmy sobie kominek tzw kozę bo tu są standardowe kominki z taką wielką dziurą do komina i cale ciepło uciekało przez niego a teraz mamy ten nowy kominek M pouszczelniał wokoło rury, pouszczelnial też drzwi i nie ten dom...:szok: cieplutko jak nie wiem:-)....
Ja muszę dziś zrobić porządek w szafkach kuchennych, noi jakiś obiadek a reszta się zobaczy jak Lenka będzie przez dzień....:tak:
A na popołudnie mam umówioną wizytę u lekarza na tę kontrolę po porodzie....

reklama
zdrowka dla małej. A powiedz leci jej z noska czy ma poprostu zatkany????

Czarna leci jej i to sporo , musimy jej co chwilę czyścić nosek fridą,
właśnie pojadła po kąpieli i chyba nie może zasnąć, chyba nie będzie to dobrze przespana nocka, :no::no:, tatuś spaceruje z nią po pokoju
mojemu to nic nie leci:-p i jak nocka???

Minisia jak mała???

Wesolutka szczerze współczuje:tak:

Kaka a jak zwie sie ten program:-p

Dorotka powodzenia u lekarza

Patrycja jak masz pomoc do małego to korzystsj i sie kuruj

Ja mam baterie naładowane wiecej pisac nie bede:-p
Własnie była tesciowa i tez popiera moj plan na swieta (opisywałam kiedys) tylko M nieakceptuje nadal:crazy: A pozatym zachowałam sie bezczelnie bo poprosiłam Laure aby pochwaliła sie domkiem jaki dostała na urodzinki!!!! bo oni zapomnieli ze wnuczka miała urodziny:-:)-:)-:)-( i widac było zmieszanie ale mam to w ....

Czarna - a jak nocka??
Dorotka - udanej wizyty
Ppatqa - to dobrze, że już zdrówko powraca

U nas nocka średnio... Szymek ciągle się budził, nie mógł kupki zrobić, za to jak zrobił rano to hohoho!! dobrze że zdążyłam zanieść go na przewijak bo łóżko byłoby brudne !! Potem obowiązkowo kąpiel bo był cały w g...

Jak się ogarnę to spacerek, a po spacerku Szymek z reguły jeszcze 30-60 min śpi, to może uda mi się ogarnąć mieszkanko... a wieczorkiem mamy gościa :-)

Witam mamuśki!
No u nas nadal nie pewnie bo juz od rana mamy 3 małe kupki w tym ta trzecia juz normalna ale wczoraj tez taka jednna nam sie zdarzyla oprocz tego sie smieje i jest ok ale mleczkja teraz malutko wypila i nie wiem :confused: dzis poczekam ale jak jutro do 10 bedzie tak walic ;-) to jade do lekarza.
Nie sa to jakies ogromne wyproznienia bo juz bym tam byla ale troche tego jest i najgorsze ze nie robi tego z wysilkiem tylko lekko sie natezy i juz pielucha pelna:-p

czarna jak noc minela? a jaki to plan bo ja nie doczytalam:zawstydzona/y: a z tym domkiem urodzinowym dobrze zrobilas (kurcze wiem jak to boli jak dziadkowie zapomna o wnukach):no:

ulka zdrówka dla malutkiej

Do później bo mala sie obudzila

Ostatnia edycja:
Pisałam ze baterie naładowane:-p Tzn sie wk ... i małego dała M po północy i poszłam spac obudził mnie płacz małego na karmienie o 4 (tyle spał z M) i potem ja juz sie nim zajmowałam i było spoko:tak:
Minisia chodzi o to ze niejestem gotowa aby z takim maluszkiem tam spac brak warunkow i wiele innych rzeczy. Czytałas to :tak:

Czesc dziewczyny serdecznie pozdrawiam. Widze ze u Was wiele sie dzieje . Poczytałą troszke ale dalej jestem w tyle. Widze ze Wasze pociechy zaczeły duzo jesc a moj Antosje zaledwie 120 gram i to tylko noc a normalnie 90 za 10 dni bedzie miał 3 miesiace a wazy 5820. Ja wziełam sie za generalne porzadki natomiast dziadkowie zajmuja sie małym. Dzis mam znowu rezonans amgetyczny bardzo sie boje jaka bedzie diagnoza. Pozdrawiam Wszystkie mamuski i najsłodsze maluszki.
DOROCIA CO U CIEBIE?:-) DSC00289.jpg

DSC00273.JPG

CZARNA dobrze zrobilas w nocy i z tym zapomnieniem o urodzinkach coreczki przez dziadkow :-)
WESOLUTKA wspolczuje i jestem z toba myslami

U mnie oliwia coraz bardziej chora :-( o 15 idziemy do lekarza tak mi jej zal :-(

reklama
Do góry