reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

KASIA super te kartki I fajnie ze do ludzi wyjdziesz :-)

U mnie wczoraj byla przyjaciolka z mezem i az mi sie lepiej zrobilo jak ludzi widze hehe :-)

Moja dzis tylko spi i je zero usmiechow choc rano byly ze 2 :-)
Ja juz ubrana zaraz ja budze ubieram i jedziemy do lekarza

reklama
My po spacerku.dzisiaj zabieram sie za pieczenie ciasta o ile maly mi pozwoli:crazy::rofl2:, a przed swietami pierniczki te od Magdziuni;-)
Dorotko daj znac koniecznie i powodzenia!
Patrycja ja sie nie dziwie ze boisz sie wsiasc na konia...ja chyba bym nigdy nie wsiadla...boje sie strasznie.a Ty i tak duzo przy nich robisz.
do mnie doszly juz wszystkie prezenty:tak:dzisiaj malego polozylam na macie i po 3 minutach byl taki krzyk ze teraz nie wiem czy to przypadek czy on sie tej maty boi?:confused:i dzisiaj testujemy butelki z Aventa.ciekawa jestem jak bedzie.bo te Lovi jakos mu nie podpasowaly. do Tommee Tippee jak sie przyssie to potrafi cala butle na raz zjesc i sie nie oddessie, a te Lovi maja wezszy smoczek i on go chce polknac jakby:-(i co chwile go puszcza.i chuba tam jakas wieksza dziurka jest bo mimo tego puszczania szybciej zjada a smoczek ma ten najmniejszy:confused:no nic jak nie wypali z tym Aventem to kupie reszte z TT i tyle.

a ja nie wiem czy kiedy uda mi sie was nadrobić:szok: urwanie głowy, ciągle coś:rofl2::rofl2: o sniadaniu to moge zapomnieć-już pora obiadu, dobrze że mam od wczoraj. No i mykam dalej. Aaa, kupiłam spacerówke i ciesze sie jak dzwonek:-)
Laura usnęła a Liliana wstała. Zasypia ostatnio k. północy.Co usiąde to musze wstać a sprzątam dziś na raty od rana takMIłEGO DZIONKA MAMUśKI:-):-):-)

Asia ja ostatnio dokupiłam własnie z TT:-p coby miec i maja fajne kubki treningowe od 3miesiaca tez kupiłam:tak: wogóle jakos mi ta firma przypadła do gustu choc powiem ze nigdy nie patrzyłam na firmy i znaczki:rofl2::tak:

Dorotka czekamy na wiesci

justynka sciagnełam cie myslami:)) cos taka zabiegana???? pochwal sie spacerowka!!!!
A ja dalej nie mam prezentu dla małego:zawstydzona/y: chyba tu na miejscu cos kupie bo na allegro ciezko mi sie zdecydowac:-p;-)

Kasia śliczne te kartki, a Martynka ma piękną sukienusię (albo bluzeczkę?) Muszę mojej małej na święta jakąś fajną sukieneczkę kupic
Byłyśmy dziś u dermatologa, pocieszył mnie że krostki na buźce wyglądają mu na trądzik niemowlęcy, przepisał maśc

Asiu ja też mam zamiar piec pierniczki :-D:-D:-D

A my po spacerku i mały spał słodko a jutro wybieramy się do mnie do pracy na wigilię.
Niestety nie mogę zostawić małego z teściową - gdzieś jedzie a mąż w pracy od rana do wieczora.

No i święta tuż tuż - na targu dziś tak ładnie pachniało choinkami że przypomniały mi się święta w rodzinnym domu.

A w takiej kreacji wystąpi mój Sebcio podczas wigilii :-D

czarna jak teściowa poszła z małym to upiekłam pierniczki, fajnie zrobiłaś teściowej jak można zapomnieć
ula minisia dorotka zdrówka dla małych
Kasia to widze ze nasze maluchy mają podobne godziny jedzenia
blond ja się boje wsiąść bo jeszcze mnie krocze pobolewa
justynka pokaż zakup
magdziuniu upiekłam pierniczki pycha i przepis naprawde prosty, super wdzianko

Ja ja mały był na spacerze upiekłam pierniczki, potem sprtzedałam małego Krzyskowi i prasowałam pościel małego, myślałam ze coś mnie trafi przy tym baldachimie, ale skończone, jeszcze generalne sprzatanie i okna, ale najpierw musze się wykurować aby się wietrzyć. Na piętek umuwiłam się do fryzjera by zrobić porządek przed chrztem na głowie. U nas cd paneli więc hałasują nieźle.

Madziu super wdzianko:tak:
Patrycja miałas sie kurowac!!!!

A gdzie Dorotka???? miała pisac co u lekarza.

Ja juz dzieci wykapałam Sami własnie je a potem Laura i narazie finito:-p

reklama
MADZIU super wdzianko :tak:
ASIU wywolalam cie myslami Mam nadzieje ze Rafalkowi sie butelki spodobaja :tak:
CZARNA jestem jestem :tak:

Mala marudna wiec nie mialam kiedy wejsc A teraz ona spi wiec jestem .
U lekarza ok Osluchowo Oliwia dobrze Katar jest okropny ale siedzi gleboko dlatego moje czeszczenie frida malo pomaga ale czyszcze nadal :tak:Nasivin nadal 2 razy dziennie Wiecej nie bo nie wolno podobno.W piatek 12 grudnia Oliwia wazyla 4630 a dzis 16 grudnia 4600 Czyli spadla Ale lakarka kazala sie narazie nie martwic :crazy:A ja i tak sie martwie.W czawrtek lub pitek mam przyjsc do katroli :tak:

Oliwia drzemie Normalnie tez bym sie polozyla ale mala zaraz wstanie na mleko bo glodna jest bo jadla o 17 wiec narazie sie nie klade Chyba ze uda mi sie ja przeniesc z wozka bo tam narazie spi do lozka i nakarmic na spiaco ale to sie zobaczy ;-)

Do góry