reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Minisia piekne stronki z fotkami i zyczeniami:tak:
Kaka a moze M cos specjalnego szykowal i dlatego chciał sprzedac Hanie do babci:-p:rolleyes2: Swietna kartka
ps jak wy to robicie???????????

Ja z moim walcze od ost karmienia aby zasnał i co przysnie zaraz sie budzi:baffled: juz myslałam ze moze ma nos zatkany. Wiec wziełam fride i jechane i guzik.:dry: teraz siedzi w foteliku ja go bujam a on udaje ze spi :nerd: marzy mi sie aby po tym karmieniu o 24 pojdzie faktycznie spac. Ale watpie w to:-(

reklama
MALENA witaj super ze juz jestes :-)Fajnie ze Izunia taka grzeczna :-)

MALAULKA jakas paranoja z ta apteka U nas bez problemu sie wsio kupi Ale co kraj to obyczaj najwidoczniej

KAKA ale cie zebralo na wspomnienia :-)

CZARNA i jak nocka ?????

WIOLU no no klotnia z M o tesciowa sie oplaca :-)
PATI zamisat lezec i dopoczywac to ty pracujesz :-(

Czesc dziewczyny!
Moj aniołek jeszcze śpi, więc mam chwilkę na spokojne śniadanie przy komputerku. Nocka udana jak zwykle ostatnio. Spanie od 22 do teraz z jedną przerwą tylko :-D
Trochę marudziła po 3 jak ją nakarmiłam, ale spacyfikowałam dziecko biorąc je do łóżka i cisza jak makiem zasiał, tylko czasem coś przez sen pokwękuje.

A może dziś pojedziemy po choinkę?
Już się nie mogę doczekać. Uwielbiam Bożonarodzeniowy kicz :-D
My kupujemy zawsze żywą w donicy bo długo może postać:tak:

Miłego dnia dla wszytkich małych i większych!!!

ULU jak tam nocka ????
ANIAA wspolczuje :-(

U mnie nocka nawet nawet Usnelysmy po 22 ja usnelam pierwsza :-)
Mala teraz przez te wszystkie klopoy z M spi ze mna w ozku i zazwyczaj zasypia sama Lezy sobie ,frucha po swojemu I pluje smoczkiem a ja leze kolo niej i trzymam jej palcem smoka bo jak wypadnie to ryk I tak ja pierwsza jakos zasne a ona pozniej :-)
Przed 24 pobutka na jedzenia Na szczescie wsio karmienie i przebranie bylo na spiaco wiec poszlam dalej spac po 24 i spalysmy do 4 A od 4 do 6 zero spania Tak jest ostatnio codziennie tyle ze od 5 Ale od 6 do 7 przysnela wiec i ja sie zdrezmlam Teraz jest po butli i spi ale jak dlugo to nie wie nikt :-)
Lece zjesc sniadania bo jak sie obudzi to nic nie zjem

Cześć dziewczyny
Ja nie zaglądam bo nie mam na nic czasu mała płacze od rana do wieczora a jak śpi ja musze zająć sie trochę uczelnia bo to już sesja sie zaczyna,urwanie głowy mała ma już kolejne mleko ciągle ryczy kolejny lekarz i następny mówi co innego- teraz ma miec badanie kału żeby wykluczyć pewne rzeczy.Jestem zmęczona jak nie wiem.Przepraszam,że tak tylko o sobie,ale nie mam kiedy was poczytać.Pozdrawiam was i mam nadzieje że u was wszystko dobrze.Buśki

Ja tez korzystam z okazji że mały śpi pi zaglądam na BB. Muszę się pochwalić że od dwóch dni mały zasypia o 23-12 i budzi się dopiero około 5 na pierwsze karmienie. Za to wieczorem zjada ponad 200 mleka oprócz tego oczywiście obydwa cycusie. Straszny z niego głodomór. Wczoraj jak go warzyłam to w ubranku ważył 6300 czyli bez spokojnie 6000.A on ma dopiero 2 miesiące. Co to będzie puźniej.

Co do wspomnień to ja też lubie powspominać. Czasami wracam do momentu jak poraz pierwszy zobaczyłam moje szczęście i jego pierwsze chwile, uśmiechy no jakoś tak brakuje mi tego wiercenia w brzuchu :)

Wczoraj byłam w PZU i załatwiłam w końcu pieniądze zz moje leżenie w szpitalu i urodzenie dziecka. Będzie na święta. Ciekawa jestem ile ZUS mi tym razem prześle pieniążków bo ostatnio przysłam mi za mało.

Zdrówka dla wszystkich katarowiczów.

Witam

Marma oj skąd ja to znam - mój też taki jadek jest - i też już ponad 6 kg napewno waży.
Z PZU to ja jeszcze załatwiam sprawy i becikowe muszę odebrać.

Wesolutka oj to niezaciekawie z malutką, że tak płacze.

Malena ja też lubię tą przedświąteczną krzątaninę i w tym roku zaplanowaliśmy mieć żywą choinkę w donicy.
Ten zapach przypomni mi święta w rodzinnym domku.
Och super wspomnienia.

Czarna jak nocka - Samiemu udało się zasnąć i Tobie przy okazji też?

A dziś wybieram się na spacerek z Sebusiem.
Słoneczko przebija przez lekkie chmurki i nie ma takiego wiatru, więc czas się przewietrzyć.
Przy okazji jakieś zakupy.
Przecież to już został tydzień i jeden dzień do świąt.

witam się i ja, dzisaiaj już troche mniej ze mnie leci:),ale za to gardło i głowa dają popalić, ale teściowa zabiera małego na spacer bym nie wychodziła na zimno. Moja mama też chora, w domu hałas bo ojciec zrywa właśnie parkiet i kładzie panele( parkiet własnej roboty- nie wiem jakim cudem u nich odszedł bo u nas ten sam w pokoju się trzyma). Mały dał mi pospać zasnął po kapieli i cycu o 20.30, potem o 3 karmienie i usnął po nim sam w łóżeczku, potem o 7 i spanie do 8.30, teraz po rannej toalecie, zabawie i cycu zdrzemnął się a ja nie wiem jak on śpi w takim hałasie. Ja puściłam baldachim ochraniacz i inne duperele z łóżeczka, szykowania do chrzcin. Ja mam ochote upiec dzisiaj pierniczki, ale to może jak teściowa weżmie niunka na dwór.
czarna i jak nocka
dorotka bo samo się nie zrobi a jak stoje lub siedze to łatwiej mi oddychać
wesolutkaaato zycze dużo spokoju

reklama
Minisia piekne stronki z fotkami i zyczeniami:tak:
Kaka a moze M cos specjalnego szykowal i dlatego chciał sprzedac Hanie do babci:-p:rolleyes2: Swietna kartka
ps jak wy to robicie???????????

Jakos w to nie wierze, ze coś szykował...
A co do karteczki to M to robi w jakimś programie do obróbki zdjeć.

U nas noc spokojnie. Udało mi sie już troche mieskzanka ogarnac i siebie. Został jeszcze makijaż i kuchnia...ale nie obędzie sie dzisiaj bez kawki....a mała juz sie obudziła:baffled:

Do góry